Şimdi Ara

V-Fit Perfection Otomatik Eğimli Koşu Bandı + Koşu Bandı Minderi Hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  V-Fit Perfection Otomatik Eğimli Koşu Bandı + Koşu Bandı Minderi Hediyeli

Bugün Saat 15:00 - 16:00 Saatleri Arasında Piyasa Liste Fiyatı 2249 TL olan, V-Fit Perfection 2HP Otomatik Eğimli Koşu Bandını 85 TL değerindeki Koşu BAndı Minderi Hediyesi ile birlikte sadece 1799 TL'den alttaki linkten satın alabilirsiniz.

Ürünü Satın Alabileceğiniz Link;
    http://www.sportifsepetim.com/?urun-1539-V-Fit-Perfection-Otomatik-Egimli-2Hp-Kosu-Bandi---Kargo-ve-Kurulum-Ucretsiz---Kosu-Bandi-Minderi-Hediyeli.html

Sitemize üye olarak 75 TL Hediye çeki kazanabilir ve bunu sipariş esnasında kullanabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportifsepetim -- 15 Kasım 2012; 15:17:42 >

• Gecen gunlerde (walker modelinde) yapmis oldugunuz gibi, 120 kilo, uygun fiyatli bir Voit modelinde de kampanya yapmaniz dilegiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Gecen gunlerde (walker modelinde) yapmis oldugunuz gibi, 120 kilo, uygun fiyatli bir Voit modelinde de kampanya yapmaniz dilegiyle.

Merhabalar,

Düşündüğünüz fiyat aralığı mevcut ise sizin için pazarlama ekibimizle görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportifsepetim

quote:

Gecen gunlerde (walker modelinde) yapmis oldugunuz gibi, 120 kilo, uygun fiyatli bir Voit modelinde de kampanya yapmaniz dilegiyle.

Merhabalar,

Düşündüğünüz fiyat aralığı mevcut ise sizin için pazarlama ekibimizle görüşebiliriz.

Selam Voit Speed F4 2,5 Hp Otomatik Eğimli Masajlı Koşu Bandı almak istiyoruz. Fiyatı ne kadar? Cevabınız için şimdiden teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

Orijinalden alıntı: sportifsepetim

quote:

Merhabalar,

Selam Voit Speed F4 2,5 Hp Otomatik Eğimli Masajlı Koşu Bandı almak istiyoruz. Fiyatı ne kadar? Cevabınız için şimdiden teşekürler.

Merhabalar,

http://www.sportifsepetim.com/?urun-1084-Voit-Speed-F4-Otomatik-Egimli-Masajli-Kosu-Bandi---5-Yil-Motor-Garantili---Kargo-ve-Kurulum-Ucretsiz.html Voit Speed F4 Koşu bandı 1609 TL'dir. Sitemizdeki Canlı destekten veya telefon numaralarımızdan bize ulaşırsanız ürün için size özel indirimler sağlayabiliriz.

iyi günler dileriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koşu Bandı Motor Dönmüyor.
    4 yıl önce açıldı
    Koşu bandı tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.