Şimdi Ara

Uzun süre götürecek ekran kartı tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın forum halkı 1920x1080 çözünürlüklü monitöre yeni çıkan oyunları full detay oynatacak beni nereden baksanız 4-5 yıl sıkıntıya sokmayacak ekran kartı tavsiyesi istiyorum.
    bütçe sınırı yok 5970 alıp rahatmı edeyim yoksa 5870 veya gtx480 alıp ilreide yetmediği taktirde aynısından bi tane daha mı alayım ?
    anakart cf ve sli da 8x-8x destekliyor.

• bütçe yoksa 5970 tabiki ama nereye kadar götürür sizi tartışılır.Acil değilse northern island gpu ları bekleyebilirsiniz ati nin yeni mimarisi.
  • o çözünürlükte 4-5 yıl idare edecek bir çözüm istiyorsanız 5970ten iki tane alıp crossfire yapın ama onunda garantisi olmaz sanırım...
  • En uzun süre götürecek 5970 ama o da 4-5 yıl götürmez.. CF ya da SLI'dan tam verip almak icin 16-16 destekli anakart lazım
  • 5970cf.bişey diyemedim batuist hocam yazorlanırsa 1680 1200 yaparız bizdemerak ettiğim şu aslında,5970 alırsam epey bi süre beni idare edermi acaba ? 1680 1200 4xaa 16xAF veya 8xaa 16xAF açınca ?
  • 5970 al rahat et.
  • Hicbiri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar idare edecegı sızın neler bekledıgınıze bağlı
  • sürekli oyun oynayan birisini hiçbir kart heleki fullhd çözünürlükte 4-5 sene götürmez
  • 4 tane GTX480 taksanız bile götürmez... Tek 5970 ile gittiği yere kadar gidin.
  • full hd işin şakası tabi.yani olduğu yerde olur olmadığı yerde ağlamamoyunlarda oynanabilir fps versin yeter diyim benim için.
  • o zaman,
    oynanabilr fps 5970 her zaman verir 5870 bile verir hatta.çözünürlük abartılmadıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

Hicbiri

aynen 4-5 sene götürür 5970 yada crosfire olanı o kartın ancak 4-5 sene o çözünürlükte full oynayamassın her yıl bir derece ayarları düşürmen gerekecek bu sene ultradasın 2. sene high a düşersin 3. sene medium .... bence o kadar para verme 5850 al 2.5-3 sene kullan
  • 5970+ gtx480 fizik
  • izocan senin dediğine göre 1 yıl doldurmadan 5850 çöp olacak.5850 3 sene kullanırsam 5970i 5-6 yıl kullanmam lazım.en kötü 1440 900 4xaa 8xaf düşünüyorum zorlandığı yerde.
  • Maksimum 2.5 sene içinde ekran kartının perti çıkıyor, kaç tane ekran kartı değiştirdim hepsinde aynı problem. İnsanlar bile eskiyor, makinalar mı sürekli aynı performansı verecek.

Teknoloji ürünlerinde uzun vadeli düşünmek çok zor, maksimum 2 sene olarak sınırlandırmalısınız, daha ötesi oyunlar, programlar geliştikce zaten ister istemez idare etmeyecektir.

HD5850, HD5870, HD5970, GTX460, GTX470, GTX480 ürünleri işinizi görecektir, siz maddi yönden ve ürünün en kısa süredeki getirisi, götürüsüne bakın. Üstte yazdıklarımıda aklınızından çıkartmayın.

• 5870 al 2 sene sonra 7xxx serisine geç
  • şu an için yeni ya da orta seviye bir grafik kartı maksimum 3 sene gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Maksimum 2.5 sene içinde ekran kartının perti çıkıyor, kaç tane ekran kartı değiştirdim hepsinde aynı problem. İnsanlar bile eskiyor, makinalar mı sürekli aynı performansı verecek.

Teknoloji ürünlerinde uzun vadeli düşünmek çok zor, maksimum 2 sene olarak sınırlandırmalısınız, daha ötesi oyunlar, programlar geliştikce zaten ister istemez idare etmeyecektir.

HD5850, HD5870, HD5970, GTX460, GTX470, GTX480 ürünleri işinizi görecektir, siz maddi yönden ve ürünün en kısa süredeki getirisi, götürüsüne bakın. Üstte yazdıklarımıda aklınızından çıkartmayın.

Benim dediğimde o zaten en iyisinide alsan bir kaç sene sonra eskiyecek ondan o kadar para vermeye değmez gti 5850 al 2.5 sene kullan paşa gibi ondan sonra duruma göre gene alırsın...bir kartı 5 sene kullanmanın imkanı yok en fazla 3 sene tabi oyunları rahat oynamak istiyorsan

• HD5850, HD5870, HD5970, GTX460, GTX470, GTX480
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.