Şimdi Ara

UZUN SÜRE PC KARŞISINDA KALINCAKİ BEYNİN UYUŞMASI SORUNSALI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu bilerek konu dışı özel'e açtım ciddi cevap verecek arkadaşlar mesaj atsın lütfen,

Malum uzun süre aç kaldığımız ve dışarı çıkamadığımız için evde de zaman geçirecek bir şey bulamadığımız zaman hemen pc'yi açıp uzun saatler ya internette dolaşıyoruz ya da oyun severler olarak oyun oynuyoruz.

Karşılaştığımız fiziksel veya ruhsal sorunlar nedir?

Mesela ben 2-3 saat pc başında olunca beynim uyuşuyor gibi oluyor, 3. saatin sonunda banyoya gidip aynaya bakınca mallaştığımı, bakışlarımın bile değiştiğini hissediyorum.

Hatta ilginçtir kaşlarımın birisi daha aşağıda duruyor çok ilginçtir ve hoş bir görüntü olmuyor

Sizin farkettikleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    vox clamantis in déserto🌙
  • zihinsel faaliyetlerinizde farklılık olarak neler görüyorsunuz

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

zihinsel faaliyetlerinizde farklılık olarak neler görüyorsunuz

2 yıl önce 2 teyze oğlu ile sabaha kadar pc başındaydık onlar genelde ps2'de pes oynadılar ben telefona yazılım felan yukleyıp durdum sabah eve gittim kapıyı açamadım(anahtarı ters çeviriyomuşum)o derece yani
  • Kişiden kişiye göre etkileri değişir ama beni çok mallaştırıyor, yani yüzüm düşüyor 3-4 saatten sonra

Kitap okuma alışkanlığı edinin ilk başta çok zor oluyor ama zamanla alışıyor insan. İnsanın ağzı bu sefer daha iyi laf yapıyor. Zamanla fark ettim bunu.

Kurslara katılın. Spor yapın. Genç yaşta çok önemli sağlığınız açısından.

Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılın. İlinizde muhakkak tog a bağlı bir gençlik merkezi vardır. Gidin tanışın oradaki insanlarla.

www.tog.org.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 15 Temmuz 2013; 0:04:31 >

-Milli Kayınço-

• Bir zamandan sonra şu beyaz renk o kadar çok beyaz oluyorki gözler pert. Genelde odanın ışığı açık olduğunda oluyor.
  • Günün 14 saati bilgisayarda, 2 saati dışarda, 6 saati uykuda, geriye kalan 2'si başka faaliyetlerde geçiyor diyebilirim. Fiziksel olarak bir sorunum yok oturma pozisyonunu bozarsan bel ağrısı falan olabilir, kazık gibi dik otur demiyorum ama kambur da oturma yani Psikolojik olarak ters bir etki gördüğümü söyleyemem ancak uyku düzenini rezil ediyor, sabah olduğunda "ulan bu saatte uyursam akşam 5'te uyanırım" mantığıyla ertesi günün akşamına kadar durmak ve o akşamda uyuyamayıp sabahlamak.. En azından boş işler yapmayın bilgisayarda ki bi faydası dokunsun, şiddetli müzikler açıp oturduğunuz süre boyunca dinlerseniz beyniniz sulanır, film izleyin, dizi izleyin, forumda takılın, araştırma yapın, oyun oynayın, youtube'da ilginizi çeken videoları izleyin ama gereksiz işler yapıp beyni amele etmeyin yeter

edit: Nerdeyse yaz başladığından beri böyle aşırı düzensiz takılıyorum, birkaç kilo aldığımı söyleyebilirim ama alıp alıp veriyorum gözle görülür kilo artışı yok. Gün yüzü görmeyen, dışarı çıkmayan, spor yapmayan bir insan değilim böylede gidiyor yaz tatili ama düzenli uykuyla her şey daha güzel, oyunu interneti bırakıp ağız tadıyla uyumayı özledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherry Sunburst -- 15 Temmuz 2013; 4:04:21 >

And the forests will echo with laughter. Does anybody remember laughter?

Cort MX15 / Squier Bullet Stratocaster HSS Brown Sunburst

Call of Duty Collector

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.