Şimdi Ara

UZAYLILARIN VARLIĞINA İNANIYORMUSUNUZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben inanmıyorum çünkü kitabım Kuranda geçmiyor, zira biz müslumanlara göre uzayda yani dünya dışındaki gezegenlerde sadece ruhaniler dediğimiz Cinler ve Melekler bulunuyor yoksa UFO MUFO hikaye böyle uydurma haberlere inanmayın

• 1- SORU: UZAYLILARIN VARLIĞINA İNANIYORMUSUNUZ ?

2- CEVAP: UFO MUFO hikaye böyle uydurma haberlere inanmayın

iki seçenekte konu sahibinin.:)
  • hocam siz dindar biri olarak uzayın varlığına inanıyor musunuz?

soruyorum çünkü düz dünya akımına göre uzay kavramı dinleri yok etmek için uydurulmuş bir şey. düz dünya akımı diyor ki; dinlere göre kainat insan için yaratılmıştır. insan kainatın odak noktasıdır ve en önemli unsurudur.

düz dünya akımını başlatan ABD'deki hristiyan kesimlerdi, ve onların düşüncelerini bizim düz dünyacı dindar İslamcılar da devraldılar. bunda anormal bir şey yok çünkü iki din de bu konuda ortak hüküm koyuyor, ikisi de eski ahitten beri gelen geleneği devam ettiriyolar. gökyüzü diye bir tavan vardır, gökyüzü yükseltilmiş ve oraya yerleştirilmiştir, onu yukarıda tutan da yaratıcıdır.

düz dünya akımcıları kendi dinlerindeki bu kavramı direkt olarak alıyorlar ve uzay diye bir şeyin var olmadığını söylüyorlar. kainat dünyadan ibaret, gökyüzü denilen şey bir bubbe, yıldızlar hilal, diğer gezegenler ya da diğer yıldızlar gibi küresel şeyler asla yok, güneş-ay gibi şeyler ise "gökyüzü" tavanında dolanan lamba gibi şeyler.

düz dünya akımcıları diyolar ki; kainat dünyadan ibarettir, dünyadaki akıllı canlı insan olduğu için dinlerdeki insan odaklı evren modeli bu şekilde gerçektir. ancak, sonradan batılılar uzay kavramını uydurmuşlar, böylece binlerce-milyonlarca galaksilerin var olduğunu söylemişler, ve böyle akıl almaz genişlikteki bir evrende insan tamamen etkisiz ve önemsiz bir varlığa dönüşüyor. düz dünyacılara göre batılılar dinleri yok etmek ve insanın önemli konumunu yıkmak için bu "uzay" yalanını bilerek uydurmuşlar.

bunların hiçbirini ben söylemiyorum, düz dünya akımının felsefik yaklaşımı bu. ve genellikle dindarlar tarafından benimsenin bir akım.

birkaç sene önce AKP'nin kendi resmi sitesinde düz dünya makalesi yayınlanmıştı. Kuran'a göre dünyanın düz olduğunun birçok ayette yazılı olduğu, sahtekar batılıların Kuran'ı yalanlamak için küre dünyayı uydurdukları yazılmıştı. sosyal medyada olay olunca hemen silmişlerdi yazıyı.

ufo olayına gelirsek, kainat zamanda ve mekanda o kadar geniş ki, ne kendi lokasyonumuzdan ileriye uzanabiliyoruz, ne de kendi zamanımızdan ileriye ya da geriye uzanabiliyoruz, dolayısıyla bir yerlerde yaşam var olabilir, ama dünyaya ufo geldiğine inanmıyorum. çünkü araştırdığım ufo görme olaylarının ciddi bi ksımının çok basit açıklamaları çıktı ortaya. yani ufo zannettiğimiz şeylerin tamamen normal şeyler olduklarını ve bizim yanıldığımızı çok gördüm. bu yüzden inanmıyorum ama tabii ki fikrim değişebilir yaşanacaklara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Şubat 2020; 8:58:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl olmuş 2020 hala bu devirde dünyanın ve başka gezegenlerin düz olduğuna inanan cahiller ve gereksizlermi var ? Güneş ve sistemindeki tüm gezegenler yuvarlaktır ve sistem olarak beraber atomlar gibi hem kendi etraflarında hem de genel itibariyle dönerler güneş tam ortadadır sadece güneş kendi etrafında dönmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzayli birisiyle cinsel birlesmem olmustu sonra beni köyümüzdeki ahirdaki eşşegimizle aldatti yardim ve tesellilerinizi bekliyorum

• Hayatın yalan olmuş

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Cahil demeden dusun bi.
    Gunes dinini biliyormusun?
    Herseyin gunesin etrafinda donmesi gunese tapanlarin
    uydurmasidir.Sen islama yakin biri olarak bunu anlamis olman
    lazim.Kainatin merkezi yer dir dunyadir.Hersey dunyanin etrafinda doner.Bana cahil diyebilirsiniz ama bu gercekleri
    degistirmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HaLa cinLere inanıyormusun....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

Cahil demeden dusun bi.
    Gunes dinini biliyormusun?
    Herseyin gunesin etrafinda donmesi gunese tapanlarin
    uydurmasidir.Sen islama yakin biri olarak bunu anlamis olman
    lazim.Kainatin merkezi yer dir dunyadir.Hersey dunyanin etrafinda doner.Bana cahil diyebilirsiniz ama bu gercekleri
    degistirmez
    Şaka yaptığını çok iyi biliyorum, çünkü bu dediğini ilköğretime başlayan 6 yaşındaki çocuk bile bilir ve bu söylediklerinize katıla katıla güler
  • kuranda yazdığına göre evrende toplam 7 adet varlıklar var
    -İnsanlar alemi -Cinler alemi -Ruhlar alemi -Hayvanlar alemi -Melekler alemi bu 5 adet'i biliniyor ancak 2'si bilinmemekte diye okumuştum. Buna istinaden sadece dinlemekle yetiniyorum uzaylı konularını. Eğer uzaylılar yoksa o zaman gerçekten Amerika'daki 51.bölgeden korkabilirim. Ne iş çevriliyor o zaman orada
  • Sanırım bahsedilen 2 alemden biri şeytanlar ikinciside bitkilerdir ayrıca 51'nci askeri bölgeyi duydum ve araştırdım bölgedeki olaylar sadece bir söylenti yani inanmayın

• Sanırım bahsedilen 2 alemden biri şeytanlar ikinciside bitkilerdir ayrıca 51'nci askeri bölgeyi duydum ve araştırdım bölgedeki olaylar sadece bir söylenti yani inanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Şaka yaptığını çok iyi biliyorum, çünkü bu dediğini ilköğretime başlayan 6 yaşındaki çocuk bile bilir ve bu söylediklerinize katıla katıla güler

Alıntıları Göster
    Herşeyden ne kadarda eminsin.

• Evet

• ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 27 Şubat 2020; 1:35:50 >
  • ÖzkünK kardeş uzaylılar varmıki Kuran gönderilsin ? Bu arada Kur'anın Hazreti Muhammed'in yazdığınamı inanıyorsun ?

• ÖzkünK kardeş uzaylılar varmıki Kuran gönderilsin ? Bu arada Kur'anın Hazreti Muhammed'in yazdığınamı inanıyorsun ?

• Bazen, Allah hiç bir zaman varlığından haberdar olamayacağımız ve iletişim kuramayacağımız bir uzaklıkta dünya yaratıp orada da o varlıklara kitap ve peygamberler gönderip aynı bizde olduğu gibi bir düzen yaratmış mıdır diye düşünüyorum. Bunu dini kitaplarda haber vermediğinden dolayı bilemeyeceğiz ama böyle dünyalar yaratılmış ta olabilir, kesin olarak yok böyle birşey diyemem. Ama Ufo görüntüleridir, koca kafalı koca gözlü uzaylı fotoğraflarıdır bunlar bana inandırıcı gelmiyor.
  • Kuranda dinazor da geçmiyor timsah ta geçmiyor. Çok saçma bir varsayım. Müslümanım ve uzaylılar olabilir. Tek hücreli bile olsa bir gezegende yaşayan canlı vardır.

• Bu konuda kanıtınız varmı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.