Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heartless usta emeğine bileğine ve aklına sağlık ellerin dert görmesin,yükledim gerçekten güzel olmuş,
  • Yeni bi skin yaptım umarım beğenirsiniz. Güneşin kendini iyice gösterdiği şu günlerde telefonda yazanları daha iyi görmenizi sağlayacak. Tasarımı da fena değil hani. Ağır bi havası var bence.

http://www.hellomotorazrforum.com/upload/file/v3x/Phoenix.rar

• Heartless senin yüzünden bu telefonu satmiycam valla valla öyle güzel olduki normal periyodda eskiyince heralde başka telefon bana bu kadar güzel görünmüycek.ellerine sağlık tekrar.
    Kesinlikle kusursuz olmuş

Eeee geliştirmeler hiçbir zaman bitmez. bu yüzden aklıma şey geldi.mesela dış ekrana boşta iken digital değilde analog saat koyabilirmiyiz acaba.fenada olmaz hani

• Çok hoş olur ama şu an için mümkün değil, malesef. Rus arkadaşlar nedense V3X'i askıya aldı bu aralar. Bakalım ne zaman devam edecekler V3X'e.
    ------------------------------------------------------------------
    Bana pm ile mod ile alakalı sorular sormayın, lütfen. Sorularınızı mevcut topiclere yazın, en kısa sürede cevap vermeye çalışıyorum zaten.

• Yabancı forumlarda çok istek oldu, Şemseddin bize hellokiti yap dediler, kıramadım yaptım :D Umarım beğenirsiniz.

İndir!

Bu arada V4 ile 865 KB resim çektim. Kişisel olmasa eklerdim. Sizin rekor kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 5 Mayıs 2008; 5:00:03 >

• çoookkk güzel ellerine sağlık.ancak bir erkek için fazla pembe ben almiyim
  • heartless--- üksek boyutlu resim çekmek için kompozisyonun çok karışık renkler aydınlık ortam ve kompozisyonun içine alınabilecek ne varsa almak ... yüksek boyutlu fotograf çekmemize olanak sağlar benim rekor 700 kusur kbbb
  • arkadaşlar öncelikle modlarınızda başarılar diliyorum. gerçekten güzel iş çıkarmışsınız.

2. el v3x aldım. tuşlarda arapça harfler var. netten almıştım ve kamera ilk gün çalışıyordu sonra siyah olup açılır gibi oluyor sonra geri çıkıyor. kameraya basınca dahili kamerayı görteriyor harici kamerayı seçsemde değişmiyor. flaç açık diyorum ışık yanmıyor.

kafasına göre nadiren çalışırsa çalışıyor. arada da sistem hatası şeklinde uyarı veriyor. burada yaptığınız gibi flaşlasak bu sorunlar ortadan kalkarmı.

konuyu iyice okuyorum şu an. olmazsa h.sonu flaşlayacağım. kamera var kullanamadıktan sonra ne işe yarar.

herkese iyi forumlar
  • Sağol hayırlı olsun. Bu tür sorunlar bazen yazılım kaynaklı olabiliyor. Flash atarak düzelme ihtimali hem var hem de yok. Umarım telefonda donanımsal bi arıza yoktur.

Herşeyi dikkatlice okuyup uygularsın. Kolay gelsin.
  • Colorful Hellomoto by Semseddin

V3X için indir !

Bu da şu aralar üzerinde çalıştığım skin ; Teaser. Adını koymadım daha.

• hearthless valla ne kadar teşekkür etsem azdır. hiç yapmadığım için çekiniyordum alet elimde kalırsa diye. ilk imei kontrol ettim sağlam. bilgisayar driverları aleti takıp çıkardıkça buldu. o sorunu öyle aştım ve flaşladım.

bozukluk düşündüğüm gibi yazılımsalmış iki kamera da çalışıyor şu an. görüntü çamur gibiydi şimdi çok kalite 4 MP gibi.

emeğin için çok teşekkürler. gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır. telefondaki sorunlar çözüldüğü gibi çok yakışıklı bi hale geldi.

iyi günler dilerim.
  • Heartless usta sana öncelikle çok teşekkür ederim.2007 temmuzunda v3x görmeden 3g var diye balıkesirde olmadığı için sipariş vererek getirttim.kullanmaya başladıktan sonra kitlenme problemi yaşadım.cihazın içinden kesik kesik bib,bib diye ses geldi 2 kez servise gönderdim.(izmir genpa).fakat yine arada yapıyor.dün mms göndermek istedim,ama telefon mms ayarlarını alamadım yüklerken güncelleme gerekli diyor. bende internette yazılım ararken sizin mod rehberini gördüm ve versiyon 4 dü telefona uyguladım.bu telefondan bıkmışken tekrar senin sayende telefona ısındım.emeğine sağlık.resimler vidiolar hepsi güzelleştiama mms ayarlarıyine güncelleme gerekli diyor değiştirmem gereken başka bir şey mi var buradan mms ayarını aldım (https://hellomoto.wdsglobal.com/site/phonefirst?step=landing.vm&preferredPhoneName=&locale=&preferredCountryName=)fakat yine güncelleme gerekli dedi ne yapmam gerek

• @nightmare,

Telefonu'nun düzeldiğine sevindim.

@nunluerler,

V4 ile birlikte avea, tcell, vodafone mmsn ve gprs ayarları'nın hepsi içinde geliyor. Yinde yüklemek istersenwww.hellomoto.com.tr adresinden operatör ayarlarını isteyeceksin. Güncelleme gerekli diyecek ve sayfada sana verilen şifreyi telefona gireceksin, ayarların yüklenecek.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni Skin ; Tribalism by Semseddin

İndir !

• heartless yeter ama senin yüzünden satamiycam ben bu telefonu

yine harikalar yaratmışsın kardeşim. telefon artık bizdeki en karizmatik aksesuar sayende

• video kayıt çözünürlüğünü 320x240 yapabilseydik ne manyak olurdu dimi
  • O mod yakındır Sinancım. V5'e yetişeceğine inanıyorum. Herneyse buyraan ;

Xibalba by Semseddin

indir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 22 Mayıs 2008; 21:13:52 >
  • yine harika bi iş çıkarmışsın
  • Sinan Z3 topiğinde izmirli bi arkadaş var motorolasını tamir ettirebileceği işin ehli telefoncu arıyor biliyorsan yardımcı olursun, nicki ermac
  • bakayım bi Sinan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 22 Mayıs 2008; 20:59:26 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.