boyle bir sistem ne kadar eder?Yada 800 YTL edermi?
400 den fazla verene enayi derim(2. el ve ekran kartının en fazla 9600pro olduğunu varsayıyorum ve işlemciyi soket 478 kabul ediyorum)
sistem sıfır bu arada
700 ytl ye rahat toplarsın bence
www.eksenbilgisayar.com.tr www.mavibilgisayar.com.tr www.mavidonanim.comr bu adresler bakabilirsin buradaki fiyatlar gayet uygun fiyatlardır buna göre hesaplarsın sistemini yaklaşık 800ytl alabilirsin o istemi
bence de 700-800 arsı degısır
quote:
Orjinalden alıntı: number_oen
700 ytl ye rahat toplarsın bence
şimdi arkadaşım konuya tam açıklık getirirsen daha mantıklı cevap verebiliriz işlemcin 478 mi olucak yada yeni nesil 775 işlemcimi veya amd mi ayrıca bu pc yi ne amaçla topladığında önemli oyun içinmi uygulama içinmi yada her ikisinide rahat ve uzun vadedemi düşünüyosun anakartından onun işlemcisinden yani kısaca epey bir detay var daha aydınlatıcı olursan seviniriz
sen en iyisi bilgsayar şirketlerinin sitelerinden karşılaştırma yap burda sağlıklı sonuç alamazsın
O özelliklerde bilgisayarı 500'e toplarsın 1'e de toplarsın,parça seçimin önemli
arkadaşlar bilgisayarı toplamıyacagım toplanmış şekilde boyle bi bilgisayar var onun için sordum.
parçalarının ayrıntalarını öğren mesela markaları ve modelleri ondan sonra yukarıda verilen siteler gir oradan aynı parçaları bul fiyatlarına bak daha kolay anlarsın ve tecrübe olur senin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme