Şimdi Ara

uzaylılar ve insan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle düşünüyorum: ilk canlının dünyaya uzaydan geldiğine dair görüşler vardı.Temel olarak dünyaya göktaşı vb cisimler ile geldikleri savunuluyor.Fakat atmosferden geçerken yüksek sıcaklıktan dolayı canlıların yok olacağı ispatlanarak çürütüldü. Peki ya canlılar dünyaya başka araçlarla getirildiyse (uzay gemileri mesela) ?

Teorim şu:Başka bir bilinçli varlık var (bu insanda olabilir) ve bizi buraya bırakıp gelişmemizi, çoğalmamızı istediler.Belkide bir gün gelecekler.Kocaman evrende tek biz mi varız ?

+Delilleri nerede: Sonuçta bizden daha gelişmişler ve delilleri silmiş olabilirler.

+Neden bu kadar zaman gelmediler: Geldiler belkide (mısır piramitleri). Yada onların zaman anlayışı bizden farklı. Bizde bin yıl çok süre ama onlarda bir kaç yıl gibi olabilir.

+Neden böyle bir şey yapsınlar ki: Belki köleleştireceklerdir,belkide bizi denek olarak kullanıyorlar.

+Bizi gözlediklerini neden alamadık şimdiye kadar :İyi saklanıyorlar dır, ya da başka bir boyuttan bizi gözlemliyorlar dır.evreni bile dolduran kara maddeyi henüz açıklayamamış iken başka boyutları bilemeyiz.

BU SADECE BİR MUHABBET KONUSU LÜTFEN TROLLEMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 10 Nisan 2014; 0:45:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanY

Prometheus izleyince bende boyle olmustum.

Ben hiç izlemedim onu. Güzel mi ?
  • Bencede canlilar bakterilerden türedi ya da yaratıldı diyelim.bugün elektron mikroskopunda farklı gazlar birleştirilerek amino asit elde ediloyor ve amino asitten bakteri..Neyse konu uçar,sosyal yasamimiz ve kültürümüz ne yazık ki bu tür sorgulamalara izin vermiyor. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende onyargiliydim o filme karesi. Gerçekten güzel film izlemelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutar demiştim ama tutmadı gibi konu.
  • Bence uzaylılar başka gezegenlerde yaşayan insanlar veya insana çok benzeyen canlılar. Teknoloji olarak bize yakın veya çok az ilerde geride olduklarını düşünüyorum. Eğer dünyayı kesfedebilselerdi bence kendilerini belli ederlerdi ama onlarda bizim gibi o teknolojiye ulasamadilar. Ve unutmayın "bizde uzayliyiz".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollemeyin demişsinde demeden edemicem avatarları kapıştırammı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaksital

Trollemeyin demişsinde demeden edemicem avatarları kapıştırammı?

uza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.