Şimdi Ara

Uzman cavus olanlar iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim kardesim var duz lise mezunu bu sene mezun oldu yeniden ygs ye hazirlaniyor
    uzman cavus nasil olabilir
    Askere gittigi gibi uzman cavus olabilirmi?
    Maaslari kac lira?
    Ve en onemlisi tavsiye ediyormusunuz mesleginizi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Askerliğini yapmasi gerekli bu şart.maaşları suan itibarıyla 2709 tl. Doğuda olursa buna ek olarak 750 tl yada 1650 tl ilave ek olur. Komando taburlarinda görev yaparsa +150 daha olur. Sevmeden yapılacak bir us değil yapılır ama görev yaptığın yerin çalışma arkadaşlarının iyi olması gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzman2626

Askerliğini yapmasi gerekli bu şart.maaşları suan itibarıyla 2709 tl. Doğuda olursa buna ek olarak 750 tl yada 1650 tl ilave ek olur. Komando taburlarinda görev yaparsa +150 daha olur. Sevmeden yapılacak bir us değil yapılır ama görev yaptığın yerin çalışma arkadaşlarının iyi olması gerekli.

Hocam tsk ederim biraz arastirdim askerligin 6. Ayinda sinav yapiyorlarmis uzman cavus olmak icin dogrumu?

• 6.ayda demek yanlış olur. Kara kuvvetlerinin internet sitesini takip et ordan başvurunu yap. Sınava cagirilirsin. Askerliğin bittikten sonra ilk kursa dahil edilirsin.

• Her mesleğin kendine göre zorluğu vardır. Askere gitmeden uzman olamazsın. Askerliğin 6. ayından önce uzmanlık sınavına giremezsin.
  • bende uzman çavuşluğu bıraktım zabıtalık vs. mesleklere geçiş yapmak istiyorum ancak imkansız gib birşey çünkü bu devirde artık torpilin olması gerekiyor oda bizim gibilerde olmadığı için böyle devamm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett.0505

bende uzman çavuşluğu bıraktım zabıtalık vs. mesleklere geçiş yapmak istiyorum ancak imkansız gib birşey çünkü bu devirde artık torpilin olması gerekiyor oda bizim gibilerde olmadığı için böyle devamm

Neden biraktiniz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subay vs doktor vs avukat
    5 yıl önce açıldı
    uzman cavusluk nasıl bir meslek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çünkü evlendim çocuğum oldu doğu görevim çıkıcaktı bir yıl sonra onları götüremezdim zaten 4 yıldır bu meslek beni çok yıpratmıştı sinir hastası oldum resmen her insanla uğraşıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett.0505

çünkü evlendim çocuğum oldu doğu görevim çıkıcaktı bir yıl sonra onları götüremezdim zaten 4 yıldır bu meslek beni çok yıpratmıştı sinir hastası oldum resmen her insanla uğraşıyosun

Cok zormuydu meslek bazi arkadaslarim us lerin dayak ve laf attigini soyledi

• tabiki zor evet böyle bi durum benımde basıma geldi ancak dayak yiyen ben olmadım bi üstüme haddini ben bildirdim haketmişti gerçekten her çeşit insan var parası güzel ama çekilecek meslek değil şuan boştayım torpil arıyorum deli gibi ama yok :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.