Şimdi Ara

V3 Yardım, Kullananlar bi göz atın pls :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben yeni v3 aldımda,

1. Bu telefonun milyon saatte şarj olması normalmi? Daha önceden w810 kullanırdım, 1-2 saatte full dolardı şarjı, v3 ü şarja taktım 5-6 saattir hala yarısı anca doldu gösteriyo.

2. olarak, bu telefonun mesaj kapasitesi kaç adet? 26 gelen, 2 tanede giden msj var, bunların %80ide sim kartta kayıtlı olan msjlar ama msj hafızasının 6da 4ü dolu diyo, acaba benmi bişeyi yanlış yapıorum, yoksa bu telefon 10-15 msjı ancamı saklayabiliyo?

3. Telefonda not almak için nası bi yöntem uyguluyosunuz? Not alma kısmı türü şeyler yok benm gördüüm kadaryla. Ancak ajanda da gün ve tarihli yapılacak işler kaydedilebilio

4. Telefonun rehber hafızasını bilgisyardaki adres defterimle senkronize edebilmek için kullanmam gereken yazılımın adı nedir? Ben telefonu 2. el aldım, yanında cdsi yoktu, o yüzden o yazılımı bulmam gerek.

Şimdiden teşekkürler tüm cevaplarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothin_wron_g -- 14 Mart 2007; 1:31:16 >

• 1- arada sırada oluyor öyle..

2- ben 110 msj a kadar çıkabiliyorum..

3- message centre/quick notes war oraya not alabilirsin..

4- mobile phone tools.. MOTOROLA V3 başlığında yazıyor olabilir nerede bulacağın..

benimde şöle bi sorunum war msj yazamıyorum.. 4-5 harften sonra kilitleniyor telefon.. napılabilinir??

ki enteresandır gşregjnerkjgbrbf jafwkaf gibi rastgele yazınca bişe olmuyor.. nasılsın?? naber?? evet.. gibi anlamlı yazınca kilitleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosis -- 15 Mart 2007; 21:50:18 >
  • iTap kullanamıyorum zaten.. çok zor.. hatta T9 u çok özlüyorum..

+ bugünde rehberde isim giriyordum kilitlendi kaldı.. hoş bir durum değil..
  • ya t9 cok guzeldi walla bende v3i var herseyden memnunun ama mesaj yazarken o kadar amator gorunuyorum ki sanki telefon benm degil anca yeni yeni alıştım ama itap in en kotu tarafı yazdıgın bi kelimeyi sadece kısa sureli hafızaya alıo oysa t9 da direk kelime olarak kaydediyorduu:((((
    bi bakın lütfen!!!
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.