Şimdi Ara

Uzun Süredir Yaşadığım Problem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Chrome'u açtım. Düzgün bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir şey indiriyorum. Sonra tarayıcıyı açıp kapamazsam çalışmıyor.
    Mesela 3 mb dosya indirdim. Yeni sekmeye "a" yazdım. Yüklenmiyor. Tarayıcıyı kapatıp açıyorum. Bu sefer çalışıyor.
    Sebebi ve çözümü nedir? Yardımcı olabilecek biri var mı?

• selamun aleyküm kardeşim sorunununa bir çözüm söylemek ve sana yardımcı olmak istiyorum.
    öncelikle google chrome ayarlarından geçmişi iyice temizle daha sonra indirilenler bölümündeki tüm indirilenleri temizle daha sonra ise tarayıcıyı varsayılana çevir seçeneği bulunmaktadır ona gel google chrome yi ilk yüklediğin ayara alacaktır sonra chromeyi kapat tekrar aç deneme yap sorun olmaz ise bana bildirebilirsin ..

şimdiden kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Uzunoğlu

selamun aleyküm kardeşim sorunununa bir çözüm söylemek ve sana yardımcı olmak istiyorum.
    öncelikle google chrome ayarlarından geçmişi iyice temizle daha sonra indirilenler bölümündeki tüm indirilenleri temizle daha sonra ise tarayıcıyı varsayılana çevir seçeneği bulunmaktadır ona gel google chrome yi ilk yüklediğin ayara alacaktır sonra chromeyi kapat tekrar aç deneme yap sorun olmaz ise bana bildirebilirsin ..

şimdiden kolay gelsin

Aleyküm selam
    Maalesef değişen bir şey yok. Yalnız şöyle bir durum var. Eğer indirme url'sini idm vs'ye kopyalarsam sorun çıkmıyor. Fakat tarayıcı üzerinden indirince sorun çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşimle yaşadığım problem
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.