Şimdi Ara

Uzmanlık Sorusu Mac OS & Windows internet speedtest farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, flash tabanlı ookla üzerinden 4 ayrı serverda yaptığım çoklu testlerde mac os her seferinde windowsa göre 0,1-0,2 mbps kadar yavaş çıkıyor örneğin mac os 6,78 hız verirken windows 6,90-7,00mbps hız gösteriyor diğer taraftan html 5 tabanlı speedofme den yaptığım testlerde ise 2 işletim sistemi aynı sonucu veriyor bu ookladak, sonuçların farklı çıkmasının sebebi ne olabilir

not: testi yaparken her 2 işletim sistemlerinde tüm arka plan ve internet bağlantılı programları kapatıyorum ve testleri aynı sürüm chrome tarayıcı ile yapıyorum. laptopun konumu modemin konumu aynı tüm şartlar eşit

laptop macbookpro 13inç mid-2010 işletim sistemleri os x mavericks, win 7 (bootcamp)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

hem windows hem mac hem de android cihazımdan aynı testleri yapıyorum, sonuçlar aynı çıkıyor hep. ayrıca o kadar düşük farkların da sorun olacağını sanmıyorum.

hocam normalde fark öyle 1-2 mbit değil dediğiniz gibi ufak farklar ama ookla testlerinin tamamına yakınında hep windows 0,2 mbit kadar hızlı çıkıyor yani bir süreklilik söz konusu acaba mac için yazılan flash ile windows için yazılan flashtan mı kaynaklanıyor bu arada hangi interneti kullanıyorsunuz

Windows 8.1

açıkçası hiç fark yok. hatta mac biraz daha hızlı.

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.