Şimdi Ara

Uzun Süre Kullanmadığım Bilgisayarımı Nasıl Sıfır Haline Getirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 3 aydır kullanmadığım masaüstü bilgisayarımın tozunu-pisliğini temizlemek istiyorum hemde bilgisayarı sıfır, ilk defa kurulmuş hale getirmek istiyorum.

Nasıl yapabilirim, parçaları temizlerken nelere dikkat etmeliyim. Bir de bilgisayarı tamamen nasıl sıfırlayabilirim ?

• 1 Cisi Bu Konu Bura Açılmaz. Neyse Artık Olan Olmuş. Kasa Hava Tabancası yada bahçe çin üflemek icin olan makineler var onla temızlıceksen. kasa ıcındekı fanların hareket etmemeli. cünkü sen hava ufledin zaman normal cok ustu bi rpm donucek fanların zamanla ses neden olur oyuzden band felan fılan fanları kıtle. sonra vur havayi gitsin. islemci icinde macun al. guzelce hafıf bır nemlı bezle cok hafif güzecene ustundeki macun sil ynei macun koydur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

1 Cisi Bu Konu Bura Açılmaz. Neyse Artık Olan Olmuş. Kasa Hava Tabancası yada bahçe çin üflemek icin olan makineler var onla temızlıceksen. kasa ıcındekı fanların hareket etmemeli. cünkü sen hava ufledin zaman normal cok ustu bi rpm donucek fanların zamanla ses neden olur oyuzden band felan fılan fanları kıtle. sonra vur havayi gitsin. islemci icinde macun al. guzelce hafıf bır nemlı bezle cok hafif güzecene ustundeki macun sil ynei macun koydur.

Eyvallah. Peki bilgisayarı nasıl sıfır hale getirebilirim ?
  • getiremesin. uzerinde cizikler felan varsa. boyarsın kasayı ıncelersın forumda bunla ilgili bilgiler var. termezmız etmek ıstıyosan. kasa guzelce hava vurduktan sonra. elinne alirsin bezi silersin kasada gordum pis yerleri. ama dikkatli ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

getiremesin. uzerinde cizikler felan varsa. boyarsın kasayı ıncelersın forumda bunla ilgili bilgiler var. termezmız etmek ıstıyosan. kasa guzelce hava vurduktan sonra. elinne alirsin bezi silersin kasada gordum pis yerleri. ama dikkatli ol.

O manada değil yanlış anladın, sıfırlamaktan kastım fiziksel değil. İşlemciyi, sabit diskleri, rami sıfır ayarına getirmek istiyorum. Çok çöp veri var bilgisayarda. CD ile format atınca eski dosyalar kalıyor zaten.
  • Yukarı çekelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 31 Temmuz 2012; 12:10:21 >
  • Hard Format Var Arastır .ccleaner bu program kullan. temizler kasani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harddisklerini "Biçimlendir" komutuyla biçimlendirirsin. İşlemciyi temizler ardından update yaparsın. Ekran kartını temizler ona da son sürüme güncellersin. Ramleri çıkarır temizler yeniden takarsın. Ardından bir de temiz format çekersin al sana sıfırlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Unknown

Harddisklerini "Biçimlendir" komutuyla biçimlendirirsin. İşlemciyi temizler ardından update yaparsın. Ekran kartını temizler ona da son sürüme güncellersin. Ramleri çıkarır temizler yeniden takarsın. Ardından bir de temiz format çekersin al sana sıfırlama.

Ne zaman format atsam, eski dosyaları bulan bir program ile taratıyorum sabit diski bi dolu fotoğraf, dosya vb. veriler çıkıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Unknown

Harddisklerini "Biçimlendir" komutuyla biçimlendirirsin. İşlemciyi temizler ardından update yaparsın. Ekran kartını temizler ona da son sürüme güncellersin. Ramleri çıkarır temizler yeniden takarsın. Ardından bir de temiz format çekersin al sana sıfırlama.

Ne zaman format atsam, eski dosyaları bulan bir program ile taratıyorum sabit diski bi dolu fotoğraf, dosya vb. veriler çıkıyor ama

Harddisk'i biçimlendir dedim. Direk format atarsan PC'ye tabi olmaz. Eğer sıfır hale getireceksen biçimlendireceksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.