V9 u ne yaptıysam kaldıramıyorum giriş sayfasını değiştiriuorum oluyor ama sonra tekrar v9 geri geliyor ilkgiriş sayfasını yapıyorum bu sefer internetteyken ev işareti olan anasayfaya dönme menüsüne bastığım da gene v9 u açıyor sonra ilk girişte de v9 geliyor bi türlü gitmiyor bu şey bilenler lütfen yardım !!!
tum browser ve kısayollanırının ustune sag tıkla ozelliklere gir tek tek hedef bulumunden v9 linklerini sil ....
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
tum browser ve kısayollanırının ustune sag tıkla ozelliklere gir tek tek hedef bulumunden v9 linklerini sil ....
adım adım anlatıyor. Aşamaları atlamadan yaparsanız kurtulmanız kolay olur. Test edildi onaylandı :)
eklentilerden de kaldırırsan olur eklentiler ve kısayollarda hedef bolumunden sileceksin
OoO Binbaşım iyi akşamlar :)
hiç bişekile olmuyo ya sinirlerim bozuldu artık şunu daha detaylı yazr mısınız o sited e doğru düzgün bi anlatım yok kaldırıyorum oluyo tekrar geri gelıyo regedit dahil hepsini denedim olmuyo bi türlü ne lanet şey bu
Siz birşeyi eksik yapıyorsunuz muhtemelen birde şunu deneyin.
Şimdi gelen bir müşterinin makinasında linkdeki aşamaları adım adım denedim. v9.com'u temizledim.
mostwanted boyM
kullanıcısına yanıt
Silmek mümkün olamıyor çünkü başka isim altında yükleniyor, bu sebepten bulup silemiyoruz. SpyHunter ile taratınca oluyor ama, sistem yavaşlıyor (bende öyle oldu) windows 7 veya 8 kullanıyorsan en iyisi sistemi geri yüklemek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme