Şimdi Ara

üzerine cay dökülen laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 2.5 saat once laptopun üzerine sekersiz cay döküldü. hemen kapadım pilini cıkardım ters dönderdim aleti ve suyu süzdüm. 15 dakika öncesine kadar da dokunmadım. şimdi dokundum acma kapama dügmesine basınca acılıyor ama hiç bi tepki vermiyor... garantisinin bitmesine 1 ay kadar var..

sıradısı çözüm önerilerinizi bekliyorum laptop perte cıkmadan evvel : )

• sıradışı çözum ...

öncelikle kullanıcı hatası umarım fızıksel bir duruma yol açmamışdır .. garantisi varken gönderin şansınızı deneyın .. açıp temizlesınler ıslak kalırsa oksitlenme yapar zamanla..

yok göndermem dıyorsanız açmayın saç kurutma makınasıyla kurutun ..bekleyın bir kaç saat tekrar kurutun ..tuşları aşağı bakacak şekilde koyun akacak kadar sıvı kaldıysa içinde plastiğe biriksin buldugu deliklerden çıkar çıkabıldıgı kadar..

başkada bişi yok yapabılecegınız sanırım ..geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir ben eksiktim

yaklaşık 2.5 saat once laptopun üzerine sekersiz cay döküldü. hemen kapadım pilini cıkardım ters dönderdim aleti ve suyu süzdüm. 15 dakika öncesine kadar da dokunmadım. şimdi dokundum acma kapama dügmesine basınca acılıyor ama hiç bi tepki vermiyor... garantisinin bitmesine 1 ay kadar var..

1 ay varken garantiye gönderin ucuz kurtarabilirsiniz..
  • laptop dell ise sorunsuz halledersin yerinde servis hizmeti var. sorunu söylersin müşteri hizmetlerine. 2-3 iş günü içerisinde halleder giderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilecan -- 21 Eylül 2012; 22:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: Bilecan

laptop dell ise sorunsuz halledersin yerinde servis hizmeti var. sorunu söylersin müşteri hizmetlerine. 2-3 iş günü içerisinde halleder giderler.

Burası teknik servisinize müşteri toplama yeri değildir..

derken ?
  • quote:

quote:

quote:

laptop dell ise sorunsuz halledersin yerinde servis hizmeti var. sorunu söylersin müşteri hizmetlerine. 2-3 iş günü içerisinde halleder giderler.

derken ?

Pardon yanlış okumuşum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

derken ?

Pardon yanlış okumuşum..

Ön yargıdan kaynaklanıyor sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır özür dilerim.
  • laptop acer ya :/
  • quote:

laptop acer ya :/

300 TL masraf çıkar acele edin garanti bitmeden gönderin..
  • bugün acer'dan aradılar içine 1400 tl sıkışmış. ben de dedim siz o parayı bana verin. ben aynından 2 tane sıfır laptop alırım
  • 1400 ü geçtim adamlar 1360 a sony vaio veriyorlar :) acer bi de şaka yapıyorlar heralde :)
  • Espridir o ya. Tamir için cidden 1400 tl mı istediler?
  • quote:

yaklaşık 2.5 saat once laptopun üzerine sekersiz cay döküldü. hemen kapadım pilini cıkardım ters dönderdim aleti ve suyu süzdüm. 15 dakika öncesine kadar da dokunmadım. şimdi dokundum acma kapama dügmesine basınca acılıyor ama hiç bi tepki vermiyor... garantisinin bitmesine 1 ay kadar var..

ayni sey kuzenimin basina geldi onunki lenovoydu.kola mi cay mi ne dokulmustu.hdd calisir dvd falan calisir.birde sac kurutmayla cok yapma fazla isitma kuzenim de yapti tuslari eridi yeni asus laptop aldi simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o notebook elınde sonunda oksıtlenme yapacaktır hemen garantıye ver cay dokuldugunude söleme ıyıce sac kurutma makınası ıle kurutmaya calıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Espridir o ya. Tamir için cidden 1400 tl mı istediler?

evet kagıdı önümde duruyo şimdi. anakart klavye ve kasa degsiminden bahsediyor. ben ebaydan filan fiyatlara baktım yaklaşık 500 tl civarına parcaları tedarik edebilrim sanırım ama bakalım kısmet.

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

o notebook elınde sonunda oksıtlenme yapacaktır hemen garantıye ver cay dokuldugunude söleme ıyıce sac kurutma makınası ıle kurutmaya calıs

günaydın,, garantiden geldi bile.
  • quote:

quote:

evet kagıdı önümde duruyo şimdi. anakart klavye ve kasa degsiminden bahsediyor. ben ebaydan filan fiyatlara baktım yaklaşık 500 tl civarına parcaları tedarik edebilrim sanırım ama bakalım kısmet.

quote:

o notebook elınde sonunda oksıtlenme yapacaktır hemen garantıye ver cay dokuldugunude söleme ıyıce sac kurutma makınası ıle kurutmaya calıs

Bi şekilde geri dönüşü varsa iptal ettir diyeceğim ama faturayı kesmişler. Parçaları TR'den de bulunuyor. Keşke öyle yapsaydın. Ne diyelim, Firmaya bölge bayisine bir telefon edebilirsin vallahi aklıma başka bir şey gelmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi şekilde geri dönüşü varsa iptal ettir diyeceğim ama faturayı kesmişler. Parçaları TR'den de bulunuyor. Keşke öyle yapsaydın. Ne diyelim, Firmaya bölge bayisine bir telefon edebilirsin vallahi aklıma başka bir şey gelmiyor.

merak etme yaptırmadım zaten, deli miyim o fiyata yeni makine alırım :)

şimdi geldi duruyo evde tüm parcalarını ayırdım bi güzel temizledim falan filan bekliyo öyle, bi kac gün sonra birlestirip deniycem tekrar olmazsa, saglam parcalarını satıp masaüstü bilgisayarıma takviye yapcam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.