Şimdi Ara

üzeri karalanmış resimdeki yazıyı okuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
47.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arada forumdaki konularda denk geldiğim oluyor. Nasıl yapıyorsunuz? Şu an bi watsap konuşmasının üstündeki yazıları kaldırmam gerekte. Photoshop ile parlaklıkla oynadım falan bir şeyler yapmaya çalıştım ama en ufak bi şekilde okuyamadım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üzeri Karalanmış Resimleri Okumak İçin Bilgi

Günümüzün dijital çağında, üzeri karalanmış veya kapatılmış yazıları okuma ihtiyacı sıklıkla ortaya çıkmaktadır. Bu durumlarda, çeşitli karalanmış yazıyı okuma programları ve araçları devreye girerek, kapatılmış metinlerin görünür hale getirilmesine yardımcı olur.

Fotoğrafta Karalanan Yerleri Görme

Bu programlar, karalanan alanları tespit ederek orijinal metni açığa çıkarır. Görüntü işleme algoritmalarını kullanarak, karalamaların altındaki pikselleri analiz eder ve kapatılmış yazıyı yeniden yapılandırır.

Karalanmış Yazıyı Okuma

Karalanmış yazıyı okuma programları, çeşitli teknikler kullanarak metinlerin okunabilirliğini sağlar. Bazı programlar, karalanan alanların renk kontrastını artırarak veya bulanıklığı azaltarak metni daha belirgin hale getirir. Diğerleri ise gelişmiş görüntü işleme algoritmalarıyla karalamaları tamamen kaldırır.

Üstü Çizili Yazı Okuma

Üstü çizili yazı okuma araçları, metnin üzerindeki çizgileri kaldırarak metni okunabilir hale getirir. Bu araçlar, çizgileri bir dizi piksel olarak tanır ve bunları arka plan rengiyle doldurarak çizgiyi ortadan kaldırır.

Karalanmış Ekran Görüntüsü Görme

Ekran görüntüleri de karalanabilir ve bazı programlar, ekran görüntüsündeki karalanmış alanları kaldırır. Bu programlar, ekran görüntüsündeki pikselleri analiz ederek karalanmış alanları tespit eder ve orijinal pikselleri geri yükler.

Siyah ile Karalanmış Yazıyı Okuma

Siyah ile karalanmış yazılar, diğer renklerle karalanmış yazılara göre okunması daha zor olabilir. Ancak, bazı karalanmış yazıyı okuma programları, kontrastı artırarak veya parlaklığı azaltarak siyah karalamaların altındaki metni daha belirgin hale getirebilir.

Sonuç

Üzeri karalanmış resimlerdeki metinleri okumak zorlu bir görev olabilir. Ancak, karalanmış yazıyı okuma programları ve araçları, karalanan alanları tespit ederek ve orijinal metni açığa çıkararak bu görevi kolaylaştırır. Bu programlar, fotoğrafta karalanan yerleri görmene, üstü çizili yazıları okumaya ve hatta siyah ile karalanmış yazıları okumanı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ps ile değiştirildiyse ilk halini görebilirsin ama paint vb ise göremiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Ps ile değiştirildiyse ilk halini görebilirsin ama paint vb ise göremiyorsun.

Telefonda bi uygulama ile üzeri karalanmış gibi. Paint olmadığı kesin ama
  • 2 sene önce arkadaşımla olan konuşmaları atmıştım isimleri sansürleyip adam çatır çatır söylemişti isimlerimizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pilavjob-

2 sene önce arkadaşımla olan konuşmaları atmıştım isimleri sansürleyip adam çatır çatır söylemişti isimlerimizi

Evet bi kere bana da olmuştu o
    İşte o nasıl yapılıyor onu bulmam gerek şu an
  • Paintle direk sil işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.