Şimdi Ara

Uzay kasa Vectra'ya kaliteli zenon ve hoparlör tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Mercekli Vectra B farı, çoğu CDX sahibi aydınlatmasını beğenmiyor, Angel Eyes tercih ediyolar
     Uzay kasa Vectra'ya kaliteli zenon ve hoparlör tavsiyesi Uzay kasa Vectra'ya kaliteli zenon ve hoparlör tavsiyesi

Benim istedigimde bu şekildeydi sanirim :) ne kadara takarlar bunu? Yalniz benin far merceksiz :)

Çifti rahat 1000 gaymeyi bulur.
    Şöyle bir Zender Vectra B'miz olsa az ışıtmasına dayanılır ancak Angel Eyes daha iyi ışıtıyorsa tercih ederim
     Uzay kasa Vectra'ya kaliteli zenon ve hoparlör tavsiyesi

http://archiwumallegro.pl/mega_vectra_dti_opc_zender_limited_xenon-1048225081.html

Hic emanette durmuyor hani resmen fabrika cikisli gibi duruyor ama 1000kayme cok buyuk ucret bi far icin. En iyisi turuncu fara devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mercekli Vectra B farı, çoğu CDX sahibi aydınlatmasını beğenmiyor, Angel Eyes tercih ediyolar
     Uzay kasa Vectra'ya kaliteli zenon ve hoparlör tavsiyesi Uzay kasa Vectra'ya kaliteli zenon ve hoparlör tavsiyesi

Benim istedigimde bu şekildeydi sanirim :) ne kadara takarlar bunu? Yalniz benin far merceksiz :)

Çifti rahat 1000 gaymeyi bulur.
    Şöyle bir Zender Vectra B'miz olsa az ışıtmasına dayanılır ancak Angel Eyes daha iyi ışıtıyorsa tercih ederim

http://archiwumallegro.pl/mega_vectra_dti_opc_zender_limited_xenon-1048225081.html

Hic emanette durmuyor hani resmen fabrika cikisli gibi duruyor ama 1000kayme cok buyuk ucret bi far icin. En iyisi turuncu fara devam

Siz bilirsiniz Ama değişim şart ise Angel Eyes tercih ederdim ben :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Vectra b2 aracim var. Apaci zenonlari gibi olmamak kaydiyla kaliteli bir zenon ve harman kardon kalitesinde hoparlor ariyorum. Hangi markalari onerirsiniz?

Uzay kasa vectranın bol fotoğraflı incelemesi niye yok bu forumda ?

bu arada elektrik/elektronik arizasi cok veriyor diyorlar,dogru mu ?

Bizimki Almanya uretimi oldugundan en ufak problem cikarmadi. 14 senedir bizde ama izmir uretimi araclarda sorun oldugu dogrudur.

almanya uretimi oldugunu nasil anlariz ? misal ford focus 1 ghia modelleri abd uretimi rahatlikla anlasiliyor...birde sizin arac 2.0 16v 4 silindir mi ? yakit tuketimi km basina ne kadar ? 1.6 ile 2.0 arasinda yakit tuketimi bakimindan fark yok diyorlar inandirici gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.