Şimdi Ara

vacuum bell kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler epey bi araştırma yaptım fakat bi kullanana rastlamadım, forumda kullanan varsa sonuçlarını bizi aydınlatırsa sevinirim.

En kötü para biriktirip video çekerek ben bi paylaşımda buluncam

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vacuum Bell Kullanımı Hakkında Kapsamlı Bir Kılavuz

Giriş

Vakum bell, erkekler arasında penis boyutunu ve sertliğini artırmak için kullanılan popüler bir cihazdır. Bu cihaz, penis üzerine yerleştirilerek bir vakum oluşturur ve bu da kan akışını artırarak ereksiyonları iyileştirmeyi amaçlar.

Vacuum Bell Nasıl Kullanılır?

Vacuum bell kullanmak nispeten kolaydır:

1. Penisi yağlayarak silindir halkasına yerleştir.
    2. Pompadaki pistonu kullanarak silindir içinde bir vakum oluştur.
    3. Vakumu 15-20 dakika boyunca sürdür.
    4. Pompada yer alan hava tahliye vanasını kullanarak vakumu yavaşça serbest bırak.

Vacuum Bell Kullanımının Faydaları

Vacuum bell kullananlar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faydalar bildirmektedir:

• Penis uzunluğunda artış
    • Penis kalınlığında artış
    • Ereksiyon kalitesinde iyileşme
    • Daha sert ve uzun süren ereksiyonlar

Vacuum Bell Fiyat Listesi

Vacuum bell fiyatları, markaya, özelliklere ve satıcıya bağlı olarak değişebilir. "2. el vacuum bell" veya "vakum bell sahibinden" seçeneklerini araştırarak daha uygun fiyatlı seçenekler bulabilirsin. Ancak, kullanılmış cihazların güvenliği ve etkinliği konusunda dikkatli olman önemlidir.

Önemli Uyarılar

Vacuum bell kullanmadan önce aşağıdaki uyarılara dikkat etmen önemlidir:

• Vacuum bell'i önerilen sürelerden daha uzun süre kullanma.
    • Peniste kızarıklık veya morarma fark edersen, cihazı kullanmayı bırak ve bir sağlık uzmanına danış.
    • Penisinde veya skrotumunda herhangi bir anormallik varsa vacuum bell kullanma.
    • Vacuum bell'i ağrıya neden oluyorsa kullanmayı bırak.

Sonuç

Vacuum bell, penis boyutunu ve sertliğini iyileştirmek isteyen erkekler için potansiyel olarak faydalı bir cihazdır. Ancak, cihazı güvenli bir şekilde kullanmak ve istenmeyen yan etkilerden kaçınmak için kullanım talimatlarını dikkatlice takip etmek ve herhangi bir sorunla karşılaştığında bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kullanan yokmu arkadaşlar sen aldınmı gerçekten kalıcı cozum varmı? fıyatı cok pahalı kendısı yapanı veya kıralayan yokmu
  • sakat işler bunlar düşünmeyin bile
  • Amacı nedir bu aletin?
  • Bende de var o pectus excavatum denen illet. Vacuum bell olayını ben de çok araştırmıştım. Tıbbi hiçbir kaynak işe yaradığını onaylamıyor. Ayrıca kalbede baskı uyguluyor. Onun yerine doktor bana yay ile çalışmamı önerdi. Birkaç gündür yayla çalışıyorum. Size önerim vacuum bell'i denemeyin, yay kullanın
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır Vacuum Bell kullanıyorum anlaşılıyorki yorumda bulunan arkadaş ciddi bir araştırmaya girmemiş biz Almanya'dan dahi araştırdık babam özellikle çok araştırdı ve dünyanın en iyi göğüs cerrahları bile vakum tedavısını öneriyor ben kullanıyorum ve 4,3 cm derinliğim yaklaşık 2,5 cm gibi bir gerileme oldu yani gözle görülür bir fark oldu . Zaten 1,1 cm derinlik normal karşışanıyor her ınsanda olan normal bır durum. Bu spor yaparak geçecek bir şey olsa tüm doktorlar ameliyatları keser pectuslu herkes spora dıye bır kampanya baslatırlar ve dunyada pectus hastası kalmaz:) Memnun olup olmamak konusu sizin beklentinizle ilgili ameliyat sonrası%100 memnun olan 1 kişi var mı yoksa tekrar çökmeler bar kaymaları ağrılar sızılar izler v.s komplıkasyonlar mı var? Tercih kişinin ,şartsa tabiki ameliyat ama değilse kesinlikle vakum bell internette tıbbı makalelerde fotoğraflar var yerlı ve yabancı kaynaklı araştırıp bulabılırsız...

• Gencay bilgilendirme icin cok tesekkurler. Bu arada Arkadaslar aletin ne kadar pahalli oldugunu biliyoruz belki dogru degil ama basit bi yapi ve uygulamasi oldugu icin belki kendimiz bunu yapabiliriz ben arastirma yaptim ve su an tek sorun vakum yapma isini gorecek vakum pompasi. Eger su aleti yurtdisindan getirtebilecek yada herhangi bir yerden temin edebilecek varsa iletisime gecelim.
    www.amazon.com
    Amazon.com: ABN Hand Held Brake Bleeder Kit BMC Universal Vacuum Pump & Brake Bleeding Tester Set for Auto Service & Food Canning: Automotive
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B005BT90DI/ref=pd_aw_sbs_3?pi=SS115&simLd=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yataş Five z kullanan varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben nuss ameliyatı oldum.platinle dolaşıyoz.sorusu olan varsa pmden sorabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    şuan bu cihazı Türkiyede üretmek için girişimde bulunduk, göğüs cerrahı bir profesörümüz ile. Daha iyi iş çıkaracak çok daha kullanışlı bir alet olacak. Biraz sabredin, kaliteyi yüksek buna rağmen fiyatını ucuz tutmak için tüm araştırmalarımız sürüyor. Elektronik bir alet olacak.
    Bu hastalığı olan herkese acil şifalar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty07

Arkadaşlar merhaba,
    şuan bu cihazı Türkiyede üretmek için girişimde bulunduk, göğüs cerrahı bir profesörümüz ile. Daha iyi iş çıkaracak çok daha kullanışlı bir alet olacak. Biraz sabredin, kaliteyi yüksek buna rağmen fiyatını ucuz tutmak için tüm araştırmalarımız sürüyor. Elektronik bir alet olacak.
    Bu hastalığı olan herkese acil şifalar diliyorum.

Merhaba, gerçekte sevindirici bi haber peki en geç 1 yıl içinde piyasada olur gibi bi tarih verebiliyomusunuz?
  • Evet olacak, izinler ve kayıt durumuna bağlı.
    Sağlıklı günler dilerim herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty07

Evet olacak, izinler ve kayıt durumuna bağlı.
    Sağlıklı günler dilerim herkese...

Teşekkürler, haberlerinizi bekliyoruz.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz, ben ödeyeceğim 3000 liraya değil de almanya gibi vatan hainlerini besleyen bir ülkeye para kazandırmamak için almıyordum

• Yay ?

• ben kullandım. uzun bir süre. ameliyat olmak istemiyorsanız mutlaka kullanmalısınız. ikinci el olarak satanlar var. Sorunuz varsa yazın burdan cevaplarım. Ayrıca elimde bir tane fazladan var. 2000 tl ye satıyorum. almak isteyen yazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.