Şimdi Ara

Uzman arkadaşların bi göz atmaları rica edilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P4 3.0
    512 MB RAM
    200 GB HARDDİSK
    128 MB EKRAN KARTI
    DVD YAZICI

boyle bir sistem ne kadar eder?Yada 800 YTL edermi?

• 400 den fazla verene enayi derim(2. el ve ekran kartının en fazla 9600pro olduğunu varsayıyorum ve işlemciyi soket 478 kabul ediyorum)
  • sistem sıfır bu arada
  • 700 ytl ye rahat toplarsın bence
  • www.eksenbilgisayar.com.tr
    www.mavibilgisayar.com.tr
    www.mavidonanim.comr
    bu adresler bakabilirsin buradaki fiyatlar gayet uygun fiyatlardır buna göre hesaplarsın sistemini yaklaşık 800ytl alabilirsin o istemi
  • bence de 700-800 arsı degısır
    quote:

Orjinalden alıntı: number_oen

700 ytl ye rahat toplarsın bence
  • şimdi arkadaşım konuya tam açıklık getirirsen daha mantıklı cevap verebiliriz işlemcin 478 mi olucak yada yeni nesil 775 işlemcimi veya amd mi ayrıca bu pc yi ne amaçla topladığında önemli oyun içinmi uygulama içinmi yada her ikisinide rahat ve uzun vadedemi düşünüyosun anakartından onun işlemcisinden yani kısaca epey bir detay var daha aydınlatıcı olursan seviniriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen en iyisi bilgsayar şirketlerinin sitelerinden karşılaştırma yap burda sağlıklı sonuç alamazsın
  • O özelliklerde bilgisayarı 500'e toplarsın 1'e de toplarsın,parça seçimin önemli
  • arkadaşlar bilgisayarı toplamıyacagım toplanmış şekilde boyle bi bilgisayar var onun için sordum.
  • parçalarının ayrıntalarını öğren mesela markaları ve modelleri ondan sonra yukarıda verilen siteler gir oradan aynı parçaları bul fiyatlarına bak daha kolay anlarsın ve tecrübe olur senin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.