Şimdi Ara

v360 ekranda edge yazısını kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada dan 150 ytl ye v360 aldım ucuz diye. telefon iyi güzel hoş da f/p olarak. ancak bi sorunum var ekranda avea yazısının altında devamlı edge yazıyor. edge açık oldugu için heralde ama kapatacak yer bulamadım ayrıca üstte de E simgesi var. edge yazısı yüzünden ana ekranda tarihi göremiyorum.nasıl olcak bilen var mı??

• seem 01a8_0001 offset 00 ve offset 01 değerlerini 00 yapman geri kalanlarında değerlerini FF yapman gerekiyor (seem editing yani) öncede orjinal yazılımın yedeğini alman gerekiyor biraz uzun riskli bi işlem bence uraşma bi tarih için telefonun dış ekranında var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolande -- 24 Ocak 2008; 0:52:37 >
  • evet bence de uğraşılacak bişi deilmiş. bozarız şimdi bide neyse. bi sorum daha olacak bu telefon için 2.5 i 3.5 mm ye çeviren adaptör ile sennhesier mx200 kulaklığımı taktım ancak sadece sağ taraftan ses geliyor. telefonun ses çıkışı stereo deil mi?? aksesuarlarında stereo kulaklıklar falan var ama.. yoksa benim adaptörde mi bişi var??
  • adaptörün sağlam ama uyumsuz heralde ondan dolayı kullandığın jackın 3 bölmesi var ama 4 bölmeli olanı takmalısın 4.cü bölüm mikrofon için ama onuda takınca 3.5 lik kulaklığı nası adapte edersin bilmem linkteki adaptör orjinal olanı

http://www.amazon.com/Motorola-2-5mm-3-5mm-Stereo-Adapter/dp/B000VIMAMC

bu linktede kendin yap kılavuzu var 3 ytl lik bi araç şarj kiti yada usb kabloyu keserek usb portundan bağlayabilirsin

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=18384

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolande -- 24 Ocak 2008; 19:07:07 >

• amazondakinin aynısı benim aldığım zaten. ama bölme olayını bilmiyorum nasıldır.. diğer sitedeki yapışı inceleyecem saol...
  • o zaman bi elektronikçiye götür onlar 4 bölmeliye 3 bölmeliyi adapte eder uçtaki jackı keser yerine 4 lüsünü takar tabi kulaklığına kıyabilirsen
  • amma zormuş stereo yapmak ya.. modmymoto daki usb kablosu usb yi 2.5 e çeviren kablo. v360 da zaten 2.5 çıkış var ki. onu 3.5 yapmak için adaptör aldım işte mono çıktı ses. telefon mu mono çıkış acaba??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o usb çıkışını 2.5 lik 3 bölmeli çıkış yapmış aynı yolla 3.5 lik jack kullanarak o çıkışı 3.5 lik çıukış yapabilirsin tek fark onun kullandığı2.5 lik jack yerine 3.5 lik jack kullanman kablolar aynı 2.5 ta da 3.5 tede
  • bi sorum daha olucak v360 da motorola nın usb çıkışlı kulaklıklarını stereo olarak kullanabilirmiyim??? bunun gibi:

http://www.telefonygsm.pl/o/502b.jpg
  • walla kullanmadığım için ben bişey diyemicem ama bazıları stereo kullandığını söylerken bazıları da dual mono olarak kullandığını söylemiş dual mono dediği 2 taraftan da ses geliyo ama stereo değil ama motorola orjinal olarak usb "stereo" kulaklık üretiyosa mutlaka çalışıyodur yok sa tek kulaklık koyardı
  • walla motorola.com da stereo headset olarak geçiyor. galiba stereo. gittigidiyor da bu kulaklık v360 a uyumlu yazılarak satılıyor 16.90 ytl ye. adama msj attım tam uyumludur dedi. alayım ordan olur inşallah. bu adaptörlerle uğraşmak istemiyorum da. telefona zarar gelicek diye düşünüyom hep.
  • evet, bu telefona günde 10 kere yazılım yüklediğim oldu yazılım yüklerken pilin bitip 1 gün kullanamadığım oldu sıcaktada kaldı ankaranın ayazında soğuktan donup 2 gün çalışmadığıda oldu,garip donanımlar denedik (1 den fazla makinada) ama ortamı bulunca pata diye açıyo hellomoto ekranını korkma basit ama sağlam bi makine
  • walla onu anladım da şu usb kulaklık kafamı karıştırdı. alsam şimdi yine birinden ses gelmezse diyorum. olmaz inşallah alıyom artık.
  • onun olması çok normal tel de edge var benim arkadaşımda o telefondan kullanıyor ve alttada edge yazıyo ama zaten yazması gerekiyorumş çünkü telefonda edge var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.