Şimdi Ara

Uzun saçı kestirememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıla yaklaşıyor saçımı uzatiyorum 2-3 ayda bir kırık aldırıyorum. Şu an omuzlarıma geliyor. Uzatmaya başlarken de bu kadar uzatmayı düşünmüyordum kulağın bitimine kadar filan düşünüyordum. Artık yavaş yavaş yakışmadığını düşünmeye başladım. Kumral renkte rengini önceki yaz spreyle açmıştım hoş şuan ama yakışmıyor sanki geçen gün bir arkadaş eski fotoğraflarıma bakarken kısayken daha iyiymiş dedi onun dediği hal rampa modeli o kadar kestirmeyeğim ama düşünmeye başladım onun disinda genelde beğeniyorlar saçlarımı.

Böyle kulak bitimine kadar kısaltıp ortadan filan ayırarak kullanmayı düşünüyorum saçın gününde olduğu zaman güzel duruyor öyle ama saç bazı gunler cansız olur ya o zaman çok kötü oluyor. Şimdi kafa rahat saç kötü mü bağla yap bir topuz yada kuyruk olarak gez mis öyleyken toplamaya kalınca çok ufak bir kuyruk oluyor ve kötü gözüküyor. Bilemedim elim gitmiyor kestirmeye.

Birde şimdi ne zaman istesem berberime gidip 20 dakikada o saça geçebiliyorum ama kısa açın bu hale gelmesini 6 ay 1 sene bekleyeceğim böyle düşüne düşüne beline varacak saçlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız ne boş yapmışım he. Son paragrafı okuyun bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vurdur gitsin.
  • Yaklaşık 5 sene falan saç uzattım, bi değişiklik olsun diye kestiriyim dedim, 1 sene kısa saç takıldım ama olmadı, alışamadım yine uzattım. Çok şükür 2 ay önce bağlanacak seviyeye geldiler. Uzun saç iyi güzel de uzatması çok büyük dert.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.