VAIO VGN - FZ31E bu laptop u almak istiyorum arkadaşlar ikinci el temiz garantili cihaz
1. Bu cihazlarda aşırı ısınma var diye yorumlar var : ben sadece internet için kullanıcam .
2. fanı çok sesli çalışıyormuş doğrumudur.
3. 800 lira verılırmı bu cıhaza acama bırde ekranı 15.4 inç ama laptop un boyutu 14.1 inç boyutlarındaymış yanı ufak gibi
yardımlarınız için şimdişden teşekkürler arkdaşlar
yokmu yardımcı olucak arkadaş
ben 1 yıl bunun üst modeli(işlemcisi T7250 ) FZ21M kullandım. Sorunlar,
1-aşırı ısınma 2-Isınma nedeni ile dolayısı ile son kademede çalışan sesli bir fan. 3-çok kötü ses çıkış kalitesi.Son seste bile diğer markların anca %20 ses açıklığı gibi.bas yok.tiz ses. 4-Ekran a yandan ve açılı bakınca arap görüntü veriyor.
yani alınmazmı dıyorsunuz hocam
ben 1.5 senedir fz31e kullanıyorum.
öle aşırı bir ısınma yok, hele ki günlük internet ve ofis kullanımında kesinlikle rahatsız etmiyo. fan sesi de aynı şekilde normal kullanımda sesi rahatsız edici değil. hd video ve oyunlarda sıcaklık artıyo tabi ama kimse dizinin üstünde oyun oynamaz herhalde diye düşünüyorum.
yani ben 5 senedir laptop kullanıyorum, elime asus, msi, packard bell gibi markaların laptopları geçti, bunların hiçbirinden bariz şekilde daha çok ısınıyo diyemem.
şu anda 2. laptop olarak hp pavilion dv2 kullanıyorum. bunu görünce sony nin ısınmadığına daha çok kanaat getirdim mesela
ekran kalitesi de gayet iyi x-black ekran zaten ve dediğin gibi 14.1 ekran çerçevesinde 15.4 panel sığdırmışlar. cihaz oldukça şık ve kaliteli.
eğer gayet temizse, garantili de olduğunu düşünürsek 800 TL fena fiyat değil.
ben 1 yıl bunun üst modeli(işlemcisi T7250 ) FZ21M kullandım. Sorunlar,
1-aşırı ısınma 2-Isınma nedeni ile dolayısı ile son kademede çalışan sesli bir fan. 3-çok kötü ses çıkış kalitesi.Son seste bile diğer markların anca %20 ses açıklığı gibi.bas yok.tiz ses. 4-Ekran a yandan ve açılı bakınca arap görüntü veriyor.