ben bir internet kafe işletiyorum. Ana makinemdeki mp3leri ve videoları diğer terminallere paylaştırdım. Fakat gelen müşteriler telefonlarına ana makinemde bulunan mp3leri felan telefonlarına ve usb den flashlarına çekiyorlar. Ana makinedeki mp3lerimi felan nasıl gizlerim. Terminallerde masa üstünde winamp listelerimde var. terminaller mp3 dinliyebilecek fakat ağdan dosyaların bulunduğu yeri göremiyecek bana yardımcı olurmusunuz?
Biostan usb leri kapat :)
Müşterilerin mp3 veya video almasında ne gibi bir sakınca var? Belki sırf onları almak için geliyorlar, engellediğinde müşteri kaybedebilirsin.
eğer windows xp professional kullanıyorsanız denetim masasından administrative toolsa girin local security policy den user security optionstan allow copy ile başlayan kısmı deny yaparsanız ve sadece admine veya sizin kullanıcı adınıza izin verirseniz diğer kişiler bilgisayardan herhangi bir dosyayı çekemeyecektir...
marcodemir kardeş verdin bilgi tam benlik sağolasın fakat home kullanıyorum bu yazdıklarını bulamadım. Bu yazdıklarını güvenli kipdemi yapmak lazım?
zaten bulsan da marcodemir arkadaşın yönteniyle bu sefer müşterilerin müzik de dinleyemeyecekler. Yanlışsa düzeltin. İşini görüyorsa xp pro. geçmende fayda var. kolay gelsin..