Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 VAGCOM 19.6.2 (VW, SEAT, AUDİ, SKODA) GİZLİ ÖZELLİK AÇMA CİHAZI Satın Al 15 Ekim 2020 19:51 1 1 VAGCOM 19.6.2 (VW, SEAT, AUDİ, SKODA) GİZLİ ÖZELLİK AÇMA CİHAZI Halk arasında "Gizli Özellik" olarak bilinen, aracın bilgisayara bağlanarak VCDS yazılımı ile aracın;arızalarını okuyup ve silme, arıza lambası (MIL) söndürme, adaptasyon ve kodlama işlemlerini yaparak gizli özellikleri keyfinize göre aktif veya pasif eder.19.6.2 Versiyonu olup özellik kapsamı geniştir ve yeni sürümdür. Önceki sürüm kodlarını da bünyesinde barındırır.Üretimi 2019 Yılı Haziran ayı öncesindeki VOLKSWAGEN, SEAT, AUDİ, SKODA gibi VAG grubu araçlarına sorunsuzca bağlanır.Not:-2015 model Polo aracım için aldım ve bir kez gizli özelliklerini aktif etmek için kullandım. Aracımı VAG grubunda olmayan bir araçla değişmemden ötürü kabloyu da satıyorum. Ürün araca sorunsuzca bağlanıyor ve çalışıyor.-Piyasada bölgenize ve aracınıza göre 100-200 TL arasında değişen gizli özellik aktif etme hizmeti sağlanıyor. Bu ücreti vermektense 300 TL verip kabloyu satın almanız ve elinizin altında durması sizin faydanıza. Yapılan işlemler çok basit ve internette bolca videosu bulunuyor.-Piyasada aldığınız VAG kablolarının yanında bir adet yazılım CD'si gelir. Günümüz bilgisayarlarında CD okuyucu pek bulunmadığı için kurulum dosyalarını ve talimatları flashdisk içerisine de yazdım. Yani yazılımı içerisindeki flashdisk veya CD'den isteğinize göre bilgisayarınıza kurabileceksiniz.-Mersin için elden teslim edebilirim. Mersin dışındaki illere tarafımca kargo ücretini ödeyerek gönderebilirim.AŞAĞIDA BELİRTİLEN MODÜLLERE BAĞLANIR MotorŞanzımanŞasiGövdeImmobiliserAirbagABSElektronik Klima KontrolGösterge (instrument)Konfor ElektronikleriSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TERTEMİZ SIFIR GİBİ MONSTER TULPAR T5 V21.5 | RTX 3070 | 32 GB RAM | i7 10875h ALINIK HUAWEI WATCH GT2 PRO ALINIK AIRPODS PRO VEYA AIRPODS 3 SIFIR AYARINDA TERTEMİZ HUAWEI FREEBUDS PRO GÜMÜŞ
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TERTEMİZ SIFIR GİBİ MONSTER TULPAR T5 V21.5 | RTX 3070 | 32 GB RAM | i7 10875h ALINIK HUAWEI WATCH GT2 PRO ALINIK AIRPODS PRO VEYA AIRPODS 3 SIFIR AYARINDA TERTEMİZ HUAWEI FREEBUDS PRO GÜMÜŞ