Şimdi Ara

Uzaktan kumanda sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler öncelikle herkese. Yaklaşık 4 ay önce üniversite için şehirdışına çıkmıştım ve aracın anahtarını eve bırakmıştım bu sürede kullanılmadı hiç. Bugün aracı açmaya çalıştığımda kumanda üzerinde ışık yanıyor fakat araba tepki vermiyordu. Kapıyı anahtarla açtım bu sefer alarm ötmeye başladı. Anahtarsız çalıştırma var araçta düğmeye değdirip çalıştırmam gerektiğini gösteriyordu o şekilde yaptığımda çalıştı fakat yinede aracı ne kilitliyor nede açabiliyorum. Kafama takılan şey şu pili bittiğinde kumandadaki ışık yanar mı? teşekkürler herkese

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Işığı yakacak ama sinyal üretemeyecek kadar bitmiş olabilir. Değiştirin isterseniz.
  • sapıtan alarmla hiç uğraşmadan bugün 150 liraya yenisini taktırdım
    temiz oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aydır kullanılmamış araç çalışmasına bile şaşırdım ben akü nasıl bitmiyo yavvv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil bitmiş.

Şöyle düşün, akü bitiyo araç çalışmıyo ama ışıkları yakacak kadar elektrik oluyo aküde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @nacker Yarın pil alayım o vakit yeni değiştirdiğim için pek aklıma gelmedi doğrusu.

@CeyKalDa Hocam aracın orjinal alarmı. Araç çok eski değil 2013 garantisi devam etmekte.

@defiant82 Hocam araç kullanılıyordu fakat diğer anahtarı ile bu yüzden aküden yana sorun olmadı.

@Alisilin07 Yarın yeniden pil alıp deneyeceğim fakat sorun devam edecek gibi gözüküyor. Anahtarın içini açıp bir kontrol edeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RC araba kumanda sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Uzaktan Kumanda (IR) Sinyalleri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.