Şimdi Ara

Vac Konusunda Ciddi Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce vac ban konusuna da yazmıstım 2 haftaya yakın bir süredir steam destek ile konusuyorum ancak bir türlü haksız banı kaldırmaya yanasmıyorlar.. Artık steam support anladıgım kadarı ile bana yardımcı olamıcak cünkü bastan savıp duruyorlar artık canıma tak etti bu konuda ne yapabilirim ? Basvurabileceğim bir yer var mı ? Sonucta haksız bir ban ve ben bunu kabul edemem.

• Nasıl Vac ban yedin hocam gerçekten zor iştir vac işi geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burn~ -- 6 Haziran 2013; 11:25:58 >
  • Steam Support acıklamasında hile veya yetkisiz modifikasyondan ban yediniz diyor.. Ancak kesin bir şey söylemiyorlar. Hile yapmadığımı söylediğim halde umursamıyorlar. Buyurun diyorum kontrol edin hesabımı tamamen inceleyin diyorum bu konuda yapabilecek bişeyimiz yok diyorlar. Bu kadar basit mi birini banlamak? İnceleseler zaten bişey olmadıgını görecekler ama bastan savıyorlar. Basvurabilecegim bir yer var mı merak ettiğim bu? Sonucta bu bir haksızlık bunlar bana hakkımı geri vermeyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: B Master

Steam Support acıklamasında hile veya yetkisiz modifikasyondan ban yediniz diyor.. Ancak kesin bir şey söylemiyorlar. Hile yapmadığımı söylediğim halde umursamıyorlar. Buyurun diyorum kontrol edin hesabımı tamamen inceleyin diyorum bu konuda yapabilecek bişeyimiz yok diyorlar. Bu kadar basit mi birini banlamak? İnceleseler zaten bişey olmadıgını görecekler ama bastan savıyorlar. Basvurabilecegim bir yer var mı merak ettiğim bu? Sonucta bu bir haksızlık bunlar bana hakkımı geri vermeyecekler

Başvuracağınız başka bir yer yok hocam mahkemeye başvurabilirsiniz ancak hesabınız çok değerliyse ve Vac korumadır değerlidir yetkisiz modifikasyon nedir?
  • Ne oldugunu bilmiyorum kütüphaneden indirdiğim dısında bişey indirmedim zaten gec saatlerde dersten gelince arkadaslarla girip oynuyordum Mw2 yi o da elimden gitti herkes sasırdı zaten.. Sonucta bayagıdır oynuyoruz hele de son zamanlar da baya düşüşteydim bari formdayken olsaydı insanlar hileci oldugumu bile düşünebilirdi :) Ayrıca hesabım da degerli benim gözümde 40 tane kadar orijinal oyunum var 15 tane kadar da envanterimde oyun var.
  • quote:

Ne oldugunu bilmiyorum kütüphaneden indirdiğim dısında bişey indirmedim zaten gec saatlerde dersten gelince arkadaslarla girip oynuyordum Mw2 yi o da elimden gitti herkes sasırdı zaten.. Sonucta bayagıdır oynuyoruz hele de son zamanlar da baya düşüşteydim bari formdayken olsaydı insanlar hileci oldugumu bile düşünebilirdi :) Ayrıca hesabım da degerli benim gözümde 40 tane kadar orijinal oyunum var 15 tane kadar da envanterimde oyun var.

Hocam biraz daha zorlarsanız az bir ihtimal açarlar ama direk VAC'dan ban yiyince çok kötü olmuştur geçmiş olsun bir daha ticket böyle böyle deyin.
  • VAC ban ancak sadece MW2 de gecerli ama yine de kabul etmem mümkün degil cünkü profilimde hileci damgası olması igrenc birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

VAC ban ancak sadece MW2 de gecerli ama yine de kabul etmem mümkün degil cünkü profilimde hileci damgası olması igrenc birşey.

Ben bütün oyunlardan vac ban yediniz sandım hocam tek oyundan yediyseniz birşey olmaz bence
  • Haklı olsalar basım üstüne ancak ben hile yapmak bir yana ayrıca üşenmeden her gördüğüm hileciyi de raporladım arkadaslarla kurdugumuz klanda da bir kişi hile actı anında engelledim hayır bu kadar nefret ettiğim birşeyle suçlanmaktan öte profil sayfama her girdiğimde hileci damgasını görmeyi kabul edemediğim icin bu ban'ın kaldırılması icin ugrasıyorum zaten. 4-5 defa acıkladım Ryan isimli tecnik destekteki şahısa ancak umursamıyor elimizden birşey gelmez diyor size daha fazla yardımcı olamayacagım diyor. Steam Valve a bağlı yani merak ettiğim Valve bana bu konuda yardımcı olamaz mı?
  • quote:

Haklı olsalar basım üstüne ancak ben hile yapmak bir yana ayrıca üşenmeden her gördüğüm hileciyi de raporladım arkadaslarla kurdugumuz klanda da bir kişi hile actı anında engelledim hayır bu kadar nefret ettiğim birşeyle suçlanmaktan öte profil sayfama her girdiğimde hileci damgasını görmeyi kabul edemediğim icin bu ban'ın kaldırılması icin ugrasıyorum zaten. 4-5 defa acıkladım Ryan isimli tecnik destekteki şahısa ancak umursamıyor elimizden birşey gelmez diyor size daha fazla yardımcı olamayacagım diyor. Steam Valve a bağlı yani merak ettiğim Valve bana bu konuda yardımcı olamaz mı?

Bilemiyorum hocam :(
  • Cok canımı sıktı bu konu
  • Bu konuda gercekten yardıma ihtiyacım var valve a veya herhangi dikkat cekici bir noktaya basvuramaz mıyım?
  • Bu nasıl iştir anlamadım gitti adamlara derdimi anlatamıyorum dinlemiyorlar bile
    Bu nasıl bir destektir anlamıyorum. Sürekli aynı seyi gönderiyorlar.

Steam'i nereye şikayet edebiliriz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.