Bildirim
Uzun yol otobüslerinde Hostluk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
süper konu.bende bilgi edinmek istiyorum. -
@zerzevatçı bir ara bağırıyordu otobüste hostluk diye..Görürse yardımcı olur.. -
garajdaki insan kaynaklarıyla konuşmanız gerekiyor nilüfer ve anadolu şu sıralar alım yapıyordu ne oldu bilmiyorum
700 750 alırsın 800 bazen bazı bir iki firmada 900 alıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 19 Haziran 2009; 15:48:09 > -
arkadaşım güzel para veriyorlarda çok zor hemde çok riskli bir iş...
benim bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatıyorum. kendisi ....... ismi lazım değil büyük bir firma öle çakmalardan değil hostluk yapıyordu. hostlar aracın her yerinden sorumlu oluyorlar. yolda bir çevirmede araçta buzdolabının arkasına saklanmış ufak bir pakette eroin bulunmuş. tabi heryerden bunlar sorumlu olduğu için bizim eleman içeri alınmış hemen. savcılığa sevkedilecekken araçtakilerin kan tahliline başvuran polis olayı açığa çıkartmış. adam böle bişey olursa die binerken hemen arkasına sallamış meğer paketi. sona itiraf fln etmiş. arkadaş şanslıydı ancak olmayabilirdi de. uyuşturucu kuryeliğinden görüyordu babaeskiyi walla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anzurbayev -- 19 Haziran 2009; 17:03:02 > -
yaşın ve nerede oturduğun hakkında bilgi verebilirsen yardımcı olabilirim.. -
bende 1 gün yapmıştım.
belki zevkli oluyordur. gezip tozuyorsun bilmem ne ama ama zor.
şöyle ki ben bursadan çanakkalaye gittim geldim. gidip gelme 12 saat. sabah 7 otobüsümüydü neydi çıktık yola gece 9 da döndüm. kaldı ki bu bursaya en yakın illerden biri. düşün antalya falan olduğunu.
evi unut. ne zaman geldiğin belli değil, gittiğin belli değil.
ayrıca sürekli yoldasın. allah korusun kaza olursa canın tehlikede.
yukarıda bi arkadaşta olay anlattı bunun gibi sıkıntılı.
maaş konusunda dedikleri gibi rakkamlara ulaşırsın hatta geçersin bile.
çünkü otobüslerde şöyle bir kanun var. kanun değilde uygulama diyelim.
terminalden çıktıktan sonra binen yolcular şöföre kalıyor. (büyük firmalar ve bilet kesmeyenler hariç)
hatta ördek deniyor. bu paradan sanada biraz düşebilir belki. ilerde şöförlerle ve muavinlerle arayı sıkı tutup sende yolunu bulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 19 Haziran 2009; 17:11:18 >
-
İyi firmada işe başlarsanız zevkli geçer değişik yerler görürsünüz para karşılıgı..
Zaten bişey yaptığınız yok..Yolcuyla muattapsınız..İkram yapıcaksınız,rezerve yapıcaksınız,sefer sonu rapor yazıcaksınız onların eğitimi verilecek..
Araba temizleme felan tabiki yok..Yıkama felan..sadece araç içi dağıttıklarını topluyacaksın..
Nereye sefer yazarlarsa oraya gideceksin..
Örnegın Kamil Koçta İstanbul İzmir git gel yaparsanız 45lira alırsınız tabiki bu git geller yapa yapa ay sonu maaşınızı ortaya çıkartır..
Gittiğiniz güzergaha göre enaz 4 en fazla 8 saat dinlenırsınız..Bazı günler tam gün izin yaparsınız..
Mola yerlerinde ekibinizle sınırsız açık büfe kahvaltı yemek istediğiniz herşeyi yersiniz..
Üniversite öğrencilerinin en fazla tercih ettiği işlerin başındadır..Yaz için en uygun iştir..Benim Geçen sene METRO turizmde stajımı Endüstri Mühendisi bi arkadaşla yapmıştım düşünün..
İst Avrupa yakasındaysan iş kolaylaşır..Diğer türlü gidip gelmen çok zor olur..Gidin Kamil Koça,Nilüfere şuan sürekli alım yapılıyor..Mutlaka Öğrenci olduğunuzu belirtin güzel giyinin host başvurusu yapmak istiyorum diyin..
Hemen form doldurup bir iki evrağa başlarsınız..Zaten uçak konforunda araçlarla seyahat etceksiniz..
Maaş takribiniz 600 ile 750 arası değişir..Bu işin en güzel yanı parayı yiyecek pek vaktinizin olmaması ve kar olarak kalmasıdır size..
Benim işimde benden dolayı bi aksilik oldu Pazartesi başlıyacağım..
Metroda işe başlama..
not:Üniversite öğrencisiyim host muavin vb bi mesleğim yok..Yaz aylarında çalışıyorum sadece..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 19 Haziran 2009; 17:17:34 >
-
zerzavatçı kendisine yapıştırılan host ifadesinden sıkıldı sanırım -
quote:
Orjinalden alıntı: TIGRAMAN
zerzavatçı kendisine yapıştırılan host ifadesinden sıkıldı sanırım
evet..ben alımlarda konuda açmıştım sırf sitede işe ihtıacı olan arkadaşlar yararlansın diye..
Ama biz yardımcı olmak isterken arkadaşlarımıza..Bazı arkadaşlar yok bıktım senin konularından felan diyip canımı sıktı.. -
O konuda sana hak veriyorum dostum ilgili arkadaşlara faydalı olduğuna inanıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: TIGRAMAN
O konuda sana hak veriyorum dostum ilgili arkadaşlara faydalı olduğuna inanıyorum.
Teşekkür ederim. -
zerzavatcı kardesım yasın 16,5 1993 dogumLuyum ocak ayının acaba yas sınırı varmıdır ?? -
18-23 yaş arası arkadaşlar..ssk dan dolayı yaş sınırlaması var.. -
Zerzavatçı Benim yaş 18, İstanbul-Üsküdar'da otryorm. Sigortam da var, öğrenciyim işte :)
Ayrıca her işin zorlukları vardır tehlikesi vardır. Para kazanmak istiyosan bu riskleri göze alıcaksın. Mesela ben geçen sene arçelik servisinde çalşyordum. Klima montajları için 20. - 25. katlara klima taşıyorduk ve düşünün kimsenin güvencesi yok, aşağı düştün mü bitti yani. Ama dediğim gibi her işin sıkıntısına zorluğuna katlanmalı. -
@zerzavatçı
dostum avrupa yakasındayken iş kolaylaşır yazmışsın yukarıda,
anadolu yakasından böyle bir işe başvurursak otobüs firmasının anadolu yakasındaki şubelerine vermeleri gibi bir durumvarmı ? bu konuyu geçen gün bir arkadaş sayesinde konuştuk
yazı boş geçirmemek için böyle bir işte çalışmayı istiyorum. şuda var ki otobüsün kaliteside çok önemli
ulusoy varan kamil koç başta tuttuklarım. nasıl başvuru yapabilirz ? 22 yaşında lise mezunym.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 19 Haziran 2009; 17:36:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Dante1903
Zerzavatçı Benim yaş 18, İstanbul-Üsküdar'da otryorm. Sigortam da var, öğrenciyim işte :)
Ayrıca her işin zorlukları vardır tehlikesi vardır. Para kazanmak istiyosan bu riskleri göze alıcaksın. Mesela ben geçen sene arçelik servisinde çalşyordum. Klima montajları için 20. - 25. katlara klima taşıyorduk ve düşünün kimsenin güvencesi yok, aşağı düştün mü bitti yani. Ama dediğim gibi her işin sıkıntısına zorluğuna katlanmalı.
SSK olmasada yapılıyor zaten..
@Proevo.Legend;
Otobsülerin çoğu Varan ve uLUsoy dışında hepsi Esenler otogarından kalkıyor orada aracı devralacaksınız..merkeziniz kalkış noktanız orası..Araban 50 kişi dolu sen Anadolu yakasından arabaya biniyorsun böyle birşey yok..
araç hareket saatine yarım saat kala araç boşken araca bınersınız kontrol edersiniz ikramlarınız yeterlimi bi eksik varmı diye..
Bunları nerede yapıcaksın
Varanın kalkış yeri Çağlayan,Ulusoyun ise Merterdir..
Ulusoya başvurdum ben Pazartesi arıyacaklar ama iş tecrüben yoksa başvurma Ulusoya,Varana boşuna beklersin..zaman kaybın olur artı almazlar..Kamil Koça git,Pamukkaleye git bunlarda Ege akdeniz hatlarında çalışırsın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 19 Haziran 2009; 17:41:18 >
-
aydınlattığın için saol dediklerine göre bna oldukça uzak bir iş anadolu yakasındaym çünkü.eve gitme ihtimali yok gibi birşey.mesela küçükyalı ulusoy tesislerinden kalkan otobüslerde hostluk olma şansı yokmudur bunun gibi buralarda şubesi olan firmalarda kamilkoç gibi. -
quote:
Orjinalden alıntı: Proevo.Legend
aydınlattığın için saol dediklerine göre bna oldukça uzak bir iş anadolu yakasındaym çünkü.eve gitme ihtimali yok gibi birşey.mesela küçükyalı ulusoy tesislerinden kalkan otobüslerde hostluk olma şansı yokmudur bunun gibi buralarda şubesi olan firmalarda kamilkoç gibi.
Dostum yazıhaneyle alakası yokki bu işin..
Her firmanın bı kalkış yeri vardır..Örnegın Ulusoyun kendi otogarı vardır..Avrupa yakası Merterdedir..Kalkış yeride senın arabayı devraldıgın bindiğin yerdir..sen yolcularını karşılayacaksın...araca 2 saat sonra biniyorsun araç okadar yolu hostsuzmu gelecek..
araç nereden kalkarsa sende oradan binersin..araçların kalktıgı yerlerde dinlenme yerın olur giyinme,traş olma felan..
Esenlerden kalkan Kamil koç Esenler-Alibeyköy-Ataşehir güzergahlarından yolcusunu alır ve yoluna devam eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 19 Haziran 2009; 17:53:58 >
-
boş iş bundan 5 yıl sonra arkana baktıgında hayatına acırsın bence boşver git adam gibi bir işe gir.
Benzer içerikler
- teknosa senetle telefon
- dikiş varken banyo yapılır mı
- cehennemin kapısında ne yazar
- pttavm dolandırıcılığı
- yanaklarımda sakal çıkmıyor
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X