Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (966. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
33.036
Cevap
61
Favori
3.142.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar caddye hoparlör tesisatı nasıl çekebilirim anlatırmısınız resimli varsa o şekilde daha ii olur ?

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

Hemşehrim kardeşim sen epeydir Rize'ye gelmiyorsun herhalde şimdi Rize'nin Trafiği de İstanbul'dan beter oldu. Özellikle iş çıkışlarında şehir içi ve miibuslerin çalıştığı servis yolu anacuk babacuk gibi. Bir yandan arabalar bir yandan yayalar. Hangi birini kollayacaksın. Şehirde trafik ışıkları var kimse uymuyor. Şehirde Trafik polisi var lazım olduğu zaman kimse görmüyor..
    Hele ki yazları taitlciler almancılar için sızlar. Öyle de bir araba kullanıyorlar ki tam bir maganda stili.. Sanki elin Alamanyasında o şekil araç kullanmayalarına izin veriyorlar da hızını burda alıyor gibi. Orada trafik kurallarına tam riayet burda kural yok ohh be nihayet deyip araç kullanıyorlar.
    Neyse bu sene de önümüz yaz yine şehir içinde çekeceğimiz var. Çoğu arabayı almıyorum güzel havalarda otopark da kalıyor.

Resme gelince o resim eski arkadaş sordu nasıl yüklenir diye bende izah ettim izah ederken de bi tane örnek resim yapıştırdım. Aracın üzerindeki zımbırtıyı çoktan söktürdüm şimdi sade duruyor taktırmaya da hiç niyetim yok. Ben uzun zamandır söktürmeyi düşünüyordum bir gün nasip oldu arka yapıştırma olan yerler kendiliğinden söküldü bende kalan yerleri kendim söktüm

Yok abi ben köylerdenden bahsediyorum.Kalabalıkdan bıkmışım Rizeye gelince alışveriş için iniyorum sadece merkeze.
    Abi bu saati nerden ayarlıyoruz.Saatler 1 saat ileri alındı benim saat hala geri :)
    Klavuz evde ama bulamadım saat kısmını.

Kapadokyalı arkadaşımmı yazmıştı hatırlamıyorum.Benim kumandanın kapama düğmesine 2 kere basıyorum camlar gene otomatik kapanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likapa_53 -- 6 Nisan 2010; 12:00:56 >

• Saat için gösterge panelinin üstündeki sol düğme.. Sola çevirince saati sağa çevirince dakikayı ayarlıyorsun

...::: İnsanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı insandan korkulur :::...
  • quote:

Saat için gösterge panelinin üstündeki sol düğme.. Sola çevirince saati sağa çevirince dakikayı ayarlıyorsun

Sağol abi ayarladım.
    Bugün sol aynayı polis aracına sürttüm.Daha doğrusu polis ters yöne girmiş geçerken değdirdi benim aynaya hafif soyuldu.Başka bir yerde geri geri kayarken arka tekeri çukura düşürdük falan Bugün bir terslik vardı hayırlısıyla geldim eve.

Kapadokyalı arkadaşımmı yazmıştı hatırlamıyorum.Benim kumandanın kapama düğmesine 2 kere basıyorum camlar gene otomatik kapanmıyor.

2 kere basmayacaksın basılı tutanacaksın
    SEG 48'' 48SNB6240 FHD Smart Slim Led + ELECTROLUX Z 8010 OXY SILENCE
    DAEWOO DWD-FD1432
  • arkadaşlar son autoshowdan kalma bir caddy görüntüsü ekliyorum size

http://rapid-share.com/files/372744815/caddy.AVI.html

izlemenizde fayda var

(-) çıkarmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemoandcemo -- 6 Nisan 2010; 20:33:48 >
  • Arkadaşlar pazar günü arabayı yıkarken sağ arka kapı tam kapanmamışmış. Sol taraftan sağ tarafa geçtiğimde baktım ki kapı aralık. Sabunlu ve kirli su arka koltukların üzerine akmış..Ben de sildim güya. Dün sabah baktım ki koltuklar berbat olmuş. Kir Harita gibi yayılmış(bende biraz yardımcı oldum tabii silerken)
    Neyse dün sabah arabayı sonax'a götürdüm. İç Temizlik komple 200tl ye anlaştık. Akşam arabayı aldım. Sabah gün ışığında bi kontrol edeyim dedim hakikaten adamlar işini yapıyor. İçi çiçek gibi olmuş. Koltuklar pırıl pırıl. Bal dök yala misali. Arabayı aldığımdan beri ilk defa sonax'a götürdüm. Bence arabası olan herkesin arada bir komple bir temizlik yaptırması gerekiyor. Antibakteriyel bir sprey püskürtmüşler arabanın koltuklarına elimi sürdüğümde elim sürtünmüyor yağ gibi kayıyor.
    Neyse biraz daha havalar ısınsın bir de boya korma yaptıracağım boyanın üstünde yıkanmakla çıkmayacak kir yağ zift vs.. var onlar için. Bence yazın güneş kışın yağmurdan daha çok etkiliyor boyayı bir de onun için.
    Sabah Sabah benden bu kadar kalın sağlıcakla

...::: İnsanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı insandan korkulur :::...

• turbodan gelen ıslık sesi benim araçta da var. 40000 km bakımında izmit ark otoda turboyu değiştirelim dediler fakat değiştirtmedim. şu an 53000 km de. ses aynı seviyede devam ediyor. araç 2006 model

lastik konusunda bende kararsız kaldım. şu an üzerinde goodyear kış lastikleri var. yine goodyear mi yoksa başka bir marka mı seçeyim ?

Orijinalden alıntı: mkd_m4a1

turbodan gelen ıslık sesi benim araçta da var. 40000 km bakımında izmit ark otoda turboyu değiştirelim dediler fakat değiştirtmedim. şu an 53000 km de. ses aynı seviyede devam ediyor. araç 2006 model

lastik konusunda bende kararsız kaldım. şu an üzerinde goodyear kış lastikleri var. yine goodyear mi yoksa başka bir marka mı seçeyim ?

peki aracın performansında bir düşüş var mı şu anda.bu ıslık sesi bariz belli oluyor mu?bir de ıslık sesi haricinde başka bir belirti var mı mesela arada bir silkeleme yapıyor mu?

lastik olarak benim tavsiyem bridgestone turanza er 300 modelidir.pişman olmazsınız.çok sağlam ve yüksek performanslı bir lastiktir

Arkadaşlar pazar günü arabayı yıkarken sağ arka kapı tam kapanmamışmış. Sol taraftan sağ tarafa geçtiğimde baktım ki kapı aralık. Sabunlu ve kirli su arka koltukların üzerine akmış..Ben de sildim güya. Dün sabah baktım ki koltuklar berbat olmuş. Kir Harita gibi yayılmış(bende biraz yardımcı oldum tabii silerken)
    Neyse dün sabah arabayı sonax'a götürdüm. İç Temizlik komple 200tl ye anlaştık. Akşam arabayı aldım. Sabah gün ışığında bi kontrol edeyim dedim hakikaten adamlar işini yapıyor. İçi çiçek gibi olmuş. Koltuklar pırıl pırıl. Bal dök yala misali. Arabayı aldığımdan beri ilk defa sonax'a götürdüm. Bence arabası olan herkesin arada bir komple bir temizlik yaptırması gerekiyor. Antibakteriyel bir sprey püskürtmüşler arabanın koltuklarına elimi sürdüğümde elim sürtünmüyor yağ gibi kayıyor.
    Neyse biraz daha havalar ısınsın bir de boya korma yaptıracağım boyanın üstünde yıkanmakla çıkmayacak kir yağ zift vs.. var onlar için. Bence yazın güneş kışın yağmurdan daha çok etkiliyor boyayı bir de onun için.
    Sabah Sabah benden bu kadar kalın sağlıcakla

bu iç ve dış komple bakımı bende yaptırmak istiyorum ama malum ordu da ne sonax var nede isim yapmış başka bir yer.ayrıca benimki daha 2008 model şu anda çiçek gibiyaptırmak istediğimde mecburen burada yaptıracağım.hocam bu iç temizlikte koltuklar haricinde başka neler yapılıyor.yani verdiğin paraya değiyor mu

• öncelıkle herkeze selamlar forumunuzu 1 mesajımlada olsa ışgal ettıgım için özür dilerim

tüm CADDY TEAM uyelerını hafıf ticariciler adlı mekanımıza beklerım orada sızın mekanınınz hafıf ticaricilerin buluşma noktasına heoınızı davet edıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_35966013/tm.htm

İYİ FORUMLAR

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • sesi içerden duymak mümkün. ses dışında belirti ve çekiş vb. sorun yok. hatta geçen hafta radara bile yakalandım. yavaşlayamadım 120 ye düştü ancak
    quote:

Orijinalden alıntı: zooplankton

quote:

Orijinalden alıntı: mkd_m4a1

turbodan gelen ıslık sesi benim araçta da var. 40000 km bakımında izmit ark otoda turboyu değiştirelim dediler fakat değiştirtmedim. şu an 53000 km de. ses aynı seviyede devam ediyor. araç 2006 model

peki aracın performansında bir düşüş var mı şu anda.bu ıslık sesi bariz belli oluyor mu?bir de ıslık sesi haricinde başka bir belirti var mı mesela arada bir silkeleme yapıyor mu?

lastik olarak benim tavsiyem bridgestone turanza er 300 modelidir.pişman olmazsınız.çok sağlam ve yüksek performanslı bir lastiktir

• kaç zamandır beklediğim far geldi kısa bir süre sonra ledli stopta gelcek ama neden ben tamponları yaptırırken gelirki tam cüzdanı ayarlamıştım

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=19276&k_id=1737&kn=VOLKSWAGEN

bu sitedeki resim daha güzel

http://www.modifiye.com.tr/tuning/4892-230-VW-Caddy-Ledli-On-Far.aspx

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 7 Nisan 2010; 14:43:32 >
    Intel Core Ultra 265KF / Asrock Taichi Z890 OCF / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40@9000c44/ Zotac 5090 AMP Extreme Infinity / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li Hydroshift 360 / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Vision Compact / Lian Li Uni Fan TL Wireless / Samsung Odyssey Oled 32G80SD / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Logitech Z906 / DXRacer King Series

• http://www.ressim.net/upload/5f8eb41b.jpg
    [simage][/simage]http://www.ressim.net/upload/5302cd35.jpg
    http://www.ressim.net/upload/6f2516ae.jpg

Orijinalden alıntı: caddylıfeTdı

geçmiş olsun dostum ne kadara yapcaklarını söylediler mi
    Intel Core Ultra 265KF / Asrock Taichi Z890 OCF / G.Skill Trident Z5 2x24GB 8000C40@9000c44/ Zotac 5090 AMP Extreme Infinity / Samsung 990 Pro 2TB / Lian Li Hydroshift 360 / Seasonic TX1600 Noctua Edition / Lian Li O11 Vision Compact / Lian Li Uni Fan TL Wireless / Samsung Odyssey Oled 32G80SD / Razer Huntsman V3 Pro/ Razer Gigantus V2 / Razer Deathadder V3 Pro / Philips HUE Ambient Kit / Logitech Z906 / DXRacer King Series

• s1Lv3r walla kasko ile görüstüm auto kıng de sadece marspıyer yapılacakmıs bu sayede kasko bozulmazmıs kücük bir yer oldugu ıcın bozulmuomus ayrıca auto kıngle kaskonun anlasması varmıs fakat kapıdada hasar oldugu için servistede onu yaptıracağım kapı içinde 285 tl fiyat verdiler macun vakum falan gözüme biraz pahalı geldi bakalım arastırıcam

Orijinalden alıntı: caddylıfeTdı

s1Lv3r walla kasko ile görüstüm auto kıng de sadece marspıyer yapılacakmıs bu sayede kasko bozulmazmıs kücük bir yer oldugu ıcın bozulmuomus ayrıca auto kıngle kaskonun anlasması varmıs fakat kapıdada hasar oldugu için servistede onu yaptıracağım kapı içinde 285 tl fiyat verdiler macun vakum falan gözüme biraz pahalı geldi bakalım arastırıcam

bende autoking'e uğrayın diyecektim ama kasko bozuldan yapılan işlem 10 yada 15 cm gibi bir yer için geçerliymiş benimde kapımda ufak bir ezik oldu 1-2 cm lik yerde bir boya dökülmesi var yaptırcaktım ama çıtanın aşağısında büyük bir parça lokal boya olcağı için vazgeçtim tamponları boyatırken ufak rötüş yaptırcam nazarlık olarak kalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

kaç zamandır beklediğim far geldi kısa bir süre sonra ledli stopta gelcek ama neden ben tamponları yaptırırken gelirki tam cüzdanı ayarlamıştım

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=19276&k_id=1737&kn=VOLKSWAGEN

bu sitedeki resim daha güzel

http://www.modifiye.com.tr/tuning/4892-230-VW-Caddy-Ledli-On-Far.aspx

farlar çok garip duruyo yaaaaaw. hiç ön far gibi durmuyor . Bide arabanın üstünde görmek lazım tabii.

• 
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.