Şimdi Ara

Uzun yol otobüslerinde Hostluk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ziborotty

boş iş bundan 5 yıl sonra arkana baktıgında hayatına acırsın bence boşver git adam gibi bir işe gir.

Hocam geçici zaten girecekler zaten..Yaz sezonu için ama lise mezunu arkadaş için hep doğru diyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

boş iş bundan 5 yıl sonra arkana baktıgında hayatına acırsın bence boşver git adam gibi bir işe gir.

Hocam, benm amacım bu işte bi yerelere fln gelmek değil ki elime para geçsin yeter. Bu aralar çok ihtiyacım var çnkü. Bi sürü işe başvurdum adamlar hala arayacaklar beni. Benm asıl tecrübeli ve referanslı olduğum sektör mağazacılık. Ama herkes krizi bahane ederek, "başvurunuz değerlendirdik, uygunsunuz ama bu aralar işler yoğun deil, biz bi kaç güne arayacağz" diyolar. Bunu diyenler de mavi, ltb, diesel fln yani. Herneyse :)

Bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

• liseye gidiorum, yaş 18, tecrübem de yok.iş şansım çok düşük dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaqiR

liseye gidiorum, yaş 18, tecrübem de yok.iş şansım çok düşük dimi?

Ulusoy Varanda zor..

KAMİL kOÇ,pAMUKKALE, başvur..
  • Benm de tecrübe yok, yani hostlukta, ama başvurcam bakalım nolcak.Hani 1 ay çalşsam bile yeter, o dereceyim yani.
  • teşekkürler bilgilendirdiğin için zerzevatçı
  • 18 yaşımdayım hiç iş tecrubem yok ankarada oturuyorum hangi firmlara baş vurabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Üniversitede bende çalışırım,2 bin tv kazansak bir yazda o bile iyi,öğrenciyken istediğin şeyleri alırsın bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu125

18 yaşımdayım hiç iş tecrubem yok ankarada oturuyorum hangi firmlara baş vurabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Kamil Koç Pamukkale ilk tercihin olsun.

staj ve egıtımler verılecek zaten tecrubeyı sıkıntı etme.
  • Aştinin neresine başvuru yapacaz yazıhaneye mi ne dicez..
  • quote:

Aştinin neresine başvuru yapacaz yazıhaneye mi ne dicez..

yazıhaneye git başvuruda bulunucam de yönlendirirler seni. Yaş tutmuyorsa perondaki anadolu firması otobüsüne yanaş ve aarabanın hostuyla 5dk bilgi amaclı muhabbet et. En güzel o seni yönlendirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

quote:

Aştinin neresine başvuru yapacaz yazıhaneye mi ne dicez..

yazıhaneye git başvuruda bulunucam de yönlendirirler seni. Yaş tutmuyorsa perondaki anadolu firması otobüsüne yanaş ve aarabanın hostuyla 5dk bilgi amaclı muhabbet et. En güzel o seni yönlendirir

Pamukkale ise pamukkale yazıhanesine git Kamil ise Kamil kOÇ YAZIHANESİNE ONLAR SENI YÖNLENDİRİR AMA MUTLAKA GUZEL GIYIN SAKAL TRASINI OL SACLARI ÖYLE JOLE MOLE DIKME

buyuk yazdıklarıma dıkkat et iyi intiba bırak.

• arkadaşlar bende host olmak istiyorum yardım edebilecek biri varmı?
  • Mesajım bulunsun bende düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.