Şimdi Ara

Uzaktan kumandalı araba ve farklı kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam uzaktan kumandalı araba getirmiş te kumandası farklı galiba

kumanda arabayı hareket ettirmiyor. kumandanın frekansı 27 arabanınki yazmıyo bilmiyorum. ikisinin frekansını eşitleyebilirmiyiz ?

Edit : Arabanın frekansıda 27 Mhz ama çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MounT531 -- 31 Aralık 2011; 17:33:26 >

• 0 olsa değiştirirdim :D babam kırtasiye dükkanından eski oyuncakların olduğu yerde bulmuş
  • Arızalı olmasın
  • Bende ondan şüpheliyim ama arıza hangisinde nasıl anlayabilirim ? arabanın motorları çalışmayabilir belki
  • eğer üst katta oturuyorsan sokakta çocuklar oynarken sert bi şekilde kumandayı ve arabayı yere fırlat paramparca olunca cocukların halini gizlice izle daha çok eğlenirsin
  • şaka bi yana kumandanın ve arabanın lehimlerini kontrol et bence o kablolar yerinden çıkıyo zamanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

eğer üst katta oturuyorsan sokakta çocuklar oynarken sert bi şekilde kumandayı ve arabayı yere fırlat paramparca olunca cocukların halini gizlice izle daha çok eğlenirsin

denedin mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RC araba kumanda sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Uzaktan kumandalı araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

eğer üst katta oturuyorsan sokakta çocuklar oynarken sert bi şekilde kumandayı ve arabayı yere fırlat paramparca olunca cocukların halini gizlice izle daha çok eğlenirsin

Denemeyi düşünüyorum aslında ama arabanın altında led ışıklandırma filan var :D çalışmasa bile görüntüsü güzel yani :D eğer yapamazsam süs olarak kitaplıkta kalıcak öylece :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.