Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.748
Cevap
11
Favori
320.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • aharici, değerleri kontrol ettim. Birebir tamamen aynı bendeki değerlerle. Oralarda problem yok.

Catalyst'teki çözünürlüklerde şu şekilde.

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü'

Dediğim gibi 1920*1080 dışındakiler net değil ve ayrıca 1600*900 gelmiyor. Aslında 1600*900 ün gelmemesi çok problem değil ama çok küçük çözünürlükler olmamalarına rağmen örneğin 1440*900 çözünürlüğünde bile görüntü kayması var yazılar net değil. Çıldırmamak elde değil.

• En - Boy oranını korumayı aktifleştirin,belki bi işe yarar

mrhusnu ; laptop ekranı küçük diye korkun olmasın,film deneyimini çok iyi yaşıyorsun emin ol ama hiç bir zaman FULL HD BRAVIA tadını veremez
    FW11M diyosun,Fw21E aynı özellikte onunla dedim ben de onun haricinde 600 ytl gibi kâr'ın olur

www.morfare.com.tr adresinden EURASIA garantili Bütün Sony ürünlerine fiyatlarını takip edebilirsin

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase

• Merhaba VAIO Tutkunu!!! (BULUŞMA DUYURUSU)

Beklenen gün geldi! 28 Aralık Pazar günü Starbucks Coffee’ de kahvelerimizi yudumlarken hem sohbet edip tanışacağımız, hemde VAIO'nuzla ilgili tüm teknik soru ve sorunlarınızı dinleyeceğiz.

Ayrıca VAIO toplantımıza TT, FW, CS, SR ve Z serilerinin modellerini sizlerin incelemesi için getireceğiz. Bunun yanında kahvelerimizi yudumlarken bir yandan da hoş sohbet eşliğinde, VAIO uzmanı Ercüment Büyükşener sizlerin sorularını yanıtlayacak.

Bu güzel aktivite yeriniz ayrıldı bile. 28 Aralık 2008 Pazar günü Öğlen saat 12:00 de Levent'te ki Kanyon Alış Veriş merkezinde Starbucks Coffee 'de diğer VAIO tutkunu arkadaşlarımızla birlikte sizi aramızda göreceğimizden eminiz. Umarım bu güzel günde bizi yalnız bırakmazsınız. Haydi VAIO sunu kapan geliyor!!!

Saygılarımla.

Ercüment Büyükşener
    Club VAIO Expert
    Gsm : 0532 285 54 51
    MSN & Mail: msn@sonyvaioturkiye.com

• quote:

Orjinalden alıntı: MaxPAYNE82

aharici 31. sayfayı okudum biliyorum ama bu arkadaşın nasıl yaptığını merak ediyorum. Aynı makina aynı driver bende neden çıkmıyor 1600*900 anlamıyorum Offf yani yaaa, vallahi billahi off ya.

Ya Toshiba P300D almıştım, makinayı 95 dereceye getirip kapattım. Geri verdim bin bela aldılar, sonra SONY alayım dedim bari en iyisi, bir problem çıkmaz. Bunda da bişeyler çıktı şansıma ne diyim bilmiyorum artık. SONY kötü olduğu için falan demiyorum yanlış anlaşılmasın, problem işte o kadar. Çözülecek ama ne zaman ve nasıl şu an bilemiyorum ama agerçekten çok sıkıldım, gözlerim bozuldu bozulacak yakında.

EmreFB sen nasıl yaptın ? Anlatır mısın ? Bir de diğer çözünürlüklerde görüntü nasıl, bende bozulmalar var 1920*1080 in dışındaki bütün hepsinde görüntüde ve yazılarda bozulmalar başlıyor. 8.12 yi Vista Ultimate'de modlayıp kurdum, daha da ne yapılacak bilmiyorum.

ben orda anlaılanları uyguladım yaptım ekstra bişey yapmadım

1920x1080
    1680x1050
    1600x1024
    1440x900
    1400x1050
    1360x1024
    1360x768
    1280x1024
    1280x960
    1280x768
    1280x720
    1152x864
    ......
    .......
    640x480 e kadar 24 tane çözünürlük geliyor

• evet bende modladım ekran kartı sürücüsünü.ama 1600x900 çözünürlük çıkmıyor.
    çıksada kullanmanı tavsie etmem çünkü 1920x1080 çözünürlük haricindeki çözünürliklerde görüntüde bir bozukluk var.netlik bozuluyor.
    ama ben bu çözünürlükte rahatsız oluyorum.gözümü çok yoruyor herşey küçücük çıkıyor.buna bir düzeltme arıyorum ama henüz bulamadım maalesef.

bu arada vaio için ekstra kapasiteli pil var ama boyutu büyük ve çok pahalı.

standart batarya 6cell oluyor,ekstra kapasiteli olanlar ise 9cell,yani şu anda yaptığınız işlemle 2 saat gidiyorsa ekstra kapasiteliyle 3 saat gidicek,aradaki farkı ve gerekliliği düşünmek gerekir bence

Düşündümde,o çözünürlükte minnacık simgeler,zaten bozuk gözlerim,iyice dağılırlar

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

• reca ederim bilgi için.sizin sayenizde neler öğrendim.biraz faydam olmuşssa bende mutlu olurum.bi ss pil hakkında

düşündüğün şey doğru.maalesef çok fena acıyor gözlerim küçük görüntü hakkaten yorucu.özellikle yazılar çok fena. DPI boyutunu büyüttüm oda kar etmedi hala ufacık yazılar.bide yüne netlik bozuldu.
    artık ya netlik yada büyüklük dicez başka yolu yok gibi.

Önemli değil arkadaşım,bunun için buradayız,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Full HD ekranın tek kâr ettiği nokta filmler galiba,günlük kullanıma pek uygun olmamış gibi gözüküyor
    Modlu ACC'de ekran en boy oranının korunmasını aktifleştirdiniz mi ?
    aşağıda resimde ss koydum,belki bu şekilde düzelme olabilir,emin değilim ama
    Yine de gözleriniz için çözümü bulana kadar netlikten feragat edin derim,bi süreliğine,bi çözüm bulunur elbet

http://img224.imageshack.us/my.php?image=acclp4.jpg

• o dediğini yapınca bazı çözünürlüklerde ekranın sağ ve sol köşeleri siyah oluyor.kareye yakıngörüntü oluşuyor.bide 1600x900 çözünürlük seçeneği çıkmıyor.mecburak çözünürlüğü düşürdüm.netlik bozuldu ama napalım gözümü yormaktan iyidir.
    LOGİTECH V450 NANO
    İ PHONE 3GS 16 GB
  • serhat_katliam; dediğin şeyi uygulayınca ekran sapıtıyor bu sefer, komple ekran kaymaları yaşanıyor bu durumda da. EmreFB1907'de de bendeki çözünürlüklerin aynıları gelmiş maalesef. Nasıl halledeceğiz gözümüz çıkmadan bu netlik ve çözünürlük olayını bilmiyorum valla. Ben full kod yazan birisiyim işim gereği, nasıl çıkacağız işin içinden araştırıyorum hala. Bu böyle gitmez, off be off yani... Ati'ye yazsakta bu 16:4 16'ya 9 ekran için bir driver yazsalar ne tatlı olurdu
  • Sony gerçekten her açıdan güzel bir seri yaratmış FW serisi ile ne ses var ne ısınma ne de başka bir problem gördüğüm kadarı ile . Ben 21z modelini alacak iken sadece bu modeldeki ekran çözünürlük fazlalığı ve karakterlerin ufaklığı nedeni ile 21e aldım.

Ama sizde usb girişlerin yeri konusunda rahatsızmısınız bilmem bu kadar güzel bir tasarıma böyle bir yerleşim hakikaten yakışmamış , en azından 3 usb den birini sola koysalarmış bir nebze rahatlarmış kullanıcı çünkü bu cihazla ilk kullanılacak usb cihazlardan biri mouse ve o da tam usb çıkışların yanında kullanılması gerekiyor ve yer darlığı sorununuz varsa durum fena.
    LOGİTECH V450 NANO
    İ PHONE 3GS 16 GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: pervaz2

Sony gerçekten her açıdan güzel bir seri yaratmış FW serisi ile ne ses var ne ısınma ne de başka bir problem gördüğüm kadarı ile . Ben 21z modelini alacak iken sadece bu modeldeki ekran çözünürlük fazlalığı ve karakterlerin ufaklığı nedeni ile 21e aldım.

Ama sizde usb girişlerin yeri konusunda rahatsızmısınız bilmem bu kadar güzel bir tasarıma böyle bir yerleşim hakikaten yakışmamış , en azından 3 usb den birini sola koysalarmış bir nebze rahatlarmış kullanıcı çünkü bu cihazla ilk kullanılacak usb cihazlardan biri mouse ve o da tam usb çıkışların yanında kullanılması gerekiyor ve yer darlığı sorununuz varsa durum fena.

FW21E'nin ekran çözünürlüğü, normal bilgisayar kullanımı için harika gerçekten... Tam olması gereken oranlarda... Ben çok memnunum...

Bluetooth mouse şart! Bende Microsoft Wireless Presenter Mouse 8000 kullanıyorum. Çok keyifli... 2.4Ghz Bluetooth Teknolojisi harika!

Kendinize eziyet etmeyin! Bluetooth mouse alın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aharici -- 26 Aralık 2008; 13:20:41 >

• Peki o zaman bluetooth mouse kullanan arkadaşlara sorayım ,ben aynı zamanda bluetooth kablosuz bir kulaklık kullanıyorum birden fazla cihaz aynı anda bluetooth bağlantısı ile kullanılabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lp_640 -- 17 Aralık 2023; 21:23:19 >

Orjinalden alıntı: Lp_640

ikonlar büyük olarak gözükmüyor ya da bozuk gözüküyor!
    neden olabilir?

Yukarıdaki print screen'e tıklarsanız, ilgili seçenekleri değiştirmek belki yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aharici -- 26 Aralık 2008; 16:14:24 >

• Sevgili VAIO kullanıcıları,

Bir HP DV5-1041 kullanıcısı olarak sizleri kıskandığımı itiraf ediyorum

kablosuz tabiii

Bluetooth mouse
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.