Şimdi Ara

Uzun süreli ilişkisi olanlar buraya gelsin bi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlaşmanın yoluna bakacaksın. Tabii seviyorsanız birbirinizi..
  • Benım en fazla 5 hafta oldu, lise aşkı
  • sunu sakin unutma; ne karari verirsen ver emin olki pisman olacaksn. eger dsunceler, hyata baks tarzi dahi farklysa emn olki hersy bosa. sen yokken yda uzun sure kus kaldgnzda istedmgin seyleri yapyorsa hcbrsy katamamsn ancak brseyler kattgni goruyorsan dewam et..
  • 3 yıllık ilişki mi olur lan, evlenin siz çocuk yapma vaktiniz gelmiş artıkın
  • bu başlığa bu caps.

Uzun süreli ilişkisi olanlar buraya gelsin bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ternity

Eğer ayrılırsan uzun süre mal mal gezeceksin ota bağlayacaksın belki koca bir senen geçecek belki daha fazla.. Ondan sonra seni kurtarmaya çalışan bir gerizekalı arkadaşın çıkacak sana yardım edeyim diye, gel diyecek sana kız ayarlayalım eskisini unutursun. Ondan sonra bir kız bulacaksın ama ona ne zaman baktığında eskisi aklına gelecek hiç bir zaman onunla eskiyi yaşayamayacaksın bu yeni kız seni sevecek ama sen onu sevemeyeceksin uzun bir süre böyle gidecek kız umutla senin onu sevmeni bekleyecek sonra sen daha fazla onu üzmemek için doğru bulduğun şeyi yapacaksın ondan ayrılacaksın benden daha iyilerini hak ediyor, onu seven birini diyeceksin. Sonra onu da bırakınca yine ota bağlayacaksın bir süre kız ilerde msj atacak seni özledim vs. diye yalvaracak sen yine olmaz diyeceksin çünkü onu daha fazla üzmek istemeyeceksin. 2 sene geçecek hala yalnızsın hala eskiyi bulamamışsın. Arkadaşlar edineceksin yepyeni bir sürü. Onlarla gezip tozacaksın bir süre ve bir tanesinden azıcık hoşlanacaksın sonra bir salaklık yapıp seni seviyorum diyeceksin, oda seni arkadaşı olarak gördüğü için kabul etmeyecek. Arkadaşlarından kopacaksın kendini yalnız hissedeceksin ve elinde internetten başka pek bir şey kalmayacak tekrar. Donanımhabere falan gireceksin unutmaya çabalayacaksın ama hala gözlerini kapadığında ilk sevgilini karşında bulacaksın.

Oha oha oha.Adam 3.5 yıllık ilişkim bittikten sonra yaşadıklarımın aynısını yazmış

• Bende 3 senelık ilişkimi bitirdim bekarlık sultanlıkmış vallaha dırdır yok trip yok 1 sene oldu cok rahatım cok görücü usulüyle evlilik en güzeli
  • oha lan 3-4-5-6-7 ne lan bu delirdinizmi beyler ? benimki şöyle gelişiyor parka git yanağından sinema- ev - acıklı mesaj tamam beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

oha lan 3-4-5-6-7 ne lan bu delirdinizmi beyler ? benimki şöyle gelişiyor parka git yanağından sinema- ev - acıklı mesaj tamam beyler

biz aşk adamıyız gardaş bu işler böyle
  • yaşadığın şeyin sende yarattığı etkiye göre değişir.
    ilerde pişman olmayacaksan devam et hocam
    benimde 3.5 yıllık ilişkim var üniversitede sorun olmassa bu gidişle evlencez
  • büyük eksikler yoksa devam et unutman uzun surer
  • ne yaşadınki 3yılı silmek zorunda kalıyorsun ?
  • Yaşadığın şeye bağlı.Bizimki 4 yılı geçti maşallah iyi gidiyoruz.Zamanında çok sorun yaşadık,çok çekiştik ama çok şükür düzelttik her şeyi.
    Şu var;eğer 2 tarafta fedakarlık yapar,gerektiği ölçüde alttan alırsa sorun olmuyor.
    Ama ilişki seni tüketmeye başladıysa ve çok zarar veriyorsa(hem fiziksel hem ruhsal) hiçbir şeye değmez,ayrıl gitsin.Zaman her şeyin ilacıdır,acını sonuna kadar yaşarsın ama gün gelir unutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

quote:

Orijinalden alıntı: 3ternity

Eğer ayrılırsan uzun süre mal mal gezeceksin ota bağlayacaksın belki koca bir senen geçecek belki daha fazla.. Ondan sonra seni kurtarmaya çalışan bir gerizekalı arkadaşın çıkacak sana yardım edeyim diye, gel diyecek sana kız ayarlayalım eskisini unutursun. Ondan sonra bir kız bulacaksın ama ona ne zaman baktığında eskisi aklına gelecek hiç bir zaman onunla eskiyi yaşayamayacaksın bu yeni kız seni sevecek ama sen onu sevemeyeceksin uzun bir süre böyle gidecek kız umutla senin onu sevmeni bekleyecek sonra sen daha fazla onu üzmemek için doğru bulduğun şeyi yapacaksın ondan ayrılacaksın benden daha iyilerini hak ediyor, onu seven birini diyeceksin. Sonra onu da bırakınca yine ota bağlayacaksın bir süre kız ilerde msj atacak seni özledim vs. diye yalvaracak sen yine olmaz diyeceksin çünkü onu daha fazla üzmek istemeyeceksin. 2 sene geçecek hala yalnızsın hala eskiyi bulamamışsın. Arkadaşlar edineceksin yepyeni bir sürü. Onlarla gezip tozacaksın bir süre ve bir tanesinden azıcık hoşlanacaksın sonra bir salaklık yapıp seni seviyorum diyeceksin, oda seni arkadaşı olarak gördüğü için kabul etmeyecek. Arkadaşlarından kopacaksın kendini yalnız hissedeceksin ve elinde internetten başka pek bir şey kalmayacak tekrar. Donanımhabere falan gireceksin unutmaya çabalayacaksın ama hala gözlerini kapadığında ilk sevgilini karşında bulacaksın.

Oha oha oha.Adam 3.5 yıllık ilişkim bittikten sonra yaşadıklarımın aynısını yazmış

• Nasıl başladığımızı neleri aştığımızı yazsam inanın helal olsun dersiniz tabi herkesin kendi ilişkisi baştacıdır o ayrı ama neyse alttan alma olaylarını genelde ben yapar oldum şu an yaklaşık 1 hafta sonra onu görmek için onun memleketine gitcem cebimde 5 lira yok haftada 2 yada 3 gün okula gidiyorum tek kuruş harcamıyorum onu görebilmek için harcayacağım paraya dokunmuyorum ama o bencilliğin zirvesinde ceza sınavına gircem bi tarafımdan kan alınmış sınavdan 10 dakika önce bi mesaj atıyo ben duman oluyorum bunun gibi şeyler vs
  • kardesim bi insan bir iliskide hep bana hep bana diyorsa, sen ne durumdasin dusunmuyorsa, soylediginde de ne alakasi var yaaa diyorsa 3 sene degil 30 sene de gecse ayril. Nasil olsa evlendikten sonra ayrilacaksiniz... O yuzden zararin neresinden donersen kardir, kendini yakma...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.