Şimdi Ara

Uzun ve Zayıf olmak mı Şişman ve Kısa olmak mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.85 55 kiloyum çok güzel bir duygu değil ama 10 kilo alırsam süper olur. Bide şöyle düşün uzun boy/düzgün vücudun varsa askerde komando olabilirsin
  • Uzun olmak daha iyi rc ci dost
  • 1.86 boy 84 kiloyum hiç bir yönden sıkıntım yok allahtan
  • Uzun boy her zaman iyidir
  • 1.90/85 KG
  • ikisini de olmak istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

Uzun olmak daha iyi rc ci dost

Evet anladım
  • şimdi kısa olmanın 1 güzelliğini söyleyeceğim

Bizde Cabrio araba var 1.85 adam oturunca ağlamaklı oluyor sığamıyor falan ben 1.75 rahat rahat oturuyorum valla

Ayrıca Honda s2000 Bakınız küçük araba o yüzden 1.75 yeter bana daha uzun olursam istediğim arabaları alamam
  • 185 boyum 55 kilom var, bana sorarsan ben halimden memnun değilim çünkü çabuk yoruluyor vucudun ve kavga cıksa kaçıcak durumdasın, şöyle 75kilo olsam ilk yapıcağım iş vucuduma şekil vermek, dövüs sporlarından birini yapmak ve etrafta kız bırakmıcamda, bu halimle bile yine 2-3kızla idare ediyoz.

75-80 civarı olsam, vucudumu çalısırım, zaten tipte var, mesala biri atarlandığında ağır bir şekilde tepkimi veririm, gerekirse tartişmadan kaçmam kodummu otuttururum. Bi kilom eksik, para boy araba ne ararsan var ve bi o yok

şu anmı nasılım, mesala kavga ediceğimde içimde bi tedirginlik oluyor, haksız oldugumda susdugum oluyor. Kavga teknikleri bilsem, kilomda olsa affetmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 21 Ekim 2011; 20:01:49 >
  • Yaşım 16 boyum 185 kilom 78 iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

185 boyum 55 kilom var, bana sorarsan ben halimden memnun değilim çünkü çabuk yoruluyor vucudun ve kavga cıksa kaçıcak durumdasın, şöyle 75kilo olsam ilk yapıcağım iş vucuduma şekil vermek, dövüs sporlarından birini yapmak ve etrafta kız bırakmıcamda, bu halimle bile yine 2-3kızla idare ediyoz.

75-80 civarı olsam, vucudumu çalısırım, zaten tipte var, mesala biri atarlandığında ağır bir şekilde tepkimi veririm, gerekirse tartişmadan kaçmam kodummu otuttururum. Bi kilom eksik, para boy araba ne ararsan ve bi o yok

şu anmı nasılım, mesala kavga ediceğimde içimde bi tedirginlik oluyor, haksız oldugumda susdugum oluyor. Kavga teknikleri bilsem, kilomda olsa affetmem

Evet aynı ölçüler bende var ve bende aynı şeyleri hissediyorum

• ben 188 cm ve 80 kg'ım çok üzülüyordum zayıf zayıf diye sorun çıkmıyor beğenen beğeniyor :)
  • Uzun boyda zayıflık çöp gibi duruyor, yapılı olmadıktan sonra boyun ne anlamı var. Hem yapılı hem uzun boylu olmak en iyisidir.
  • uzun zayıf daha iyidir kızlara karşı daha çok şansın var
  • 1.94boy 60kiloyum 75kilo olmayı çok isterim ama olmuyo
  • uzun ve zayıf olmayı seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

185 boyum 55 kilom var, bana sorarsan ben halimden memnun değilim çünkü çabuk yoruluyor vucudun ve kavga cıksa kaçıcak durumdasın, şöyle 75kilo olsam ilk yapıcağım iş vucuduma şekil vermek, dövüs sporlarından birini yapmak ve etrafta kız bırakmıcamda, bu halimle bile yine 2-3kızla idare ediyoz.

75-80 civarı olsam, vucudumu çalısırım, zaten tipte var, mesala biri atarlandığında ağır bir şekilde tepkimi veririm, gerekirse tartişmadan kaçmam kodummu otuttururum. Bi kilom eksik, para boy araba ne ararsan var ve bi o yok

Bodye git kesin kilo alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNDeR -- 21 Ekim 2011; 20:29:52 >
  • İstemekle oluyorsa 1.95 boy 100 de kilo isterdim :)
  • herkes body ye git spor yap falan diyorda...bu işin içeriği detayı nedir....ben 1.94boy 60 kiloyum...75-80 kilo olup vücut yapmayı isterim...fakat body ye herkes başlayabilirmi...yani boy kilo oranı varmı...şartları nedir?
    sonra bu besin takviyelerinin olumlu ve olumsuz etkileri...karaciğere zarar verdiği söyleniyor...kaş yaparken göz çıkarmayalım...bilgili tecrübeli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.