Şimdi Ara

VAİO NASIL YEDEK ALABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yedek alabilme konusunu bilen varmı, nasıl yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yedek derken sistemi mi yoksa recovery bölümü nü dvd'lere yükleme mi?Recovery'den söz ediyorsan açılışta sony yazan ekran geldiğinde f10 tuşuna bas otomatik başlar arkadaşımda vardı sony yapmıştım uzun zaman oldu arayüzünü unuttum dvd'lere yedeklemeyle alakalı secenekler olacak,sistem yedeğini almaksa amacın acronis image true programını kullanabilirsin ama bunun için sana o kapasitede bir disk lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Kasım 2012; 20:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Yedek derken sistemi mi yoksa recovery bölümü nü dvd'lere yükleme mi?Recovery'den söz ediyorsan açılışta sony yazan ekran geldiğinde f10 tuşuna bas otomatik başlar arkadaşımda vardı sony yapmıştım uzun zaman oldu arayüzünü unuttum dvd'lere yedeklemeyle alakalı secenekler olacak,sistem yedeğini almaksa amacın acronis image true programını kullanabilirsin ama bunun için sana o kapasitede bir disk lazım.

Hocam f10 ve assist'teki yedeğim silindi, bugün tertemiz bir windows 7 ve internet sitesinden vaio driverlerini kurdum şimdide dvd lere yedeğini almak istiyorum, bu konuda yardımcı olabilirmisin.

• Ama senin dediğin recovery değilki normal recovery yazılımı gibi olmaz.Ancak dediğim acronis'le sistem yedeğini alırsın.
  • quote:

Ama senin dediğin recovery değilki normal recovery yazılımı gibi olmaz.Ancak dediğim acronis'le sistem yedeğini alırsın.

Peki dediğini nasıl alabilirim kardeş ?

• programı kurmalısın birde sistem yedeğini alacağın ayrıca bir dvd olmaz,harici hdd lazım.Programın kullanımı basit.
  • quote:

programı kurmalısın birde sistem yedeğini alacağın ayrıca bir dvd olmaz,harici hdd lazım.Programın kullanımı basit.

Programın ismi nedir kardeş, internetten indirebilirmiyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazdıklarımı dikkatli okumuyorsun yukarda yazdım acronis true image diye netten indirebilirsin.
  • quote:

Yazdıklarımı dikkatli okumuyorsun yukarda yazdım acronis true image diye netten indirebilirsin.

Tşk ederim kardeş, 2013 ü indirdim serialini de buldum hallettim. Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.