Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.036.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips FC9924/07 Maraton Ultimate ile Arnica Tesla Premium arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Her iki makinede güzel karar vermekte zorlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiYaH -- 15 Temmuz 2016; 0:52:43 >
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    FC9924 değil de FC9923 alın bence. 9924'te kumanda kaynaklı çok şikayet var. Ben şahsen 9923 aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

Philips FC9924/07 Maraton Ultimate ile Arnica Tesla Premium arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Her iki makinede güzel karar vermekte zorlanıyorum.

Bütçenizi zorlarsa Philips e gerek yok. Arnicanın bu modeli de iyidir. Hatta arnica halıda B, Philips te C sınıfıdır. Birde Philips marathon ultimate serisi zaten Türkiye de Arnicanın fabrikasında montajlanıp piyasaya sürülmekte.
    Arnicanın malzeme kalitesi de baya iyi bence değerlendirin. Hatta imkanınız varsa deneyin.

• Arkadaş ne zormuş süpürge olayı. Bir de tv alırken bu kadar zorlanmıştım.
    Her araştırmamda farklı bir model yatıyor kafama. Ama bugünkü araştırmalarıma göre Arnica Terra Premium veya Arnica Tesla Premium'dan birini alacağım gibi görünüyor. Aslında kafamda Rowenta filan vardı ama çıkamadım işin içinden.

• Bugün linkteki makineyi aldım cihaz üzerinde taşıma kolu var fakat tamamen geriye yaslanmış durumda ve kesinlikle yerinden oynamıyor. Yatık olduğu için parmaklarda girmiyor taşıma açısından bir yararı olmuyor. Acaba bu olay tüm makinelerde böyle mi yoksa bendeki cihazda bir sıkışma mı var? Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

• kendime ve anneme süpürge alacaklardandım.dedim ilk valideye alayım. kendime bosch ya da elektrolux un üst modellerinden bakarım. annem için elexroluxun 350 liralık modellerine bakarken daha sonra arnica terra premium aldım.dün geldi,375 liraya mal oldu.tek sorun sürat kargo tabiki.neyse zor da olsa aldık.dün akşam ve bugün inceledim.beklediğimden çok iyi çıktı. bir kere ekstra ürün almaya gerek yok (turbo başlık ve üç torba).ayrıca kontrol mekanizmaları ve bilgilendirme tuşları çok güzel. dört kademeli çekişi var (perde,koltuk,halı,sert zemin). çekişi oldukça iyi. daha önce bir tanıdığımdaki nilfisk power eco gibi performanslı ürün. nilfisk tabi ki bu işin uzmanı fakat arnica'nın malzeme kalitesi cidden çok iyi. oldukça fazla yan aparatı ve başlığı var. yedek parçaları ucuz (20 torba kargo dahil 25 civarı, hepa filtre de kargo dahil o civarda). kablo uzunluğu da iyi. şimdilik eleştirilecek bir yön bulamadım.eğer kullandıkça eklemem gereken bir durum olursa mesajı düzenlerim.
    son not:boschun 1100 liralık cihazını almayı planlayan ben de sanırım buna yöneleceğim.tamam elbette aralarında büyük farklar var ama bunu görünce dedim ki dört kat fazla para vermek anlamsız. ben nilfisk power-vestel fırtına ve arnica yı kıyaslayabilrim kullanıcı olarak,f/p arnica kesinlikle. komşumuz nilfiski aldığında 500 lira civarındaydı,şimdi o fiyatlara mümkün değil.iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefotevfik -- 19 Temmuz 2016; 17:07:56 >

• PHILIPS PERFORMER EXPERT FC8721 A Enerji sınıfı süpürge aldım, normal fiyatı 700 civarı gördüğüm kadarıyla, teknosa outlet bölümünden 447tl gibi bir fiyata yakaladım. yarın gelince inceleyeceğim.
    iyi fiyata aldığımı düşünüyorum, siz ne dersiniz arkadaşlar?
  • merhaba arkadaşlar,

süpürge alacağım, bütcenin pek önemi yok. önemli olan fonksiyonel kullanımı? miele toz torbalı o yüzden istemiyorum. dyson a da çok pahalı diye kemküm ediyorlar, philips maraton nasıldır?
  • arnica tesla premium süpürge aldım ama fiş takılıyken güç ışığı kırmızı led yanıyor.Bu ışık normal mi yoksa uyarı mı acaba?
  • herhangi bir hatadan dolayı değil. Süpürge kolundaki açma kapama düğmesini kullanabilmen için makine standby durumunda olduğunu gösteriyor. Diğer türlü süpürgeden açılıp kapanmıyor.
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    Arnica al geç hiç düşünme. Evde kullanıyoruz.İkizlerimiz var uyurlarken açıyoruz hiç duymuyorlar bile. Çekimi de gayet güzel. Pişman olmazsın. Philipse o kadar para vermeye gerek yok.
  • Beyler 250-300 ü geçmemek üzere süpürge bakıyorum annem için önemli özellikler;

Hafif olmalı ve tozu çeksin diye halıya tamamen yapışmasın yani kolayca çekilecek kayacak bişey,

Toz torbalılar daha iyi gibi önceki hazneli idi çok çektirdi,

Normal süpürgeler eziyet çektirir diye çekiniyorum çok hafif modeller varsa olabilir

http://www.hepsiburada.com/arcelik-k-6130-18v-sarjli-dik-supurge-p-EVARCE6130#reviews

Şöyle bişey güzel olur diyorum 250 ye böyle aletler bulunur mu?

• 1500 TLye kadar öneriniz var mı arkadaşlar parasının hakkını verebilecek?
  • Bosh Roxx'x BGS6PRO4 modelini alabilirsin.http://www.bosch-home.com.tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/toz-torbasız-elektrikli-süpürgeler/BGS6PRO4.html#tab2

Mediamarkt mağazasında satılıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

FC9924 değil de FC9923 alın bence. 9924'te kumanda kaynaklı çok şikayet var. Ben şahsen 9923 aldım.

Hocam 9924'teki sert zemin başlığı daha kullanışlı değil mi ama? Turbo başlık evcil hayvanı olanlar için iyi sanki. Ben de ikisi arasında kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden 9924 yerine 9923'ü tercih ettiniz öğrenebilir miyim? Ben ikisi arasında kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: trallesli antemius

Hocam neden 9924 yerine 9923'ü tercih ettiniz öğrenebilir miyim? Ben ikisi arasında kaldım.

hocam 24 deki süpürgenin power , güç kısma tuşlarının olduğu taraf kırılıyormuş galiba öyle şeyler duydum o yüzden 23 aldım ve çok memnunum
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Kumandadan bahsediyorsunuz sanırım değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: trallesli antemius

Teşekkürler hocam. Kumandadan bahsediyorsunuz sanırım değil mi?

aynen bi an aklıma gelmedi kumandasının kırıldığını söyleyenleri gördüm o yüzden 23 aldım ve çok memnunum ben şahsen
  • trallesli antemius T kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum. Ancak kumandasında problem olduğu herkes tarafından dile getirildiğinden 9923 aldım ben. Karar sizin.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.