Şimdi Ara

v (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
148
Favori
50.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
30 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende İspanyolca çalışıyorum.Şuan orta düzeydeyim.Hata yaptığınızda pek önemsemiyorlar.Her dilde öyle değil.Mesela Fransızların bu konuda çok katı olduğunu duydum.Hatalı konuşursanız sizinle dalga bile geçerler.Bu Avrupa'da sadece Fransa için geçerli.Diğer dillerde böyle bir durum yok.
    Deneyin hayran kalacaksınız.

Kaliteli ve faydalı siteler bu konuda.

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Ana konuya müthiş bir dil öğrenme sistemi eklendi.Adı.Mango Languages.
    Deneyin hayran kalacaksınız.

Kaliteli ve faydalı siteler bu konuda.

Konuya eklenen her yeni bilgi bir öncekileriyle çelişkilere girebiliyor.

Mango mu? Rosetta mı?

Evet hepsi o kadar kaliteli sistemler ki aralarında bir seviyelendirme bile yapamıyorum.Hepsi kaliteli.

• quote:

Rosetta Stone korsan kullanmanızı önermiyorum.Korsan kullandığınızda güncellemeler ve ek dil araçları olmadığı için öğrenme süreci eksik kalıyor.Bu nedenle korsan Rosetta Stone hiçbir işe yaramıyor.Kullanacaksanız Orjinal Rosetta Stone kullanın.Benim üst konuda önerdiğim tüm siteler yasal.Ayrıca orjinal almanızı öneriyorum.Korsan dil öğrenme araçlarının birçoğu dil öğretmez.Sadece vakit öldürür.

Hocam yanlış anlaşılmasın, ben de korsan kullanımlardan dolayı zarar gören sektör içindeyim ve Korsan kullanım tasvip etmiyorum ama Rosetta Stone' u korsan kullanınca hiçbir eksiklik olmuyor. Güncellemeleride alabiliyorsunuz, ek paketleride. Öğrenci adam 400 € nasıl versin? Bence durumu olmayan adam nasıl yapıyorsa yapsın öğrensin, hem memlekete hem de kendisine yararı olmuş olur. Ama korsan indirdim diye ilan etmeye, başkasınada teşvik etmeye gerek yok. Paramız varsa tabii alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Rosetta Stone korsan kullanmanızı önermiyorum.Korsan kullandığınızda güncellemeler ve ek dil araçları olmadığı için öğrenme süreci eksik kalıyor.Bu nedenle korsan Rosetta Stone hiçbir işe yaramıyor.Kullanacaksanız Orjinal Rosetta Stone kullanın.Benim üst konuda önerdiğim tüm siteler yasal.Ayrıca orjinal almanızı öneriyorum.Korsan dil öğrenme araçlarının birçoğu dil öğretmez.Sadece vakit öldürür.

Hocam yanlış anlaşılmasın, ben de korsan kullanımlardan dolayı zarar gören sektör içindeyim ve Korsan kullanım tasvip etmiyorum ama Rosetta Stone' u korsan kullanınca hiçbir eksiklik olmuyor. Güncellemeleride alabiliyorsunuz, ek paketleride. Öğrenci adam 400 € nasıl versin? Bence durumu olmayan adam nasıl yapıyorsa yapsın öğrensin, hem memlekete hem de kendisine yararı olmuş olur. Ama korsan indirdim diye ilan etmeye, başkasınada teşvik etmeye gerek yok. Paramız varsa tabii alacağız.

Hayır malesef dediğinizin tam tersi.Korsan kullandığınızda güncelleme almayı siz sanırım program anlamında anladınız.Diyelim ki sizin elinizde Rosetta versiyon 3.12 var.Güncelleme olduğunda versiyon 3.13'ü alabilirsiniz.Demek istediğim güncelleme bu değil.Ders içeriklerinde güncelleme oluyor.Yeni kelimeler ekleniyor.Bir kere korsan kullandığınızda en önemli şey olan canlı dersler yoktur.Oyun ve aktiviteler kısmı yok ki bu eklentiler size işlenen konuyu tekrarlamanızda çok yardımcı oluyorlar.Yani korsan kullandığınızda işlenen derslerin bir tekrar ve alıştırma mekanizmasından mahrum olması dolayısıyla belli süre sonra unutacaksınız.Ama orjinal kullanınca unutma oranınız çok çok azalıyor.Tekrar mekanizması ve eğitmen desteği Totale sistemin en büyük dayanağıdır.
    Ayrıca fiyat konusunda yanlış yazmışsınız.12 aylık üyelik 165 Euro.400 euro değil.
    Durumu olmayanlar için zaten sitede ücretsiz kaynaklar önerdim.Onlara çalışabilirler.Fakat özellikle dil öğrenme yazılımlarında korsan kullanmak kişinin kendine yaptığı büyük bir düşmanlıktır.Bunu sadece Rosetta Stone için söylemiyorum.Fluenz içinde aynı durum söz konusu.Fluenz'in derslerini paylaşım ortamlarında bulabilirsiniz.Ama o dersler sürekli güncelleniyor.(2 haftada bir)Ve sizin korsan kullandığınız dvd iso dosyası eksik derslerden oluşan bir konu haline geliyor.Bunu firmalar bilerek ve isteyerek yapıyorlar.
    Mesela ben ouinolanguages firmasının ürünlerini de denedim.Önce ücretli versiyonunu satın alıp korsanla karşılaştırdım.Çok eksik var.Bu byki firmasında da böyle.Transparent language firmasında da böyle.Bu firmaların ürünlerinin ücretli versiyonları satın alıp karşılaştırdım.O nedenle korsan kullanmayın hem emeğinize hem zamanınıza yazık.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Cevabınız ve görüşleriniz için çok teşekkürler. Dediğiniz gibi birçok ücretsiz site var. Öğrenecek olan her yerde öğrenebilir. Bu konu içinde ayrıyeten teşekkür ederim.

Böyle bir konuşma kulübü fırsatı var almayı düşünüyorum ama nasıldır hiç bilemiyorum internette araştırma yaptım konusu yok giden duyan bilen var mıdır, British townda konuşma kulubü nasıldır diye? (British towndan haberiniz yoksa da başka yerde yaşadığınız konuşma kulübü deneyimlerinizi de merak ediyorum.)http://www.sehirfirsati.com/deals/izmir/british-town-izmir-alsancak/52401605

Orijinalden alıntı: 1Ceko

http://www.sehirfirsati.com/deals/izmir/british-town-izmir-alsancak/52401605

Böyle bir konuşma kulübü fırsatı var almayı düşünüyorum ama nasıldır hiç bilemiyorum internette araştırma yaptım konusu yok giden duyan bilen var mıdır, British townda konuşma kulubü nasıldır diye? (British towndan haberiniz yoksa da başka yerde yaşadığınız konuşma kulübü deneyimlerinizi de merak ediyorum.)http://www.sehirfirsati.com/deals/izmir/british-town-izmir-alsancak/52401605

Keşke yeni bir konu açsaydınız.Burada soruyu gören az olur.
    Konuşma klüplerinde amaç sohbeti devam ettirerek pratik yapmaktır.Fakat önemli bir mesela var.O da şu:Gideceğiniz gruptaki kişilerin bilgi düzeyi çok önemli.BU sayede konuşma süresi uzar.Tartışma açılır vs.Ama herkes havadan sudan konuşursa fayda oranı daha da azalır.Ama burada Bristish Town'a olumsuz bir eleştiri yapamam.Fiyat ucuzmuş gerçekten.

• hocam ekrem uzbayın sıtesı kullanımda mı acılmıyor mu bende

Orijinalden alıntı: begumay

hocam ekrem uzbayın sıtesı kullanımda mı acılmıyor mu bende

İnceledim.Sitede bir sorun yok.Konular açılıyor.Sanırım internet bağlantınızda bir sorun var.

Ücrtetsiz Interpals diye bir nimet varken neden para ödeyesiniz ki?

• Ana konu güncellendi.
    GÜNCELLENME NEDENİ
    Daha önce bu konuda birçok sistem önerdim.Fakat sitedeki üyelerimiz gerek özel mesaj yoluyla gerek bu konuya mesaj atarak bu sistem ve programların kendileri için pahalı olduğunu o nedenle bu programları kullanamayacaklarını belirttiler.Bende konuyu tekrar düzenledim.Ve sitedeki üyelerimiz için dil öğrenmenin en ucuz sistemini önermeye karar verdim.

quote:

Bu şey gibi evde dumbella çalışmak varken neden spor salonuna gidesiniz ki? Evet haklısınız saçma spor salonuna para vermek ama sosyalleşmek yeni arkadaşlar (gerçek böyle elinle tutabileceğin aynı şehirde olduğun) kazanmak ve evde çalışmanın yalan olması (belli bir yer olunca insan zorunlu hissediyor öbür türlü sallıyor) gibi sebepler sayılabilir. Üstelik böyle native biri kontrol ederse grubu işte sen buralarda yanlış yapıyorsun diyebilir. Bu arada interpalsde sesli konuşma durumu var mı yazılı konuşmada ben sıkıntı yaşamıyorum pek sesli konuşmamı geliştirmem gerekiyor.

quote:

quote:

Konuşma klüplerinde amaç sohbeti devam ettirerek pratik yapmaktır.Fakat önemli bir mesela var.O da şu:Gideceğiniz gruptaki kişilerin bilgi düzeyi çok önemli.BU sayede konuşma süresi uzar.Tartışma açılır vs.Ama herkes havadan sudan konuşursa fayda oranı daha da azalır.Ama burada Bristish Town'a olumsuz bir eleştiri yapamam.Fiyat ucuzmuş gerçekten.

Yeni konu açtım ona hiç cevap gelmedi en azından burada sizler yardımcı olmaya çalıştınız teşekkür ediyorum gerçekten. İnsanların dil gelişimine ilgisi az oyun ile ilgili başlık açsaydım dolardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 22 Aralık 2014; 18:40:21 >

• quote:

quote:

quote:

Bu şey gibi evde dumbella çalışmak varken neden spor salonuna gidesiniz ki? Evet haklısınız saçma spor salonuna para vermek ama sosyalleşmek yeni arkadaşlar (gerçek böyle elinle tutabileceğin aynı şehirde olduğun) kazanmak ve evde çalışmanın yalan olması (belli bir yer olunca insan zorunlu hissediyor öbür türlü sallıyor) gibi sebepler sayılabilir. Üstelik böyle native biri kontrol ederse grubu işte sen buralarda yanlış yapıyorsun diyebilir. Bu arada interpalsde sesli konuşma durumu var mı yazılı konuşmada ben sıkıntı yaşamıyorum pek sesli konuşmamı geliştirmem gerekiyor.

quote:

quote:

Yeni konu açtım ona hiç cevap gelmedi en azından burada sizler yardımcı olmaya çalıştınız teşekkür ediyorum gerçekten. İnsanların dil gelişimine ilgisi az oyun ile ilgili başlık açsaydım dolardı.

Haklısınız yabancı dil konularına fazla yardım eden yok.Genelde aynı tip sorular soruluyor.Bir de bu bölüme giren kullanıcı sayısı çok az.Konu Dışı olsa bir sürü üye olur.Klübe eğer gitmeyi düşünüyorsanız deneyimlerinizi burada yazarsanız sevinirim.Bir sürü arkadaş okuyup yorumlarınızdan faydalanabilirler.

• nacizane bir paylasımda bulunmak ıstıorm . Lit2go sitesi harika fakat baslangıc sevıyesınde hıkayelerı gozle takıp bıle zor geldi bana .http://www.bbc.co.uk/learningenglish/english/course/lower-intermediate/unit-1 bu sıte baslangıc ıcın daha ıyı gıbı . Tabı konu sahıbı hocamın fıkırlerı de onemlı ama yorumları okuyanlar ıcın eger sevıye olarak baslangıcsa eger bu sıtedekı dıyalog ve lıstenınglerı onerırım

Almanca için nasıl bir kaynak önerirsin. İngilizce olabilir. Ücretsiz olursa sevinirim Ücretli siteleri silmişsin sanırım daha önce vardı liste ama şu an bulamadım.

TTNetProg diye bir olay var. 5.9 ayda Tell me more Almanca setini kullanabiliyoruz. Ne diyorsun Tell me more daha önce denedin mi?

Almanca bilgim beginner seviyesinde. Üniversitede 4 yıl boyunca gördüğüm düzeyde. Temel cümleleri, kalıpları bazı yavaş konuşmaları anlayabiliyorum. Bu konuda bir yön verirsen bana sevinirim

Orijinalden alıntı: begumay

nacizane bir paylasımda bulunmak ıstıorm . Lit2go sitesi harika fakat baslangıc sevıyesınde hıkayelerı gozle takıp bıle zor geldi bana .http://www.bbc.co.uk/learningenglish/english/course/lower-intermediate/unit-1 bu sıte baslangıc ıcın daha ıyı gıbı . Tabı konu sahıbı hocamın fıkırlerı de onemlı ama yorumları okuyanlar ıcın eger sevıye olarak baslangıcsa eger bu sıtedekı dıyalog ve lıstenınglerı onerırım

Bbc sitesi çok güzel bir kaynak.Zaten Bbc İngilizce alanında 1.kaynaktır.Yanlış bilgi asla bulamazsınız.

• Evet ücretli siteleri ana konudan kaldırdım.Birçok üyeden pm alıyorum.Pahalı olduğunu ve o nedenle kullanamayacaklarını söylüyorlar.
    Eğer para ayırabilirsen en kaliteli yöntem Rosetta Stone(165 euro)
    Tell Me More konusunda ise kısaca şunları söyleyebilirim.1 sene önce İngilizce öğrenimine kafayı takmışken Tell Me More'yi bende incelemiştim.Versiyon 10 yeni çıkmıştı ve 400 dolar olduğu için almaktan vazgeçmiştim.TTner bir kampanya başlattı.1 tl ye Tell Me More satıyor ve anlatım dili Türkçe idi.Bende hemen alıp kullandım.Toplam 10 level.O kadar çok konu var ki ve program çok güzel.Buna hiçbir eleştirim yok.Fakat konu fazlalığı dolayısıyla o kadar konuya çalışabilecek disiplini kendinizde bulabiliyorsanız,her gün günün büyük bölümü masa başında o kadar vakit geçirecek sabrı kendinizde buluyorsanız satın alıp çalışın.Bu benim kişisel görüşüm değildir sadece.Birçok yabancı forumda programın en temel sorunu olarak bu sorun yazılıp eleştiriliyor.

Şunu açıkça söyleyeyim.İngilizce dışında diğer dillerde Türkçe anlatımlı dil bilgisi konularını internette bulamazsınız.Bulduğunuz kaynakların büyük bölümü eksik,yanlış bilgilerle dolu.Daha önce Almanca dil bilgisi sitelerini arkadaşım için araştırmıştım.Fakat siteler eksik konular ve bilgi yanlışlığıyla dolu.Ben o nedenle size kaliteli bir Almanca dil bilgisi kitabı almanızı öneriyorum.Türkçe anlatımlı olması sizin için önemli.Çünkü düzeyiniz onu gerektiriyor.Ayrıca şuan Almanca konusunda bulabileciğiniz en ucuz ve en kapsamlı kaynak
    http://www.germanpod101.com
    1 aylığı 8 dolar.Sadece tek bir ay üye olup tüm dersleri pdf içerikleriyle indirip çalışırsınız.Ana konuda ayrıntılı bilgi mevcut.

Dediğim gibi İngilizce haricinde diğer dillerde Türkçe anlatımlı dil bilgisi siteleri bulmanız çok zor.Olanlar ise eksik ve yanlış bilgilerle mevcut.

• Konu güncellendi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.