Şimdi Ara

Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
19.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımızda merkezi kilit var ancak kumandası yok.. kumandalı hale getirmek ne kadar fiyat tutar acaba

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.. sonradan kumanda ekletmenin bir sakıncısı varmıdır ?

teşekkürler şimdiden..

• montaj dahil 60-70 civarı tutar..
  • servise hiç sormadım ama daha mı pahalı olur bu fiyat serviste ? araç hyundai ..

yoksa bu söylediğin fiyat dışarda herhangi bir yerde yaptırdığım zaman mı ?
  • Söylediğim fiyat dışarıda herhangi bir yerde...Servisi bilmiyorum ama mutlaka biraz daha fazla olacaktır.
  • Komple iptal ettirip yeni bir alarm taktır. Aynı fiyata gelir. Üstelik hem uzaktan kumanda hemde güvenlik elde edersin.
  • iptal ettirilecek bir şey yok ki,alarm zaten merkezi kilite takılıyor.. alarm olursa da en ucuzu 80 e gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues Guitarist -- 22 Ocak 2007; 1:44:39 >
  • alarm istemiyorum.. sadece merkezi kilitli aracımıza kumanda özelliği katmak istiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzaktan kumandalı araba
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana aynı fiyata takım elbise veriliyor ama sen ben takım elsibe istemiyorum sadece pantolon alayım diyorsun yani
    quote:

Orjinalden alıntı: kankys

alarm istemiyorum.. sadece merkezi kilitli aracımıza kumanda özelliği katmak istiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Sana aynı fiyata takım elbise veriliyor ama sen ben takım elsibe istemiyorum sadece pantolon alayım diyorsun yani
    quote:

alarm istemiyorum.. sadece merkezi kilitli aracımıza kumanda özelliği katmak istiyorum..

Sadece panlolon istiyorsan aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251084&productid=otm341460

DAHA FAZLASI BURADAhttp://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=251084

AYNI FİYATA TAKIM ELBİSE İSTERSEN ODA BURADA MEVCUT

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251081&productid=otm341474

ISO 9001 , CE Belgeli , T.C Sanayi Bakanlığı Onaylı ,TSE belgeli 400 ün üzerinde satış noktası
    80 İL DE MONTAJ SERVİS BİLGİLERİ ÜRÜN PAKETİ İÇERİSİNDE MEVCUTTUR
    TÜM CYCLONE OTO ALARMLARINDA OLDUĞU GİBİ KOD ÖĞRENME FONKSİYONU İLE 3. VE 4. KUMANDAYI KENDİNİZ DAHİ KOPYALAYABİLME İMKANI
    2 yıl sınırsız servis ve garanti
    Antı scan koruması
    Uzaktan kumanda ile alarmı kurma ( kapıları kilitleme - açma)
    Uzaktan kumanda ile alarmı sessiz kurma ( Kapıları kilitleme - açma)
    Sesli - sessiz araç bulma
    Uzaktan kumanda ile panik
    2 kademeli darbe fonksiyonu
    Merkezi kilit zaman ayarı
    Sürüş emniyetli motor kilitleme
    Alarm hafızalı ikaz LED''i
    6 Ton siren
    Sürüş halinde merkezi kilit açma-kapama
    Sürüş halinde açık kapı uyarısı Ekstra 12V çıkışı (DÖRTLÜ FLAŞÖR İKAZI)
    İstenildiğinde sireni uzaktan kumanda ile susturma
    Uzaktan kumanda ile merkezi kilit açma kapama
    Devreye sokup çıkarırken ışıklı ve sesli ikaz
    İstenildiğinde darbe sensörünü devre dışı bırakma (Güçlü ve hafif darbe ve ses kuvvetine göre sireni çaldırma sıklığını ve kuvvetini ayarlama)
    Yanlışlıkla devreden çıkarmaya karşı otomatik alarm koruma
    Tamir modu Röle hafızası
    Tavan lambası gecikme süresi - Motor çalıştırınca kapıların otomatik kapanma süresini ayarlama
    Her türlü merkezi kilitli araca montaj kolaylığı
    İstenildiğinde otomatik cam kaldırma bağlanabilme (Otomatik Cam Kaldırma Modülü 2 Cam 341405 veya 4 cam kaldırma modülü 341406 alınması tavsiye edilir)
    Radarlı veya ultrasonik iç koruma (İstğe bağlı) (Cyclone Ultrasonik Alarm Gözü-Sensör 341416 veya Cyclone Ultrasonik Radar 341116 alınması tavsiye edilir)
    Aracınızda merkezi kilitleme sistemi yoksa Merkezi Kilitleme Sistemi 341102 veya Cyclone 4 kapı Merkezi Kilitleme Sistemi 341115 alınması tavsiye edilir.Merkezi kilitle beraber bağlanan alarm sayesinde hem uzaktan kapılarınız açıp/kapatabilir hemde alarmı devreye sokmuş olursunuz.

• Bu aleti hepsiburada dan alırsak kendimiz monte edebiliyormuyuz. (Ankara)

Yoksa illaki biryere mi goturup taktırmak gerekir.
    Ayrıca anahtarımı sustalı yapabiliyorlar mı?
  • eğer elektrik işlerinden anlıyosan becerikliysen yapabilirsin ama daha önce oto elektrik işleriyle uğraşmadıysan hem yorucu olur hemde uzun sürede halledersin ayrıca susta olayına gelince alarmın sustalı anahtarı varsa üzerinde sonradan yaptırırsın eğer orijinal kutuda susta yoksa ayrıca sustalı kumanda alman gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Sana aynı fiyata takım elbise veriliyor ama sen ben takım elsibe istemiyorum sadece pantolon alayım diyorsun yani
    quote:

ne alakası var takım elbiseyle anlayamadım.. bir insan takım elbise giymiyorsa.. spor giyiniyorsa.. bir adet kot pantolon ona yeterli gelir anlatabiliyor muyum ? aracımda alarm istememek bi sorunsa onu bilmiyorum.. ben sadece merkezi sisteme kumanda özelliği katmak istedim..

• quote:

Orjinalden alıntı: resonance

Bu aleti hepsiburada dan alırsak kendimiz monte edebiliyormuyuz. (Ankara)

Yoksa illaki biryere mi goturup taktırmak gerekir.
    Ayrıca anahtarımı sustalı yapabiliyorlar mı?

daha önce yapmadıysan hiç deneme yapamazsın..

anahtar sustalı yapılabilir,herhangi bir çilingir halleder..
  • valla benim bir arkadas var passat var 2000 model ona almis galiba adapazarindan 15 ytl ye sonra evde kendisi bagladi simdilik iyi calisiyor iki kumanda var
  • anahtarı sustalı yapamıyorlar immo varsa
    bende sustalı uzaktan kumanda aldım ama chipli kısmı monte edemiyorlar lanet olsun
  • DESİ al derim 3 yıl kullandım pili bile azalmadı yedeğide var .Bende alarmın zırt pırt ötmesinden hoşnut olmadığımdan sadece pantolon alanlardandım. chipliyse sustalı olmaz hatta çok hassas yerleştirilmesi lazım oynadığı anda çalışmaz.
  • örnek resimde ki gibi siyah plastik parca chip oluyor
    o olmadan anahtarı soksanızda calısmıyor
    chip ile onu oraya monte etmek imkansız
    chipsiz oluyor amaaraba calısmadıgı icin bi ise yaramıyor haliyle
    üstünde ki demo anahtar biraz daha kısa zaten istesek bile orjinal anahtarı biraz kesmek gerekiyor
    böyle attım kenara yedekte duruyor

• Selam Arkadaşlar.
    Meriva marka otomun orjinal anahtarları üzerindeki merkezi kilit düğmeleri bozuk. Yeni sistem almayı düşünüyorum. Ürünü aldığımda üzerindeki eski beyni söküp yerine yeni satın aldığım ürünün beynini yerleştirdiğimde kullanabilirmiyim. Bilgi sahibi olan arkadaşların yanıt vermesini bekliyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.