Şimdi Ara

uzun kablolu (kulakiçi) kulaklık arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    televizyona bağlamak için (kulakiçi) kulaklık arıyorum..pek çok alışveriş sitesine baktım ve neredeyse hepsinin kablo uzunluğu 1,2 metre. bu yüzden televizyona bağlamak için hepsi kısa kalıyor. acaba uzun kabloya sahip bir kulaklık biliyor musunuz? veya herhangi bir kulaklığı alıp,araya uzatma kablosu ekleyerek televizyona bağlamam mümkün mü? (philips shp-2500 modeli güzel ama gözlük kullananlar için biraz sıkıntı verici,o yüzden kulakiçi model arıyorum ) şimdiden teşekkür ediyorum
    NOT: ''kulakiçi''nden kastım,küçük olan modeller Örn:sennheiser mx 760.. büyük dj kulaklıkları değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 26 Nisan 2008; 16:01:22 >

• ara uzatma kablolar al giriş çıkışı 3.5mm. yapabiliceğin sanırım kablosuz dj kulaklık alman.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • peki invisible kardeş, ara uzatma kablosunu teknosa veya bimeks gibi tekno-marketlerden falan bulabilmem mümkün mü? veya bildiğin bir yer varsa önerirsen çok sevinirim..çünkü internetten öyle bi parçayı az önce arayıp bulamadım..yardımın için şimdiden teşekkür ederim :)

• anladım invisible kardeş..yardımın için çok teşekkür ederim...bu arada kulaklık önerisi olan başka arkadaşlar varsa buyursunlar yazsınlar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 28 Nisan 2008; 16:39:06 >

• _____________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harika! sana ne kadar teşekkür etsem az invisible kardeş..sağolasın tekrar (bu arada sorun çözülmüştür.teşekkür ederim tekrar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 29 Nisan 2008; 14:59:10 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.