Şimdi Ara

Üzgünüm ama note 5 6s plus'ın içinden geçer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kamera muazzam
    kalite bariz daha iyi
    tasarım herkese göre değişir plus takoz gibi bence note 5 daha güzel
    fiyat desen tr garantili olanlarda öyle aman aman düşme yok ayrıca alınca 3 sene kullanacağım için telefoncuda olmadığım için yatırımda yapmadığım için umrumda değil hayatımda telefon satmadım çünkü 2-3 sene kullanır yakınlarıma hediye ederim yenisini alırsam s4 kullanıyorum ilk çıktığında aldım havuza düşürünce wifi bozuldu yeni telefon bakıyorum s4 den çok memnun kaldım gerek garanti gerekse bana verdikleri açısından o yüzden note 5 almaya karar verdim
    6s 64gb pasaport kayıtlı 2450 2500 e alma şansım var konu kesinlikle para değil iphone o paraya değmez 2300 2400 e alırım note 5 keyfime bakarım 10 numara cihaz

• Güle güle kullanın :)
  • Anlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napalım yani

• Hayirli olsun. Note 5 ile yapilabilecekler cok fazla gercekten. Hem de daha ucuz. 6s Plus o fiyati hak etmiyor. Ama ayni fiyatta olsalardi 6s Plus daha iyi bir secim olurdu. Ama oyle bi Turkiye henuz gormuyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazınızı beğendiyseniz güle güle kullanın da biz ne yapalım elimizdeki iphone çöpe mi atalım ne istiyorsun onu anlayamadım, ayrıca fiyatın deyip deymeyeceğini kullanıcının beğenisi ve bütçesi belirler siz değil böyle reklam yapmaya çalışarak benim ve ne istediğini bilen kullanıcıların düşüncelerini değiştiremezsiniz hele ki bahsettiğiniz firma samsung ise, hiçbir güç bana samsung cihaz aldıramaz android tarafında sony,htc,huawei tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 27 Aralık 2015; 14:10:14 >
  • Ben de Samsung'un yavaş öne geçtiğini düşünmeye başladım. Çok büyük fiyat farkı var üstüne üstlük .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol kardeş. Pazardan elma alırken üzerinde Samsung yazmazsa almıyorum artık.

• Arkadaşlar bu troll mesaj atmayın gider kendisi 16 yaşında

• The Sheeper kullanıcısına yanıt
    https://gfxbench.com/compare.jsp?benchmark=gfxgen&did1=25701346&os1=iOS&api1=gl&hwtype1=GPU&hwname1=Apple+A9+GPU&D2=Samsung+Galaxy+Note5+%28SM-N920x%29 şu testleri inceleyerek o düşünceden kurtulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 27 Aralık 2015; 14:05:04 >
  • 16 yaşındayım samsung'un farkındayım ha.
  • Samsung her zamanki gibi çöp. Bunu note 4 kullanıcısı söylüyor. Parayı ayarlayabilirsem iphone 6s plus alcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom II

https://gfxbench.com/compare.jsp?benchmark=gfxgen&did1=25701346&os1=iOS&api1=gl&hwtype1=GPU&hwname1=Apple+A9+GPU&D2=Samsung+Galaxy+Note5+%28SM-N920x%29 şu testleri inceleyerek o düşünceden kurtulabilirsin.

Birkaç gün önce note 5 aldık ablama. Samsung garanti politikasının kalitesini arttırmış. Telefonun tasarımı da gayet güzel. 32 gb hafızalı model 2500 lira iken. iPhone 6s in 16 gb modeli 3500 tl hakediyor mu bilmiyorum açıkçası.
    Edit: iPhone 6 siparişim yolda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sheeper -- 27 Aralık 2015; 14:09:40 >

• evet liselimizden androide nameleri dinlediniz. alkışlarla yerine uğurluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 27 Aralık 2015; 14:09:02 >
  • The Sheeper kullanıcısına yanıt
    ilk baştaki o çok güzel hissiyatı iyi ki aldım düşünceleri zamanla etrafa saçılan küfür ve bela sözleriyle yer değiştirmesi muhtemel, deneyimim şu cihazlarla sabit galaxy s3,s5 note 2014 tablet ve bunlarla birlikte daha önce kullandığın samsung cihazlardaki yazılımsal ve donanımsal destek konularındaki zayıflıktan her zaman sınıfta kaldığından samsung'a karşı bir antipatim var cihaz seçimini sony'den yana yapabilirdiniz neyse almışsınız artık 1 yıl sonra tekrar konuşalım düşünceleriniz hala olumluysa samsung önemli derecede yol katetmiş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 27 Aralık 2015; 14:33:36 >
  • Kedi ciger mundar 3 lemesiyle karsi karsiyayiz gene

• Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom II

ilk baştaki o çok güzel hissiyatı iyi ki aldım düşünceleri zamanla etrafa saçılan küfür ve bela sözleriyle yer değiştirmesi muhtemel, deneyimim şu cihazlarla sabit galaxy s3,s5 note 2014 tablet ve bunlarla birlikte daha önce kullandığın samsung cihazlar yazılımsal ve donanımsal destek konularında her zaman sınıfta kaldığından samsung'a karşı bir antipatim var cihaz seçimini sony'den yana yapabilirdiniz neyse almışsınız artık 1 yıl sonra tekrar konuşalım düşünceleriniz hala olumluysa samsung önemli derecede yol katetmiş demektir.

6s i pahalı bulduğum için 6 aldım kendime, ablama ise note 5 aldık. Bakalım 1 yıl sonra bakalım neler olur.

• 6s'in hızda note 5'i ikiye katladığı videoyu koyardım şimdi ama hevesi kaçmasın
  • Tmm

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.