|
Uzun yol motoru (2. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun. Bekletirseniz 1 ay sonra tok satıcı honda yine üstüne 20 bin zamlardı. Siz kaça aldınız
-
teşekkür ederim hocam
-
sağol hocam. Liste fiyatından aldım hocam 385.700.
-
Tekerinize tas degmesin hocam hayirli olsun -
Teşekkür ederim hocam
-
Dostum naptın, alışabildin mi motora?
-
sıfır tecrübe ile böyle bi makine almak büyük cesaret,inşallah kaza bela çıkmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: s_hakkinenDostum naptın, alışabildin mi motora?
Yani hala geceleri ve sabahın erken saatlerinde falan sürüyorum boş yollarda mahalle aralarında şimdilik sorun yok ama hala acemilik çekiyorum korkuda var sürekli yüksek cc ile başlarsanız ölürsünüz sakat kalırsınız diye videolar izlediğim için psikolojik olarak hala alıştıramadım kendimi özgüvenimide düşürdü bu düşünceler yoksa kullanımı falan baya rahat şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Ehliyet sınavında 170cc lik bi kanuni kullanmıştım daha önce onu sürmek bundan çok daha zordu. üstüne binip biraz sürünce inanılmaz mutlu oluyorum çok keyifli gerçekten.
-
yaptık bi çılgınık hocam dediğiniz gibi inşallah bi kaza bela olmaz.
-
Urban motard kapora verdim. Bayramdan sonra teslim alıyorum. Bakalım motor maceram burdan başlasın. -
hocam konudan uzak kaldim. ne aldiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X