Şimdi Ara

Uzun saç çabuk mu dökülür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçımı uzatmak istiyorum ama uzun saç çabuk dökulur diyolar doğru mudur?

Zaten saçımın yanları açilmis biraz çok tırsıyorum iyice dökülür diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes uzun sac ve kisa sac ayni oranda dokulur.Jilet vurmak herhangi bir kalinlasmaya sebep vermez.Jilet vurunca kil olmayan yerden kil cikmaz.Yanlislari duzelttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun sac sokulunce belli olur. Kisa sac da dokulur ama cok gorunmedigi icin anlasilmaz.

• o eskidendi
    artık susam yagı badem yagı sarımsaklı zeytın yagı corek otu yagı
    bunlar dokulme durdurup sac koklerını canlandıran zamanla sac cıkaran beyazlamayı onleyen
    herkes bilir sen neden bılmıyon
    baharatcıya hıc gıtmemıssın
  • kimyasal bağ mı bu kardeş uzunluğu arttıkça kuvveti azalsın
  • ÇAbuk dökülür enerjini çeker acil dışarı çıkman gereken zamanlarda engeller işe gidiyorsan geç uyansanda o saçı yıkamak zorundasın. Uzun saç herkes için geçerli olmasa da çabuk yağlanır. BAkımı zordur çabuk dökülür. Kısaca uzatma derim.
  • Başta saç uzatma hevesine girmiştim. Uzadı işte gözlerimi kapatacak seviyedeydi. Ulan bi baktım yastık hep saç. Dedim böyle olmaz kestirdim. Aradan zaman geçti. Yine uzatma kararı aldım. Gene her yer saç olmaya başladı. Bu sefer devam ettim. Şu an yüzümü kapatıyor saç. Dökülüyor mu hala dökülüyor. Günlük 300 tel dökülmesi normalmiş galiba. Sıkıntı yapmıyorum.

Bir de saç uzadıkça dökülenler iyice göze batıyor. Gidiyor lüle lüle saçlar. Kisayken de bu kadar dökülüyordu büyük ihtimal de insan farketmiyor o zaman.

Ha daha da fast foodu kesmek gerekiyor. Baya etkiliyormus. Ben öğrenciyim biraz onlara kaldığım için bende etkisi vardır diye düşünüyorum.

Ailede kel yoksa kel kalmazsin. Benimkilerin hepsinin gür. Ondan çok korkmuyorum.

Saçı her gün yikadikca zaten gür gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğal beslenin, doğal yağlar ile saçınızı zenginleştirin ve stresten uzak durun.
  • Uzun saç daha çok etkiye maruz kalıyo çekme tarama vs gibi o yüzden daha çok dökülüyo.

Kısa saç bakımı daha kolay olduğu için daha az dökülüyo.

Tecrübeyle sabit.

• Kısa saç döküldüğünde göze çarpmıyor, uzun olduğu zaman belli olduğu için fazla dökülüyormuş gibi geliyor size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.