Şimdi Ara

´´ Vaio VGN-C1Z/B - FN kombinasyon sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda değer verdiğim bir büyüğümden Vaio VGN-C1Z/B marka ve modelli makineyi satın altım.

Bu cihazı okula da götürüyorum lakin projeksiyondan görüntü çıkışı alamıyorum.

Sorun şudur; şu an FN+F1, FN+F2, FN+F3 kombinasyonlarını kullanabiliyorum. Sesi tamamen bu kısa yollar ile kapatabiliyorum açabiliyorum ya da kısabiliyorum ancak FN+F4, FN+F5, FN+F6, FN+F7, FN+F10, FN+F12 kombinasyonlarını kullanamıyorum.

İşin içinden çıkamadım.

• Vaio forumlarında demişler ki;
    Hotkeys
    Probably one of the biggest "losses" in Vista. I see lots of post asking how to get the hotkeys to work. Here's the SOLUTION with an official patch from Microsoft:

You MUST install the following:
    ~ Setting Utility Series
    ~ Shared Library
    ~ Utilities
    ~ VAIO Event Service

After installing, reboot your notebook. Then grab the Sony Notebook Control Device update from Microsoft at this link:
    http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/7816_2_a5db7ce11f55024ce049b23a6bf61f9c34248ff0.cab
    (sniffed by me, loathsome) edit, added; I've attached a mirror of the Sony NCD. Look at the bottom.
    http://club.vaio.sony.com.tr/clubvaio/TR/tr/forum/getattachment?attach=253
    (üstteki windowsupdate linkinin alternatifi.ikisinden birisi yeterli olacaktır.)

After you've downloaded, open up Device Manager and install them for "Unknown device". Your hotkeys should work immediately. If not, try rebooting.

İngilizcen var mı bilmiyorum,yoksa söyle lütfen yardımcı olmaya çalışırım.
    Yukarıda özetlediği hotkeys driver ve yazılımının sorunsuz nasıl kurulacağı.Sende kurulu görünüyor olsa bile bu işlemleri yapmanda fayda görüyorum.

• Maalesef bir işe yaramadı.
  • Peki bu bilgisayarın orjinalinde vista var değil mi?Size geldiğinde recovery falan ne yaptınız?Nasıl kullanmaya başladınız?
    Bunun yanında F tuşlarını FN ye basmadan test edebilir misiniz?
    Mesela F5 i bir internet sitesinde yenilemek için deneyebilirsiniz.
  • Şu an vista yüklü. Ben hiç dokunmadım.
    F5 yenileme yapıyor. Tuşlar kendi başlarına sorunsuz çalışıyorlar. Nedense kombinasyonda sorun oluyor.
  • Bir recovery yaparak denemen mümkün mü?Bildiğin gibi sonyden nasıl çıktıysa o hale getirecektir sistemi.Belki sonradan yazılım anlamında bozulan şeyler olmuştur.O yüzden recovery yapıp bir denersen iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.