Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.032
Cevap
62
Favori
3.127.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunda 18'' ve CHİP var yaklaşık 145 hp canavar gibi maşallah bi ara 17'' inç takılıydı o resimlerde var

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--
  • quote:

Orjinalden alıntı: SRT

caddy nin doğa ile olan manzaraları da var tabiki her gittiğim yerde mutlaka resim çekerim okadar çok oldu ki hangi birini eklesem diye şaşırıyorum bazılarınıda benzerlik olduğu için eklemiyorum ama canım sıkıldığında açarım resimleri hepsine tek tek bıkmadan bakarım mümkün olduğu kadar burayada eklerim

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'--

servet abi senin lastikler normal değerlerin biraz üzerinde sanırm.
    lastikler çok kaba duruyo..boyutlarının değşik olduğu belli oluyo..

• servet abi bu taşlı yollardan gitmek biraz zararlı olabilir düşüncesindeyim.
    ziraa sis farlarına falan bi taş fırlasa camını falan çatlatır veyahut kırabilir.
    asfalt olan bi yol yokmu buralarda..
  • muzzy arkadaşım öncelikle chipin hayırlı olsun. elde ettiğin güç son derece yüksek bir güç. ancak bu işin sağlıklı olmadıgını sana yapan kişiler de söylemiştir. standart 105 hp olan bir motordan sadece yazılımla 198 hp güç almak çılgınlık desem yeridir. dikkatli olmanı tavsiye ediyorum yani motorun her parçası tehlike altında bu şekilde motorun fazla dayanacağını sanmıyorum. en güzeli 140 hp civarında bir güç elde etmen yani toleranslar dahilinde maksimum seviye bu olmalı bence. bora TDI 110hp aracıma yazılım uygulattırmış biriydim denedim 143 hp güç elde ettim ancak siyah duman ve turbomu çok zorladıgı için normale dönüş yaptım şuan modül kullanıyorum 130 hp civarı bir güç elde ettim gayet yeterli ve sağlıklı bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==
    servet abi senin lastikler normal değerlerin biraz üzerinde sanırm.
    lastikler çok kaba duruyo..boyutlarının değşik olduğu belli oluyo..

servet abi bu taşlı yollardan gitmek biraz zararlı olabilir düşüncesindeyim.
    ziraa sis farlarına falan bi taş fırlasa camını falan çatlatır veyahut kırabilir.
    asfalt olan bi yol yokmu buralarda..

evet ilkercim normali 195-65-15 buda 215-55-16 normalden kasktın buysa evet
    ama fotoğrafın açısına görede değişiyor bu mesela çoğu zaman sanki normal lastikler varmış gibi görünüyor
    performans olarakta çok memnunum ancak sadece kalkışlarda diyer lastiklerden daha ağır kalıyor ama bu sadece kalkışta böyle normal hızlarda daha seri olabiliyor..

yok burda asfalt yollarda var tabiki bu taşlı yollar sadece güzel manzaralara piknik alanlarına daha yakın olmak için girdiğim yollar yoksa normalde bu yolları kullanmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: SRT

evet ilkercim normali 195-65-15 buda 215-55-16 normalden kasktın buysa evet
    ama fotoğrafın açısına görede değişiyor bu mesela çoğu zaman sanki normal lastikler varmış gibi görünüyor
    performans olarakta çok memnunum ancak sadece kalkışlarda diyer lastiklerden daha ağır kalıyor ama bu sadece kalkışta böyle normal hızlarda daha seri olabiliyor..
    yok burda asfalt yollarda var tabiki bu taşlı yollar sadece güzel manzaralara piknik alanlarına daha yakın olmak için girdiğim yollar yoksa normalde bu yolları kullanmıyorum

normalden kastım 195 65 r15
    kallkışlarda araç normale göre zorlanıyodur biraz daha..sonuçta daha çok kısım yere basıyo.
    kışında problem yaşayabilirsin belki ama çokta bi fark olmaz sanırım..

• servet lastik ebatın normal lastiklere göre değişik. şöyleki orjinal ebat 195 65 15 iken jantı büyütmen durumunda senin takman gereken alternatif ebat 205 55 16 olmalı. 195 65 15 ile 205 55 16 tekerlek çapı olarak birbirine en yakın ölçülerdir.215 55 16 lastiklerin çapı brzcık büyük oluyor orjinallere göre. böyle bir durumda hız göstergendeki sapma artacaktır. mesela hızın göstergede 100 iken aslında hızın 103 falan olacaktır.
  • YÜRÜÜ BEAAA GENÇLİK
    sayfa sayımız 400 olmuş

• sLm arkadaşLar bende aranıza yeni katıLdım çok güzeL bir forum buda aracım nam-ı diğer Leader :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader01 -- 21 Mayıs 2009; 0:10:57 >
  • quote:

@@doganays

furkan abi aracın gerçekten 10 numara duruyo yalnız çelik jant diye bağırmıyo değil
    ALLAH kaza bela vermesin..maşaallah, filmlerde 10 numara olmuş.

sağolasın başkanım :)

çelikcant diye bağırıyor bundan sonraki işim çelikcant olmalı ama 15" almak istemiyorum büyük alırsam lastikleri değiştirmek zorunda kalacam lastiklerim daha yeni bana en az 2-3 sene daha gider o yüzden lastiklerimi değiştirmek hem israf olur hemde maddi olarak yüklü olur. 2 arada 1 derede kaldım

• bucağa domat çekioz ısparta'dan ordan iki sene arkadaşla tanışmıştım şimdi oda caddy aldı beyaz 2006 model ikinci el 3.600 km'deymiş daha inceledim orjinal kokusu üzerinde jant tavsiyeleriniz neler olabilir öyle göze batmayacak şekilde 17 jant..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro_624

bucağa domat çekioz ısparta'dan ordan iki sene arkadaşla tanışmıştım şimdi oda caddy aldı beyaz 2006 model ikinci el 3.600 km'deymiş daha inceledim orjinal kokusu üzerinde jant tavsiyeleriniz neler olabilir öyle göze batmayacak şekilde 17 jant..

göze batmayak 17 inch bi jant olacğını zannetmiyorum guzumm

17 inch bi jant hemen hemen göze batacaktır muhakkak ama yinede sade modeller tercih edilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganays
    sağolasın başkanım :)

çelikcant diye bağırıyor bundan sonraki işim çelikcant olmalı ama 15" almak istemiyorum büyük alırsam lastikleri değiştirmek zorunda kalacam lastiklerim daha yeni bana en az 2-3 sene daha gider o yüzden lastiklerimi değiştirmek hem israf olur hemde maddi olarak yüklü olur. 2 arada 1 derede kaldım

bizim orda off road grisi bi caddy war

06 YDB plakalı belki mustafa abi görmüştür.
    ayağında 205 55 R16 lastikler war DJ wheels'in dJ 108 modeli war jant olaraktan
    bide araçta krom aksesuarlar göze çarpıyo ve full filmli araç
    port bagajlar falanda war gerçekten 10 numara görüntüsü war aracın..özellikle seyir halinde jantları deli gösteriyo aracı
    memlekete gitmeye nasipse 15 gün kaldı resmini çekerim çünkü devamlı gelip geçtiğim yolda duruyo
    mustafa abi ( bizim tuzlu su parkının orda durur abi )

• arkadaşLar fotoğraf ekLiyorum gözükmüyor ne yapmam Lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leader01

sLm arkadaşLar bende aranıza yeni katıLdım çok güzeL bir forum buda aracım nam-ı diğer Leader :)

hoşgeldin bilader ama resimleri gözükmüyo..
  • ((SELAM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BENİM BAŞIMA GELDİ AMA SİZİN BAŞINIZA GELMESİN))
    BEN 02.06.2006 TARİHİNDE Volkswagen Caddy ALDIM VE GEÇEN SENE GARANTİSİ BİTTİ AMA GARANTİ BİTENE KADAR YAPTIĞIM KİLOMETRE 19000 VE BU YIL 2. AYDA FAR AYARI İÇİN BATMAN GENCAY OTOMATİV Volkswagen YETKİLİ SERVİSİNE GİTTİM FAR AYARI YAPTIRMAK İSTEDİĞİMİ BİLDİRDİM ARAÇ SERVİSE ALINDI BENDE BEKLEME SALONUNA ALINDIM YAKLAŞIK 10 DAKİKA SONRA BENİ ÇAĞIRDILAR VE ARACIN EGL VALFİ ARIZALI BURDAN KAÇIRMA YAPIYOR DEDİLER VE ARACINDA YAĞ KALMAMIŞ GELMİŞKEN 25550 KM OLAN ARACIMIN 30000 KM BAKIMINIDA YAPALIM DEDİLER ARACI BIRAKTIM VE BAKIM İLE EGL VALF ÜCRETİ OLARAK BENDEN 865.TL ALDILAR VE BU BAKIMDAN SONRA ARACIM SABAH İLK ÇALIŞTIRMADA YOĞUN BİR DUMAN ATIYORDU SERVİSE TEKRAR GİTTİĞİMDE YAKIT KAYNAKLI DUMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.
    YAKIT KAYNAKLI DUMAN SİYAH OLUR BENİM BEYAZDIR DEDİM
    BİRTÜRLÜ SEBEBİNİ BULAMADILAR BEN BAŞKA YETKİLİ VE ÖZEL SERVİSLERDEN ARAŞTIRDIM VE BU PROBLEMİN KULLANILAN YAĞIN FARKLI OLMASINDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU BİLDİRDİLER BUNUN ÜZERİNE BATMAN GENCAY OTOMATİV'İN KULLANDIĞI YAGIN OPET 507 TİP YAĞ OLDUĞUNU VE Caddy CASTROL 50501 TİPİ YAĞ KULLANILMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM BUNU DOĞUŞ OTO'YA BİLDİRDİM AMA BİR SONUÇ ELDE EDEMEDİM KISACA MERSİN OPAT SERVİSİNE GİTTİM VE MOTORDA AŞINMA VAR SÖKÜLÜP MOTOR YENİLEMEYE GİDECEK VE YAKLAŞIK OLARAK İŞÇİLİK HARİÇ 6300 TL MASRAFI OLACAK DEDİLER ARACIMIN 36 AYI DOLMADIĞI İÇİN İYİ NİYET UYGULANIR DEDİLER VE BAZI PARÇALARA %70 İYİ NİYET GELDİ BENİM KUSURUM OLMADIĞI HALDE DAHA 34 AYLIK VE 27000 KİLOMETREDEKİ ARACIN MOTORU AŞINMIŞ VE BUNUN TEK SORUMLUSU SERVİS OLMASINA RAĞMEN BENDEN HATIR VE YOĞUN ÇABALARIM SONUCUNDA 4000 TL ALDILAR.18 GÜN ARAÇ SERVİSTE KALDI TABİKİ BENDE ARAÇSIZ VE İŞİMDEN AYRI
    KALDIM.
    AMAN DİKKAT Caddy ALMADAN ÖNCA İYİ BİR DÜŞÜNÜN BU SİZİN BAŞINIZADA GELECEKTİR AMAN DİKKAT SAKIN ALMAYI DÜŞÜNMEYİN!
    ÇEVRENİZDEKİLEREDE BUNU BİLDİRİNKİ ONLARDA MAĞDUR OLMASINLAR
    BU Volkswagen FİRMASI VE İTHALATÇISI ARACI SATINCAYAKADARDIR SATIŞ SONRASI İLGİLENMİYORLAR KAENDİ SERVİSLERİNİN HATALARINI MÜŞTERİLERDEN ÇIKARIYORLAR VE BATMAN GENCAY SERVİSTEKİ PERSONEL KESİNLİKLE YETERSİZ VE TECRÜBESİZ SAKIN ORALARA DÜŞMEYİN !

• Merhaba arkadaşlar,
    yoğunluk nedeniyle pek mesaj yazamadım, hatta resimleri bile çekemedim.
    İnşallah ilk fırsatta.

Yeni caddy alanlara ve modifiye edenler hayırlı osun. Allah kazası belasız kullanmayı nasip etsin.

Bende sis farı ve park sensorü aldım. Ancak henüz taktıramadım. Vakit bulursam onlarıda halldeceğim.

Oto buzdolabı arıyorum. Hem 12V hemde 220V çalışan türünde. Uygun birşey bulursam onuda alıcam inşallah.

Sevgiler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahip80

((SELAM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BENİM BAŞIMA GELDİ AMA SİZİN BAŞINIZA GELMESİN))
    BEN 02.06.2006 TARİHİNDE Volkswagen Caddy ALDIM VE GEÇEN SENE GARANTİSİ BİTTİ AMA GARANTİ BİTENE KADAR YAPTIĞIM KİLOMETRE 19000 VE BU YIL 2. AYDA FAR AYARI İÇİN BATMAN GENCAY OTOMATİV Volkswagen YETKİLİ SERVİSİNE GİTTİM FAR AYARI YAPTIRMAK İSTEDİĞİMİ BİLDİRDİM ARAÇ SERVİSE ALINDI BENDE BEKLEME SALONUNA ALINDIM YAKLAŞIK 10 DAKİKA SONRA BENİ ÇAĞIRDILAR VE ARACIN EGL VALFİ ARIZALI BURDAN KAÇIRMA YAPIYOR DEDİLER VE ARACINDA YAĞ KALMAMIŞ GELMİŞKEN 25550 KM OLAN ARACIMIN 30000 KM BAKIMINIDA YAPALIM DEDİLER ARACI BIRAKTIM VE BAKIM İLE EGL VALF ÜCRETİ OLARAK BENDEN 865.TL ALDILAR VE BU BAKIMDAN SONRA ARACIM SABAH İLK ÇALIŞTIRMADA YOĞUN BİR DUMAN ATIYORDU SERVİSE TEKRAR GİTTİĞİMDE YAKIT KAYNAKLI DUMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.
    BİRTÜRLÜ SEBEBİNİ BULAMADILAR BEN BAŞKA YETKİLİ VE ÖZEL SERVİSLERDEN ARAŞTIRDIM VE BU PROBLEMİN KULLANILAN YAĞIN FARKLI OLMASINDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU BİLDİRDİLER BUNUN ÜZERİNE BATMAN GENCAY OTOMATİV'İN KULLANDIĞI YAGIN OPET 507 TİP YAĞ OLDUĞUNU VE Caddy CASTROL 50501 TİPİ YAĞ KULLANILMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM BUNU DOĞUŞ OTO'YA BİLDİRDİM AMA BİR SONUÇ ELDE EDEMEDİM KISACA MERSİN OPAT SERVİSİNE GİTTİM VE MOTORDA AŞINMA VAR SÖKÜLÜP MOTOR YENİLEMEYE GİDECEK VE YAKLAŞIK OLARAK İŞÇİLİK HARİÇ 6300 TL MASRAFI OLACAK DEDİLER ARACIMIN 36 AYI DOLMADIĞI İÇİN İYİ NİYET UYGULANIR DEDİLER VE BAZI PARÇALARA %70 İYİ NİYET GELDİ BENİM KUSURUM OLMADIĞI HALDE DAHA 34 AYLIK VE 27000 KİLOMETREDEKİ ARACIN MOTORU AŞINMIŞ VE BUNUN TEK SORUMLUSU SERVİS OLMASINA RAĞMEN BENDEN HATIR VE YOĞUN ÇABALARIM SONUCUNDA 4000 TL ALDILAR.18 GÜN ARAÇ SERVİSTE KALDI TABİKİ BENDE ARAÇSIZ VE İŞİMDEN AYRI
    KALDIM.
    AMAN DİKKAT Caddy ALMADAN ÖNCA İYİ BİR DÜŞÜNÜN BU SİZİN BAŞINIZADA GELECEKTİR AMAN DİKKAT SAKIN ALMAYI DÜŞÜNMEYİN!
    BU Volkswagen FİRMASI VE İTHALATÇISI ARACI SATINCAYAKADARDIR SATIŞ SONRASI İLGİLENMİYORLAR KAENDİ SERVİSLERİNİN HATALARINI MÜŞTERİLERDEN ÇIKARIYORLAR VE BATMAN GENCAY SERVİSTEKİ PERSONEL KESİNLİKLE YETERSİZ VE TECRÜBESİZ SAKIN ORALARA DÜŞMEYİN !

dostum servisin hatasında caddy nin günahı ne onu anlamadım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Leader01

sLm arkadaşLar bende aranıza yeni katıLdım çok güzeL bir forum buda aracım nam-ı diğer Leader :)

hoşgeldin bilader ama resimleri gözükmüyo..

arkadaşım resmi yükLedim hata verdi nasıL düzeLtirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: s1Lv3r

quote:

Orjinalden alıntı: sahip80

((SELAM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BENİM BAŞIMA GELDİ AMA SİZİN BAŞINIZA GELMESİN))
    KALDIM.

dostum servisin hatasında caddy nin günahı ne onu anlamadım

Aynn katılıyorum caddy nin suçu ne bide konu açmış arkadaşlar gerekli cevapları verelim ..!

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.