Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

uzay soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce ösym uzay sorularını iptal edicek mi

• evet
  • adamlar soruları bile bile koyuyor
    diğer iptal olun sorularda ya cevaplar açık değil ya çift cevap var

ayrıca o 2 soruyu atlayıp diğer sorulara bak çok insan var
    2 soruyu uğraşıp çözen başka sorulara vakti yetmeyen de bir sürü insan var durum böyle olunca soruyu iptal etmenin etmemekten daha büyük haksızlık olduğuna inanıyorum

iptal olucağını da hiç sanmıyorum
  • yok iptal etmeyecek o soruları yapanları uzay yerleştırme sınavlarına sokacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wubba Lubba Dub Dub

adamlar soruları bile bile koyuyor
    diğer iptal olun sorularda ya cevaplar açık değil ya çift cevap var

ayrıca o 2 soruyu atlayıp diğer sorulara bak çok insan var
    2 soruyu uğraşıp çözen başka sorulara vakti yetmeyen de bir sürü insan var durum böyle olunca soruyu iptal etmenin etmemekten daha büyük haksızlık olduğuna inanıyorum

iptal olucağını da hiç sanmıyorum

Peki müfredatta yok denildiği için çalışmayıp soruları sınavda görünce afallayıp morali bozulan ve iki net kaybedenlere haksızlık değil mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simultanezaman S kullanıcısına yanıt
    daha büyük haksızlık ne demek?
    2 durum var ikisi de haksızlık hangisi daha büyük haksızlık diyorum

cımbızla çekip çekip böyle şeyler yazmayın rica ediyorum
  • Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    iki durumda da haksızlık ama zaten ugrasan insanların bircogu mezunlardır diye tahmin ediyorum öbür türlü konusunu görmedigi soru icin kim ugrasır? bu yıl da 99lular cogunlukta oldugunu düsünürsek bence cözemeyenlere daha büyük bir haksızlık.o sekilde ince ayrıntılara gireceksek uzay sorularını cözemeyip moral motivasyonu düsen ve geometri gibi derste heyecan yapıp yapılabilcek soruyu stres yapıp yapamayan ögrencilere de büyük haksızlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİK TSUNAMİ DALGA SORUSU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İptal edilmesi gerekiyor. Ama etmeyecekler. Kim haksız, kim daha büyük haksız durumunu asla göz önünde bulundurcaklarını da düşünmüyorum. Sonuçta karşımızda öğrencinin yararını gözeten bir kurum yok ne yazık ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etmezlerse büyük saçmalık.Uzay analitiğine müfredatta olmadığından çalışmadım diye 2 net az yapıyorum ve belki de istediğim yer o 2 soruyla kaçacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07E3818E0 -- 23 Haziran 2017; 17:55:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezun değilim uzay bilmiyorum iki soruyuda sallamasyonla yaptım iptal olmalı kimsenin hakkına hukukuna geçilmemeli .
  • katılıyorum kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.