Şimdi Ara

Uzaktan Kumanda Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar k790i cep telefonum var ama bir türlü asus marka laptop ile bağlantı kurup uzaktan kumanda özelliğini kuramadım. İki cihaz arasında herhangi bir Bluetooth bağlantı sorunu yok dosya alıp gönderebiliyorum ama işde gel gelelim uzaktan kumanda özelliğini kullanamıyorum. Her seferinde ;

"Bluetooth bağlantısı kurulamadı.Diğer cihazdaki Bluetooth ayarlarını kontrol edin: BT açık Cihaz görünür ve menzilde."

Böyle hata alıyorum sebebi nedir acaba?

• telefonu bluetooth ile pc ye bağla ve bluetooth'un programından veya denetim masasındaki bluetooth ayarlarından bluetooth usb human interface'i aktif hale getir.Daha sonra uzaktan kumanda progrmaını tekrar çalıştır ve pc'yi görür...
  • Ben vista kullanıyorum denetim masasındaki bluetooth ayarlarından bluetooth usb human interface gibi bir seçenek yok acaba vistaya göre uyarlanmış hali nedir gerçi tüm ayarları yaptım ama sonuç değişmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

telefonu bluetooth ile pc ye bağla ve bluetooth'un programından veya denetim masasındaki bluetooth ayarlarından bluetooth usb human interface'i aktif hale getir.Daha sonra uzaktan kumanda progrmaını tekrar çalıştır ve pc'yi görür...

önce sil eklenmiş halini...

en bastan birbirine eşleştir....cihazları....

k 790 i diyecek ki:):)

xxx(asus pc) telefonu modem olarak kullanmak istiyor..?izin ver..? e/h

xxx(asus pc) telefonu uzaktan kumanda olarak kulanmak istiyor..?izin ver..? e/h.....

anlatabiliyom mu...?? bunu gibi işte...

hıı bi de..daha da olmadıysa....eklenmiş aygıtlara gel pc de....tlf u sec.... gelişmiş denetimlerde tlf un özellikleri var...

modem ....hid vs vss....o kısmı bi check et..kontrol et...

;);) olması lazım bu sekilde.... ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.