Şimdi Ara

UZMANLAR Bİ YORUM BIRAKABİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GE60-213XTR Series Msi Notebook almayı planlıyorum.
    » İŞLEMCİ :Intel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek
    İşlemci» RAM :8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 8 GB)»
    SABİT DİSK :750 GB SATA (7200 Rpm) HDD»
    EKRAN KARTI :NVIDIA GeForce GT 650M 2GB GDDR5
    1800e falan alacağım olumlu veya olumsuz gördüğünüz noktaları söyler misiniz ?

• Bütçeni biraz arttırıp birazda doların düşmesini beklersen 3. nesil i5 3230M işlemcili ve gtx660m ekran kartlı 459xtr modelini alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Shade_

Bütçeni biraz arttırıp birazda doların düşmesini beklersen 3. nesil i5 3230M işlemcili ve gtx660m ekran kartlı 459xtr modelini alabilirsin.

bütçemi arttırmam için işe devam etmem gerekiyor. fakat sıkıldım baya, ve iş sürem de dolacak.
    sabırsızım biraz
    yorum için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muuuck

GE60-213XTR Series Msi Notebook almayı planlıyorum.
    » İŞLEMCİ :Intel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek

O fiyata değerdir
    Ekran kartı GT650 GDDR5 ile oyun konusunda rahat olursunuz ama crysis 3 gibi oyunları medium da kaldrır
    3210 i5 size yeter bence
    750 GB 7200 rpm çok iyi

Ram 8 GB iyi ama max ram 8 gb olduğu için sonra onuartırma imkanınız yok,
    Max ram kapasitesi daha yüksek bir modele bakın bence

Şu model daha iyi bence
    http://www.incehesap.com/msi-i5-notebook-fiyati-22849/?ref=akakce&v=1.28

Ekran kartı GTX660, GT650 den %10-15 daha iyidir
    İşlemci de 3230 i5

• Gt650m ekran kartı olan seri sorunlu diye biliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdekori

quote:

GE60-213XTR Series Msi Notebook almayı planlıyorum.

O fiyata değerdir
    Ekran kartı GT650 GDDR5 ile oyun konusunda rahat olursunuz ama crysis 3 gibi oyunları medium da kaldrır
    3210 i5 size yeter bence
    750 GB 7200 rpm çok iyi

Ram 8 GB iyi ama max ram 8 gb olduğu için sonra onuartırma imkanınız yok,
    Max ram kapasitesi daha yüksek bir modele bakın bence

Şu model daha iyi bence
    http://www.incehesap.com/msi-i5-notebook-fiyati-22849/?ref=akakce&v=1.28

Ekran kartı GTX660, GT650 den %10-15 daha iyidir
    İşlemci de 3230 i5

ilerisi için sıkıntı olur diyorsunuz galiba ram için.
    anladım teşekkür ederim yorum için.

• 459xtr bundan 1 ay önce 1900 liraydı. Ayrıca yanında 500 gb hdd veriyorlar. Yani 1780 e filan geliyordu. Bence bekle.
  • Night_Shade_ kullanıcısına yanıt
    eylülün 10da parayı tamamlamış olacağım. fakat borç alıp erken almayı planlıyordum.
    bekleyeyim o zaman dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360Arcader

Gt650m ekran kartı olan seri sorunlu diye biliyorum ben

bayadır bakıyorum ama hiç denk gelmedim. söylenti olabilir mi ?
  • Bir notebook incelemesinde msi ın ilk ve ikinci nesil (şu an piyasa olan 3. Nesil) ürettiği serilerin hatalı olmasından dolayı az fiyata çabuk elden çıkarıldığını gördüğümü hatırlıyorum. Youtube da msi ge60 incelemesi videoları arasındaydı laf arasında demişti adam.
    Edit:3. Nesil olanların hepsi gtx660m ekran kartlı. Seninki 1 ya da 2. Anakartı eskidir vb sorunlar olabilir ama araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 360Arcader -- 31 Temmuz 2013; 19:29:11 >
  • quote:

Bir notebook incelemesinde msi ın ilk ve ikinci nesil (şu an piyasa olan 3. Nesil) ürettiği serilerin hatalı olmasından dolayı az fiyata çabuk elden çıkarıldığını gördüğümü hatırlıyorum. Youtube da msi ge60 incelemesi videoları arasındaydı laf arasında demişti adam.
    Edit:3. Nesil olanların hepsi gtx660m ekran kartlı. Seninki 1 ya da 2. Anakartı eskidir vb sorunlar olabilir ama araştırmak lazım.

karalamak için söylenmiş duruyor. piyasaya göre ucuz olduğu için tercih edilen ilk notebook diyebilirim msi için.
    bilmiyorum biraz dolanayım acelem yok zaten.
  • 300 daha verip üstünü alabilirsin.
  • » İŞLEMCİ :Intel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci
    » RAM :6 GB DDR3 1600 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    » SABİT DİSK :500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » EKRAN KARTI :NVIDIA GeForce GT 635M 2048MB
    arkadaşlar bir de bunu sorayım. bu tabi 1200 lira olduğu için cazip geldi ve özellikleri de fena değil.
    biliyorum o pcnin yanındda hesap makinesi varii ama bu gt4 tarsı oyunları nasıl çalıştırır. ?
  • quote:

quote:

Bir notebook incelemesinde msi ın ilk ve ikinci nesil (şu an piyasa olan 3. Nesil) ürettiği serilerin hatalı olmasından dolayı az fiyata çabuk elden çıkarıldığını gördüğümü hatırlıyorum. Youtube da msi ge60 incelemesi videoları arasındaydı laf arasında demişti adam.

karalamak için söylenmiş duruyor. piyasaya göre ucuz olduğu için tercih edilen ilk notebook diyebilirim msi için.
    bilmiyorum biraz dolanayım acelem yok zaten.

ben karalamak için demiyorum. msi'ın ge60 3. nesillerine lafım yok

• Öncelikle ne için kullanacaksınız aldığınız ürünü ona göre yardımcı olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzkhrmn

Öncelikle ne için kullanacaksınız aldığınız ürünü ona göre yardımcı olayım

oyun için almayı planlıyordum atıyorum call of duty serisi gta 5 tarzında oyunlar.
    bir de ge60 biraz uzun vade gibi, ben 4 yıl tarzında bir pc arıyorum
    » İŞLEMCİ :Intel Core i5-3210M 2.5 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.1 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci
    » EKRAN KARTI :NVIDIA GeForce GT 635M 2048MB 1250 TL.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    » İŞLEMCİ :Intel Core i5-3230M 2.6 Ghz. (Turbo Boost Tek. ile 3.2 Ghz.) 3 MB Intel Akıllı Bellek
    » EKRAN KARTI :NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB 1308 TL.
    fiyat farkı önemli değil de hani markayı kötüleyecek bir yorum yoksa lenovo almayı planlıyorum *

• Önemli olan oyunlarda ekran kartı . Şu an ikinci seçenek yani gt645 ekran kartlı seçenek daha iyi

• evet de hani muhabbetler dönüyor ya. işte casper, hp sakın almayın. kışın soba olarak kullanırsınız falan diye.
    bunlarda da o tarz bir sorun çıkar mı diye sordum, yoksa bence de lenovo şu durumda.
  • lenovo o konuda ki en az ısınanlardan biri merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.