Şimdi Ara

UZMANLARDAN YARDIM İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önceden basit bi dijital fotoğraf makinem vardı, epey kullandım ama istediğim kaliteyi yakalamamaya başladım görüntülerimde.
    Artık daha iyi fotoğraf çekmek ve profesyonelliğe doğru gitmek istiyorum.
    Şimdi dslr bi makine almak istiyorum. Bu makinelerden nasıl faydalanacağım, ilk adım olarak hangi makine ile başlamam gerek.
    Hergün bir saat köy okuluna giderken çok güzel manzaralarla karşılaşıyorum. Önümüz yaz doğa canlanıyor. Öğrencilerimden de gzel akreler yakalamak istiyorum.
    Biraz araştırdım donanımhaberde pentax k-r veya k-x canon 550d felan gördüm. Genelde auto kullanacağım ama manuel de kullanmak istiyorum öğrenmek istiyorum.
    Şüphesiz buraya yazacaklar benden daha tecrübelidir her bir yorumun tarafımca değerli olacağını bildirmek isterim.







  • Bütçe?
  • taksitle 1600 e kadar yolu var. internetten alabileceğim yerleri de yazabilirseniz sevinirim.
  • Gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden vs
    Garantili istiyorsanız yuvamfoto, yalçınlar, vatan, bimeks, vs

    Tabii garantili olunca fiyatlar bayağı bir artıyor.

    O civarlara Canon 550D alınabilir, K-x de güzel gövdedir, Nikon D5000 falan da olabilir. Tabii herşeyden önce en az temel fotoğraf bilgisine sahip olmanızı öneririm.
  • temel bbilgileri bu donanımhaberden temin edebilirim değil mi?
    Bir de phentax K-R var onu da beğenmedim değilim. hem pil var hem batarya var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.