Şimdi Ara

Yüz yağları en çabuk nasıl erir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiyeniz varsa paylaşalım konu altında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sporla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudundaki suyu atarsan yüzünde belirgin bir incelme görürsün özellikle yanaklarda tabi yağ oranın fazla diye şişikse mecbur uzun süren bir yağ yakım sürecine girmelisin ama yağ kadar suda şişkin puffy bir görüntüye sebep oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Vücudundaki suyu atarsan yüzünde belirgin bir incelme görürsün özellikle yanaklarda tabi yağ oranın fazla diye şişikse mecbur uzun süren bir yağ yakım sürecine girmelisin ama yağ kadar suda şişkin puffy bir görüntüye sebep oluyor.
    pufi seven de oluyor

• Bölgesel zayıflama diye bir şey yok.spor yaparak yağ yakarsın 20 dk kardio 40 dk ağırık.3 Haftadır spor yapmıyorum zaten sımdı 1 ay 2-3 saat spor salonundan cıkmayacagım
    Karbonhidratlar su tutar özellikle kompleks olanlar bulgur yulaf bunlar fazla su tutar en basit yöntemi karbonhidratları kısıp protein ve kararında sağlıklı yağ ağırlıklı besleniceksin ve bol su içiceksin en az 2.5-3 lt mesela vücut geliştirme yarışmalarından son 1 hafta önce programlarına göre 7 8 lt içiyorlar karbonhidratı dibe doğru çekiyorlar yarışma gününe kadar 0 a getiriyorlar ve en kuru şekilde çıkıyorlar podyuma tabi 0 su sağlıklı bir şey değil uzun süre götüremezsin zaten ama dengede tutabilirsin he tabi yağ oranın fazlaysa önce onun için bir yağ yakım süreci geçirmelisin aceleyle hareket edersen aceleyle de bırakırsın.

Protein yesem fasulye et tavuk yoğurt yumurta gibi
    Bol su içsem farkeder mi

• ben kendi deneyimlediğimi paylaşayım. Bir hafta boyunca çok düşük karbonhidratlı beslen, aldığın tek karbonhidrat sebzelerden olsun, + günde en az 3-4 litre su iç
    Bi de karnitin aldım

• Kalori açığı yani diyet, intermitting fast yapabilirsin. Gidişatı hızlandırmak için spor elbette. Bol su içmek vs. teoride basit ama irade ve zaman istiyor

Orijinalden alıntı: Westbrook

Makarna pilav ekmek asla yok mu
    Kardio spor düzeni nasıl
    Bi de karnitin aldım
    haftada 3 gün full body, onun haricinde sadece yağlı et ve salata yemiştim, çene kaslarım acayip belirgenleşmişti. denemeni tavsiye ederim, karbonhidrat alamadığnı için antrenman performasın biraz düşebilir. bol su içip yap sporunu

• Westbrook kullanıcısına yanıt
    Elbette eder ayrıca clenbuterolu banada bas bende kupkuru çıkarım demek tamamen üşengeç ve cahilce bir konuşma olur he öyle takviye hormon bas oluyor mu keşke olsa emin ol sokak kaslı adamdan geçilmezdi .D

• quote:

Vücudundaki suyu atarsan yüzünde belirgin bir incelme görürsün özellikle yanaklarda tabi yağ oranın fazla diye şişikse mecbur uzun süren bir yağ yakım sürecine girmelisin ama yağ kadar suda şişkin puffy bir görüntüye sebep oluyor.
    Hocam Peki Bende Yüz yağları kalsın istiyorum yani tombulluğu kalsın istiyorum şimdi boksa başlamayı düşünüyorum eğer dediğiniz gibi surattan terleyip yağ yakacaksam başmayacağım

“Olsun be aldırma Yaradan yardır. Sanma ki zalimin ettiği kârdır. Mazlumun ahı, indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır.."
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Vücudunun nereden yağ yakacağını seçemezsin ki kişiden kişiye değişir.

Yağla su aynı şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 30 Mayıs 2019; 3:37:49 >

Vücudunun nereden yağ yakacağını seçemezsin ki kişiden kişiye değişir.

Yağla su aynı şey değil.
    hocam yani şimdi ben boksa başlarsam tombulluk kalırmı ? hoca sürekli koşturuyor çünkü birde terleyince kalori filan yakılıyor ya hani besnmeyede bağlımı ?

“Olsun be aldırma Yaradan yardır. Sanma ki zalimin ettiği kârdır. Mazlumun ahı, indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır.."
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Kanka büyük oranda beslenmeye bağlı boks antrenmanları 500 600 kalori yaktırabiliyor sert oluyor bende bir dönem gittim ama sen ihtiyacın olan kaloriyi doğru makrolarda alırsan bir şey olmaz güzelleşirsin internette araştır kalori ihtiyacı hesaplama falan yaz besinler ve işlevleri yaz yabancı yerli bir sürü kaynak var.Boks yapma amacın ne ki güç dayanıklılık kazanmak mı fiziken şekle girmek mi derece falan yapmak mı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.