Şimdi Ara

V600'ün hafızası yükseltilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan bir arkadaş Motorola'nın bir modeline yeni yazılım yükleyerek 5 mb hafızanın 9'a çıkarılabildiğini söylüyordu,V600'e de böyle birşey yapılabilir mi?Ya da donanımsal olarak yeni çip takma vb. şeyler...Bir de,telefonun fabrika kayıtlı dosyalarını silmenin bir yolu yok mu?5 mb hafızada 1 mb gereksiz şeyler var,ama kilitli olduğu için silinmiyor.

• C651 modelinde de R2.2 fimware i yükleyerek 1.5Mb den 10MB ya çıkani gördüm. aratırsan neete örnek bulman mümkün. ben E1000 var. yeni versiyonu yükleyince hafıza 18Mb den 13mb ye düşütü. nası bi iştir bu bende anlamadım.

Orjinalden alıntı: Elbruz

Forumdan bir arkadaş Motorola'nın bir modeline yeni yazılım yükleyerek 5 mb hafızanın 9'a çıkarılabildiğini söylüyordu,V600'e de böyle birşey yapılabilir mi?Ya da donanımsal olarak yeni çip takma vb. şeyler...Bir de,telefonun fabrika kayıtlı dosyalarını silmenin bir yolu yok mu?5 mb hafızada 1 mb gereksiz şeyler var,ama kilitli olduğu için silinmiyor.

kardes yardım edebilirim gerekli programlar var elimde msn: muammer144@hotmail.com

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.