Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33.036
Cevap
61
Favori
3.135.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fikir vermesi açısından tampon ve aynalar.yalnız yandaki abiyi tanımıyorum zorla resime girdi

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooplankton -- 8 Nisan 2010; 18:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zooplankton

fikir vermesi açısından tampon ve aynalar.yalnız yandaki abiyi tanımıyorum zorla resime girdi

sağol dostum benim tampon siyah-beyaz olcak panjur varmış gibi görünce birde farların zemini siyah uf heyecan dorukta inş. güzel olur salı ya bitmiş olur tamamiyle bol bol foto eklerim

• anladığım kadarıyla panjurun olduğu kısım boyanmayacak yada siyaha boyanacak.yani life tamponuna benzeteceksin.farların içini boyatmayı bende çok düşündüm ama beyaz arabaya uyar mı diye hep tereddütte kaldım.aslında senin bu çalışmalar bana da fikir verecek.merak etme kopya yapmayacağımbu arada farın içini kime boyatıyorsun
  • quote:

anladığım kadarıyla panjurun olduğu kısım boyanmayacak yada siyaha boyanacak.yani life tamponuna benzeteceksin.farların içini boyatmayı bende çok düşündüm ama beyaz arabaya uyar mı diye hep tereddütte kaldım.aslında senin bu çalışmalar bana da fikir verecek.merak etme kopya yapmayacağımbu arada farın içini kime boyatıyorsun

life tamponu gibi olcak beyaz arabaya siyah zeminli far çok yakışır farlarıda yine aynı yere yaptırıyorum aslında angelda yaptırcaktım ama ledli far çıkınca boşuna masraf etmiyim dedim biriktirip ledli farları alırım üstelik onlarda mercekde var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

Aracı alalı yaklaşık 1 ay oldu arka hoporlorlerden ses gelmediğini dün anladım Bende diyorum ne kadar kısık ses var.Yalnız ne yaptıysam arkadakileri devreye sokamadım.Nerden açıyoruz arka hoporlorleri?

bildiğim kadarıyla arkada hoparlör yok.şimdi ilk defa sizden duydum yoksa ben mi yanlış biliyorum.life da var mıydı

Allah Allah.Hadi ben yanlış gördümde dün akşam bagajda oturanlar söyledi neden bu hoporlorler çalışmıyor diye bende ordan fark etmişdim.
    Bak burda

• hocam hoparlör yeri var ama hoparlör yok diye biliyorum life ın kataloğunda bile 4 hoparlör var diyor yani 4 tane önde var.
  • arkadaşlar bizim bartında bayyii yok ama ereğlide caddy maxi combi team yokmuş sizin oralarda varmı bir sorarsanız cok sevinirim lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

Arkadaşlar pazar günü arabayı yıkarken sağ arka kapı tam kapanmamışmış. Sol taraftan sağ tarafa geçtiğimde baktım ki kapı aralık. Sabunlu ve kirli su arka koltukların üzerine akmış..Ben de sildim güya. Dün sabah baktım ki koltuklar berbat olmuş. Kir Harita gibi yayılmış(bende biraz yardımcı oldum tabii silerken)
    Neyse dün sabah arabayı sonax'a götürdüm. İç Temizlik komple 200tl ye anlaştık. Akşam arabayı aldım. Sabah gün ışığında bi kontrol edeyim dedim hakikaten adamlar işini yapıyor. İçi çiçek gibi olmuş. Koltuklar pırıl pırıl. Bal dök yala misali. Arabayı aldığımdan beri ilk defa sonax'a götürdüm. Bence arabası olan herkesin arada bir komple bir temizlik yaptırması gerekiyor. Antibakteriyel bir sprey püskürtmüşler arabanın koltuklarına elimi sürdüğümde elim sürtünmüyor yağ gibi kayıyor.
    Neyse biraz daha havalar ısınsın bir de boya korma yaptıracağım boyanın üstünde yıkanmakla çıkmayacak kir yağ zift vs.. var onlar için. Bence yazın güneş kışın yağmurdan daha çok etkiliyor boyayı bir de onun için.
    Sabah Sabah benden bu kadar kalın sağlıcakla

Rize'ye Sonax'ı getiren İsmet Bey'e teşekkür edelim Sayın abim=)
    Yakıtı hangi istasyondan aldığını sorsam cevaplarsın dimi? Rize Merkezde Tavsiye edebileceğin bi istasyon varmı? Eminim bu konuda da hassassındır aracına.

• quote:

Arkadaşlar pazar günü arabayı yıkarken sağ arka kapı tam kapanmamışmış. Sol taraftan sağ tarafa geçtiğimde baktım ki kapı aralık. Sabunlu ve kirli su arka koltukların üzerine akmış..Ben de sildim güya. Dün sabah baktım ki koltuklar berbat olmuş. Kir Harita gibi yayılmış(bende biraz yardımcı oldum tabii silerken)
    Neyse dün sabah arabayı sonax'a götürdüm. İç Temizlik komple 200tl ye anlaştık. Akşam arabayı aldım. Sabah gün ışığında bi kontrol edeyim dedim hakikaten adamlar işini yapıyor. İçi çiçek gibi olmuş. Koltuklar pırıl pırıl. Bal dök yala misali. Arabayı aldığımdan beri ilk defa sonax'a götürdüm. Bence arabası olan herkesin arada bir komple bir temizlik yaptırması gerekiyor. Antibakteriyel bir sprey püskürtmüşler arabanın koltuklarına elimi sürdüğümde elim sürtünmüyor yağ gibi kayıyor.
    Neyse biraz daha havalar ısınsın bir de boya korma yaptıracağım boyanın üstünde yıkanmakla çıkmayacak kir yağ zift vs.. var onlar için. Bence yazın güneş kışın yağmurdan daha çok etkiliyor boyayı bir de onun için.
    Sabah Sabah benden bu kadar kalın sağlıcakla

akıl etmişsin abi. birde insan oto kuaförü alışınca artık kafasında soru işaretide kalmıyor. kirlensede temizletiim diyor.

Yanlız bu sonax, bi isim yapmış gidiyor. fiyatlar çok aşırı pahalı. etrafımızda birçok marka var. kuaför yapan yani. ve fiyatlar çok daha cazip. örnek olarak trabzon ve oftaki yada rizedeki Ma*fra oto kuaförleri verebiliriz. örneğin koltuk yıkama (sonaxla tek farkı isim farkı. sonuç ve garnti aynı) 50 tl. sonax bunu 100 den aşağı yapmaz. iç full kuaför ise 150 tl. cady aracının tavanı sunta olduğu için, tavanı da fiyattan düşersen 100 tl. demek istediğim mustafa abi rizede bu kuaförü 100 tl ye de yaptırabilirdin aslında. sadece kişisel fikrimi söylüyorum. Sonax firması insanlara hizmet için değil, sadece zenginlerin parasını fazla fazla almak için kurulmuş bir sistemdir.http://www.sonax.com.tr/content/pages/announcements.asp?id=40
    fiyatlar göz atarsanız anlarsınız zaten. kişilerin zenginliğine görede ayrı ayrı fiyatlar var. şahsen ben gülüp geçiyorum bu fiyatlara. sizi bilemem yinede sonaxsı tercih ederseniz bir tanış aracılığı ile gidin ve iyi bi pazarlık yapın. sahibini tanıyan birini bulursanız fiyatın yarı yarıya düşeceğini görürsünüz. (örnek olarak ankarada sonaksın 300 tl istediği kaput filmini tanış vasıtasıyla 75 e yaptıran arkadaşımı verebiliriz)

• dikkatimi çeken ve herkesin anlayabileceği bir örnek daha vereyim. sonax yağmur kaydırıcı 75 tl. yuh diyorum başkada bişey demiyorum. ben kendi arabama sürekli uyguluyorum bunu. (ayda bir ve süper etki) bana maliyeti söylemesi ayıp aylık 5 tl ye mal oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

quote:

peki kapı kolları ve çıtaların boyanmasında herhangi birşey dediler mi?servis bana kapı çıtalarını boyayamayız demişti.söktükten sonra yerine takılmıyo demişlerdi.yoksa beni mi kandırdılar

kapı kollarının sökülmesi basitmiş ve herhangi birşey söylemediler 1 hafta önce yaptıkları caddy'nin sahibi ile konuştum hiçbir problem olmadı dediler bu arada arkadaş 2. caddy sini yaptırıyodu çıtalar içinde birşey demediler çıtalar pimli galiba iç tarafda boyayıp tekrar monte ediyolar servis işten kaçıyo banada aynısı dediler hatta aynalar/kapı kolları ve çıtalar dahil 1500 lira istediler 900 lira sadece tamponlara istediler

Hadi s1Lv3r sabırsızlıkla resimleri bekliyoruz.

• Öncelikler herkese merhaba..

@@S1Lv3R

gökhan kaptan aracında bi gelişim söz konusu Allah kaza bela vermeden tadıyla binmeni nasip etsin
    hayırlı olsun diyelim..

@@likapa_53

LİFE'ların arka tarafında hoparlör yok abicim ses gelmemesi normaldir :))))
    bende ilk gördüğümde yuhh arkaya hoparlör koymuşlar LİFE'ta dedim amaaaa boşşmuş orası :)))

Yeni Caddy Team ile birlikte anlaşıldı ki yeni kasa caddy falan gelmicek
    yine caddy'e bir kaç özellik ekleyerek aynı tipte devam ediliyo..eklenene özellikler pekte can alıcı değil gibi ama yoktan iyidir.
    saygılar sevgiler elimden geldiğinde aranızda olmaya çalışacam :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: newadress1

Rize'ye Sonax'ı getiren İsmet Bey'e teşekkür edelim Sayın abim=)
    Yakıtı hangi istasyondan aldığını sorsam cevaplarsın dimi? Rize Merkezde Tavsiye edebileceğin bi istasyon varmı? Eminim bu konuda da hassassındır aracına.

Ben ilkin komşum PO bayisinden alıyordum Daha sonraları bu Aydın Doğan'a verilen akaryakıt cezasını ve tüm istasyonlar içinde en çok merkersiz yakıt satanların PO bayileri olduğunu görünce tırstım. Ayrıca o listede Opet bayilerinin 1 i bile yoktu. Sonra Opet'den almaya başladım. İlk önce arabadaki atikliği farkettim. Daha seri ve atik olduğunu gördüm. 2-3 depodan sonra egsoz dan çıkan o pis koku kayboldu daha değişik kokmaya başladı. Ondan sonra başka bir yerden yakıt almadım hep Opet'den alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane_m
    akıl etmişsin abi. birde insan oto kuaförü alışınca artık kafasında soru işaretide kalmıyor. kirlensede temizletiim diyor.

Yanlız bu sonax, bi isim yapmış gidiyor. fiyatlar çok aşırı pahalı. etrafımızda birçok marka var. kuaför yapan yani. ve fiyatlar çok daha cazip. örnek olarak trabzon ve oftaki yada rizedeki Ma*fra oto kuaförleri verebiliriz. örneğin koltuk yıkama (sonaxla tek farkı isim farkı. sonuç ve garnti aynı) 50 tl. sonax bunu 100 den aşağı yapmaz. iç full kuaför ise 150 tl. cady aracının tavanı sunta olduğu için, tavanı da fiyattan düşersen 100 tl. demek istediğim mustafa abi rizede bu kuaförü 100 tl ye de yaptırabilirdin aslında. sadece kişisel fikrimi söylüyorum. Sonax firması insanlara hizmet için değil, sadece zenginlerin parasını fazla fazla almak için kurulmuş bir sistemdir.http://www.sonax.com.tr/content/pages/announcements.asp?id=40
    fiyatlar göz atarsanız anlarsınız zaten. kişilerin zenginliğine görede ayrı ayrı fiyatlar var. şahsen ben gülüp geçiyorum bu fiyatlara. sizi bilemem yinede sonaxsı tercih ederseniz bir tanış aracılığı ile gidin ve iyi bi pazarlık yapın. sahibini tanıyan birini bulursanız fiyatın yarı yarıya düşeceğini görürsünüz. (örnek olarak ankarada sonaksın 300 tl istediği kaput filmini tanış vasıtasıyla 75 e yaptıran arkadaşımı verebiliriz)

AUTO*WAX'ta yaptırdı Nevşehir'de bizim tanıdık caddy'İ, full kuaför..aracın içi komple temizlendi koltuklar sökülüp
    falan fistan 175 TL tutmuş hesap...

• quote:

MESELE PARA DEĞİL YEĞEN MESELE VERDİĞİN PARANIN KARŞILIĞINI ALABİLMEKTE

Ben bir kaç arkadaşa sordum Rize'de en iyi işçiliği orası yapıyor memnun kalırsın diye referans aldım. Listesinde 300tl olan işi bana 200tl ye yaptılar. Amcamın oğlu vasıtası ile. Mutlaka daha uygun yapan yerler vardır ancak ben 3krş daha düşük olmasından ziyade yapılan işin kalitesine bakarım. Diyelim ki başka bir yerde yaptırdım da koltuklar istediğim gibi olmadı.. O zaman ne yapacaktım başka bir yere gidip extradan para verip yeniden temizletecektim. Bu da extra bi maliyet olacaktı. Meseleye bir de bu açıdan bakalım. Eğer böyle olacaksa Sonax'ın fiyatı daha ucuza gelir. Yok ucuz olsun işçilik önemli değil deseydim o zaman alırdım Kosla'nın halı yıkama şampuanını girişirdim arabaya. Hiç para ödemezdim.

• quote:

hocam hoparlör yeri var ama hoparlör yok diye biliyorum life ın kataloğunda bile 4 hoparlör var diyor yani 4 tane önde var.

Yav bende önde 2 tane var arka 2 çalışmıyor sanıyordum O zaman benim teyp ayarlı değil.Yüksek sesle müzik dinlemeyi sevmem ama ses pek tok çıkmıyor.
  • quote:

quote:

MESELE PARA DEĞİL YEĞEN MESELE VERDİĞİN PARANIN KARŞILIĞINI ALABİLMEKTE

Ben bir kaç arkadaşa sordum Rize'de en iyi işçiliği orası yapıyor memnun kalırsın diye referans aldım. Listesinde 300tl olan işi bana 200tl ye yaptılar. Amcamın oğlu vasıtası ile. Mutlaka daha uygun yapan yerler vardır ancak ben 3krş daha düşük olmasından ziyade yapılan işin kalitesine bakarım. Diyelim ki başka bir yerde yaptırdım da koltuklar istediğim gibi olmadı.. O zaman ne yapacaktım başka bir yere gidip extradan para verip yeniden temizletecektim. Bu da extra bi maliyet olacaktı. Meseleye bir de bu açıdan bakalım. Eğer böyle olacaksa Sonax'ın fiyatı daha ucuza gelir. Yok ucuz olsun işçilik önemli değil deseydim o zaman alırdım Kosla'nın halı yıkama şampuanını girişirdim arabaya. Hiç para ödemezdim.

Bende onu diyorum mustafa abi. Mesele verdiğin paranın karşılığını alabilmekte. fazla para verince karşılığını almış olmuyosun. örneğin sonax a verilen para 500 se 250 tl lik iş alıyosun aslında. böyleliklen diğer 250 tl nin karşılığını alamamış oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_m -- 9 Nisan 2010; 11:01:31 >

• O zaman ben 100tl vermiş oldum dimi.. Bak bu yöntem aklıma gelmemişti. kendimi daha iyi motive ederim belki böyle.
  • quote:

O zaman ben 100tl vermiş oldum dimi.. Bak bu yöntem aklıma gelmemişti. kendimi daha iyi motive ederim belki böyle.

yok abi sen 100 vermedin. 200 verdin ama verdiğin paranın karşılığını alamadın. sadece 100 tl nin karşılığını aldın. 100 tl alacaklısın sonaxa

• İnşallah Soax'ın sahibi İsmet Kardeş'de senin gibi düşünüyordur. Yoksa yandı ketenhelva
  • 
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.