Bari bunu bilmeseydin?? , ama yapacak bisey yok , Baba biliyor ![]() ![]() ![]() |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (681. sayfa)

-
-
Reeder gitti.
-
Dün satsaydık iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
brlsm yi listeden çıkartmamak için direndiğin kadar çanakkalede askerler direnmedi bea
-
-
Suriye'de bir takım operasyon haberleri dolaşıyor. Borsayı olumsuz etkileyebilir
-
hiç etkilemez, çünkü biz bir devlet ile savaşmıyoruz.
-
haklisin, ne viyana kapilari , nede canakkale boyle cetin savunma gormedi
para kazanamiyan yandasta ilk defa goruyorum ,
ama olsun Baba biliyor , ATATP Roketi takmis gidiyor
SAYAS bir tuhaf , sabah 4 cikti , simdi 4 indi ..bi derdi var , dur bakalim ama hikayesi guzel , tutmaya devam 230 adet ekleme yapalim
bakalim, kosede dursun
-
-
durumlar kötü ARCLK bile gözü toprağa dikti
-
vay arkadaş ya...
-
ingiltereden iyi haber yok anlasilan, yada operasyon , vs. bi bahane uydurdu borsa ,
neyse , alislari yapalim,nasilsa kardayim
-
Teoride öyle de olsa bu operasyonun ABD ve Avrupa kaynaklı ekonomik karşılıkları olabiliyor.
-
Ortalık kan gölü, portföyden sadece attp kazanıyor gerisi yamuldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dostum ATATP almanizda ki sebep nedir ? hikayesi nedir ?
-
Borsada Soklar yaratiliyor sanki !!
bunlar ciddi bir haber artcilari deiglde , sanki KY tokatlama hareketleri gibi geldi
8400 gelsinde , ne olursa olsun
-
ilk defa mı operasyon yapıyoruz. 2015 ten beri suriyedeyiz. zeytin dalı,barış pınarı v.s daha büyük çaplı operasyonlar yaptık pyd ye karşı.
-
ABD , anka vurmuş diyola
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olabilir bu büyük bir mevzu değil ki, altı üstü bir drone vurmuşlar.
ha bizim anka gidip ABD askeri konvoyunu vursa işte o vakit panik yapın.
-
evet niye demiyosunuz, bir suru drone, petrol sahasi vurulmasi vs.vs. olay yasanmis
hay bee. avrupa,. amerika ambargo uygularsa kotu olur . onun telasi
tabi benim teorim var, her sey durmusken, neden bi anda saldirlar oldu ? yeni ic isleri bakanini zayif gosterme cabasimi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X