Şimdi Ara

Uzun zaman sonra tıp için hazırlanacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan yaşım 25, kendimi bildim bileli tıp okumak istemişimdir ama bir türlü kazanamamıştım. Şimdi üniversiteyi bitirdim, atandım düzenimi kurdum. İşim gereği vardiyalı çalışıyorum ve çok fazla vaktim var.

Yks sınavını biliyorum fakat kitaplar ve online sistemler çok farklılaşmış. Temelim iyi zaten tıp fakültesini de ucundan kaçırmıştım ayrıca matematik temelli bir bölümden mezunum.

Sınav için online dershane gibi düzenli çalışabileceğim, bitirdiğim konuları veya bitirmediklerimi görebileceğim kapsamlı bir sistem önerebilir misiniz? ( Eğitim kalitesi de önemli olmalı tabiki)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat ve geo'da eyüp b. hoca video ders defterleri (vdd) ayrıntılı ve ve güzel. (3 vdd var, tyt mat-ayt mat (3d yayınları), tyt-ayt geo (kr akademi)). Fizikte özcan aykın tyt kampı ve ayt kampı kitapları iyi. Özcan aykın tyt ve ayt branş denemeleri de var, konular bitince çözersen etkili olabilir. Bir tane paragraf soru bankası alırsan iyi olabilir, 345 sıfır risk , limit kronometre, hız ve renk, bilgi sarmal vs. Kimya ve biyolojide kesinlikle takip et dediğim bir hoca yok, ben kimya adası ve selin hoca'yı takip ediyorum. Anlatımı sana hitap eden bir hoca bulabilirsin. Hocaların çıkardığı konu anlatım kitapları, varsa soru bankaları ve branş denemeleri oluyor. Çözümlerini de yapıyorlar. Bu şekilde kitaplarını alırsan planlı ilerleyebilirsin. TYT'de konular bittikçe branş denemeleri çözmek çok önemli. Ayrıca TYT Genel Deneme de önemli, kendini 165 dakikaya göre ayarlamak ve o stresli sınavın provasını yapmak kritik. AYT'de süre sınırı yok gibi, 3 saate 80 soru veriyorlar. 40 soru fen, genelde bildiğini hemen yapıyorsun bilemedin mi yapamıyorsun zaten. Matematiğe devasa bir süre kalıyor. Burada hemen branş ve genel AYT denemesi çözmek yerine konuları düzgünce ve ayrıntılı öğrenip soru bankasından ilerlemek mantıklı olabilir. Bazı zor konular için Apotemi Yayınları fasikülü alanlar oluyor. Limit-Türev- İntegral fasikülleri, Trigonometri fasikülleri gibi. Daha da gelişmek ve çok kasıntı sorularla uğraşmak isteyenler alıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.